Thursday, September 2, 2010

HSM DATO' KAiLAn

Makan di Hotel memang best, sebab envoirement dia bersiH, sejoOK n tenang jaa...dh tuh menu-menu yg disediakan sume nya sedap...kalO bolew sume nak di pelahapnya..tp dh puasa, so nak makan pn agak terbatas....makan ala kadar tapi tibai jugak sume.amik rasa....sume SEDAP...5BINTang UNTUK HSM DATO' KAILAN...chef dia memang pandai masak..masam,manis,masin,pedas,sume lengkap....mabLes...heeeeee

actualy nie, ghatering kami bekas sekOlah rendah...yg nie versIOn penang...yg versOn KL di renaisanse,.....berlansung suda..kami 31.08.2010..alhamdulillah, antara yg hadir ni jaa....dhlama terpisah ngan depa nie suMe...nila masa yg dinanti nak jmpak sume..alhamduLILLAH tercapai, pasnie lagik ramai kita try kumpuLkan....dh bila bjmpak tuh, mcm-mcmlaaa per nak di ceritakan....
paling best imbau kenangan dl-dl masa zaman sekOlah..ada yg tegelak-gelak besaq ada gak yg malu-malu..n ada ja rasa kalo blew nak p balik zaman dL...tpi siapa kita nak pusin balik keadaan,masa dan suasana..yg pasti tuh sume kenangan belaka...bestkan jadik bebudak sekOlah nieh.......g sekolah naik gerek jaa.. chu it,chu it kayuh gerek...makLomlaa rantai gerek lama tak sebis tuh bunyikpun semPoijaa....ehehehehhe


JOm kawan-kawan kita masuk sini....menIkmati JUADAH yg disediakan...glurrrp

Meja kami untuk santapan ~ A8

Sekelip mata, meja dh penuh ngan makanan....cepat btoi nuh ampa bertindak

Nih kami...satu seKOlah, satu kamPung

Aksi tak hengattttttttttt...sarah kata sedap sngt.....tgk dia nganga sudahlaa..
mesti sedap nieh
deDuLu dia nie suka sakat org...bila bckp jaa tegak urat leher naik....
tapi la nie dia Jadik manusia berjaya....tahniah beb....

sarah u so spotin erk...smILe jaaa.....suka betoi Mummy hanan nieh

MumMy jue makan skit-skit jaa..sebab dia cakpa perut dia dh fuLL.....ahahahhaha

Jue dh mengah...sebab BABy dalam perot dh stat kickiNg.....ehehhehehehehe

 duLu len sangat dia nie, la nie ha amik ang........comei-comei mcm kue donat

Lupalaa nama betoi dia apa...yg tau nama GLAM dia ~jIman.....

xseKoLah ReNdah KEB.HashIm Awang ~ 
aNIda, Siti SaRah,Siti JuhaIDa, 
Mior KhaiRudin, Jiman & mohd Asri

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

MiYOKO TACHIBANA said...

nida, kt mana nii..seri malaysia ke...bestnye...

bdk sek rendah sumenye dah ilang entah ke mana..

Shu Shinju said...

elok dah tu..3 lelaki 3 perempuan..hehe..jgn mara no..:p

Marsha~ said...

jelesnyeeeeeeeee... akak makan kat otel sekali dua je..... :(

-NiD's- said...

Tin~ ha'ah nie kat SERI MALAYSIA KAILAN...menu dia sedap..sampai arini dok telior lagik nie..

shud~ kebetOlan dear...nie sume laki org n bini=bini org...kecuali so mior jaa lOm kawen..ehehehe

kaksha~akak, tiMe posa laa nak makan kat oteL niepn otel yg besa-besa jaa kak....yg pnting menu dia memang sdp.....i Loikee

Dee said...

x ramai eh..tp meriah..yg penting dpt jumpa kwn2 lama kan..seronok..

Lady of Leisure said...

wah meriahnya.. kawan sek rendah pun masih ada sorang dua yg masih lady contact hehe

LIP (^_^) said...

kenkwn sekolah rendah ye?mesti best dpt gather..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design