Monday, October 11, 2010

10.10.10

wah ARIni date semPoi.10.10.10 bemakna kan....bederet kenuqi kawen...dan tak lupa jugak SAHABAT BLOGGER baik saya meraikan maJlis pertunangan dia pada hari nie......alhamduLillah majLis tadi berjalan ngan lancar...siMple jaa maJlis dia..tapi meriah tak hengattt......besh laa majLis member saya td....tgk dia disarungkan ciNcin saya pn teringin nak KEMBALi...hahahahahahahha.....sorilah erk, kamu tuh dah vasiiii...so, p raikan member dah la erk..=))

to saudari siti Erni Md.zaIni @ TitIn ~ SELAMAT BERTUNANG....nida doakan semoGa ikatan titin & GjaL di rahmati olehNya dan segaLa urusan semua bejalan dengan lancar....banyakkan besabaq yaa setelah menepUh alam pertunangan nie.....hihihihihii.....

ok jom layanzz pic-pic tak seberapa sepanjang majLis berlansung -------->>


Photobucket 
sebelOm jari Manis di sarOng Tanda...meh kita begUmbira.....!!!
happykan titin yg sedang nebes tuh haa....



Photobucket
alhamduLillah MAJLIS bejalan dengan lancar, tenang dan cuaca redup skaLi...seakan-akan memahami bakal tunangan GJAl nie sedang menikmati saat-saat bahagia....


Photobucket
ha ni aksi memang tak blew BLAH....sukaa laa saya kiranya melayan mereka-mereka nieh....begenang ayaq mata dek penangan gelak ketawa tgk aksi lucu mereka...hihihi


Photobucket
Tanda TERTERA JELAS...di jari manis ada GJAL =))



Photobucket
aNtara SAHABAT HandaI titin yg hadir....kami kerjakan biLik titin bergaKsi ganaih...hahahahahah sori yer tuan biLik


Photobucket
Las pic sbLoom PoLang....meh ramai-ramai kita beraksi dapan kameRa...ha ada hUjung sana si Buah hati pengarang janTOng cik Titin...henseM kan.....bertuah kamu TITIN ..=)) 




 orait titin, alhamduLillah majlis kamu selesai suda...pasni tgg turn cik Wina & cik Shud plakkk.....TAHNIAH skali lagik titin...nida doakan IKATAN nie berakhir dengan kebahagiaan.

9 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

NeenaAnuar said...

cantikkss nyer titin.. congratss to her and fiance!

korang semua pun vogue2 gituuu.. nice! happening sangat nampaknyer!

-NiD's- said...

kakneena, TITIN meMang chantikk sngt..cute miut....tak jemu tgk dia..

hahahah we Olls vouge erk...yg len yew...nida tak rasanya..simple abesh dh tuh...kikikiki

POSH76 said...

Tahniah untuk TITIN yer....suka jamu mata tengok gambo tu korang mmg happening..utk Titin ada kawan2 sebaik u all i like hehe

ratusiput said...

biru putih...cantik...best ar dpt amik date 10.10.10 ni...so kawin bila?11.11.11?dapat anak lak 12.12.12.ehehe..

lady XOXO said...

tahniah to cik titin.. sangat cantek dia semalam.. mmg tarikh tak leh luper ler.. owh kak nida.. kenapa ler kamo buh pic saya senyum cam iklan gigi.. naseb gigi cukup..tu tak tunjuk lg gigi yg masuk dalam tue.. hadoiiiiiiiii kak ku nie.. lawak ar pic wina..tak nah wina seyum lebar camtu.. candid toi.. kena saman nie.. ehhaaha.. TEMOK toi saya.. jadi azam utk bulan 10 hingga 12 TAKMOOOOO makan banyakkkkkkk atau nasi... sat ni bulan 12 tak vogue dah.. ahahha.. tahniah to titin dear.. n semoga kekal bersama en tunang.. amin... uish panjang celoteh sini

-NiD's- said...

POSH~ THANK'S SIS..... jamu mata erk..jamu jamulah...seselalu laa singgah umah keciL nieh...hihihihi UNTUK KAMU jugak sis, i do my best....dalam PESAHABTAN nieh......

KAK.ITA~HA'AH chantik kaler tuh....kikikiki..tarikh sume tak hengat..tang beranak tuh tak tahn...12.12.12..JENuhlaa titin..plann

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya......bakal pengantin sangat cantik...tema putih biru nice sangat kan...

sekamar rindu said...

salam..


selamat bertunang buat kwn awak

Marsha~ said...

ten ten tennnnnn.. hehehe... tarikh cantik mmg best buat wedding dan tunang.. akak dulu 7.7.7.. eheheheh

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design