Saturday, October 9, 2010

CoNtes SenYuman Maneh


sesengeh duLum sebelOm meneruskan acara nieh....bukan apa dh lama tak Bikin KOntes...tapi taksangka ada bLogger yg sudi tAg nama saya untuk Kontes SenYuman MaNEh nieh......wowW........teruJA dengaq.. SHUD  thank's na TAG naMa saya untuk Join kontes nieh......MANEHH kew senYOman saya nieh...ehehhehhehehehe

Contest ini dianjurkan oleh.... Gadis Kampung Separa Bandar...
 
Syarat-syarat Pertandingan!

~ Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar

~ Mesti buat N3 pasal contest ni.

~ Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.

~ Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.

~ Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.

~ Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.

~ Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.

~ Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.

~ Hadiah adalah topup bernilai RM30.

~ Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun anda.


DENGAN ini saya persembahkan PIC nie .untuk 
KONTES sENyuman MANEH...
tataulaa nak kata MANEH ka dak.....tgk senYum tuh mcm bebesa jaa... hihihihhi....
ok Tuan penganJur nie ya PIC nye =)
Photobucket

dan sekarang saya nak TAG ini org yg saya rasa senYuman depa memang maniss skaLi = EKAHMAMAKiMi , FIZA Dan Eri-ChaN

menang kalAh tak kewsah...janji dapat meramai kan kengkawan bloq melalui
ALAM maya nieh... 

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

✿nenek moden✿ said...

manisnyee senyuman kak nida..hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest

sekamar rindu said...

salam...


betul tu nenek moden..

Muhamad Nor aka Mamat aka putra said...

heee.. bru nk join :P .... dh hbes contest ea ;)

akak nyemak la kt blog sy skali.. hehe

NeenaAnuar said...

adik akak nie memang maniss biler tersenyum... good luck dear! :D

-NiD's- said...

Biera~ adeihhh bLushing abess....manis mcm gula-gula koPiko

gAdis kamPung ~ WeLcome

SekaMar Rindu ~ eheh awak mengia eRk apa NEnek Moden ckp....hihihi

Mama~ha'ahlaa dh tamat suda..takpa next kontes keyh

KakNGah~ Thank's akak. Manis mcm akak laaa....kan..kan..kan

lady XOXO said...

HAMBOI.. pic ni wina suker.. nampak sweet toi.. i loike.. eehe. alamakkkk wina terlambat JOIN ar,, sis neena tag me tapi wina tak sempat wat lor.. adoi

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design