Tuesday, October 12, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

Ermmm.....sambil menanti sofia dibuai mimpi..Bloqwalking jap...sekali ternampak nieh..mcm suka laaa.... 
cute Little muslim & muslImah contes  
psttt sofia jom syg join nieh..mana tau rejeki anak ibu...hihihihih..lagikpun sofia kan suka betuDung...ha apa kata kita Join keyh...menang kalah tak kewsah janji sesuka.... 



Info Contest:
Bolew refer DI SINI yea....kawan-kawan

Photobucket

Nama Anak : Zahra Sofia Binti Muhammad Asyraf
Umur Anak : 1 Tahun 1 Bulan
Tarikh Lahir : 09.09.09
Katogeri : 1B


HARAPAN kalian terhadap Little Muslim & Muslimah kalian :-
ibu berdoa dan mengharapkan anak ibu seorang yg bijak, dengar kata ibu & baba hormat orang tua-tua dan berbudi bahasa.... semoga kamu membesar dengan penuh kasih dan sayang beserta iman & takwa...moga apa yg didik di dunia nie dapat memberi keberkatan bila kami sudah tiada lagi di sini......hanya padamu ibu & baba tempat mencurah kasih dan sayang ....kehadiran mu membawa beribu rahmat buat kami....
SAYANG KAMU ZAHRA' SOFIA.


ok saya nak TAG nih haaa =)

1.sHud
2.Mama Kimi 

~ Dan sume Blogger...siLa-sila laa join kontes CUTE nieh,...jom..jom meramaikaN...



AlhamduLillah SELESAI sudaH majLis pengkeBumian.....hanya kalUngan DOA buat maknjang kami iringkan....
ALFATIHAH HJH CHE SALMA DIN.........

12 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

COMEI COFIA.. insyallah harap aper sis nida harap kan anak jadi bila besar moga2 termakbul.. al-fatihah buat arwah.. harap keluarga kak bersabar na.. good luck for this contest sis.. cumei toi cofia...

Dee said...

good luck sis..cute je dia..boleh menang tu..

takziah atas kehilangan ibu saudara ye..Al-Fatihah..

POSH76 said...

alala comei nyer dia insyallah menang ni hehe

sekamar rindu said...

salam....

sangat comel adik zahra ni...

Mamma said...

nida..
aku rasa kategori sofia tu 1B la, bukan 1A..

1A - Little Muslim(1-3 tahun)
1B - Little Muslimah(1-3 tahun)

cuba cek balik geng!

Mamma said...

nida, aku rasa sofia tu kategori dia 1B la bukan 1A

1A - Little Muslim(1-3 tahun)
1B - Little Muslimah(1-3 tahun)

cuba cek balik geng!

Shu Shinju said...

comeynya sofia bertudung....

Iman's Umi said...

Alahai comelnya sofia bertudung...gud luck ye, Iman letak apa2 ats kepala x penah lekat, mst dia segera cabut.lin

Iena said...

tome tome nya sofia...
gud luck budak comei...

AshAnas said...

salam terjah entry contest... hm, bloglist kami di mana ya? juga belum jadi follower kedua2 blog, AshA's FaMiLy dan contest4anas

-NiD's- said...

AshA's Anas~ ok SUDA folow suda letak DALAM LIST BLOGGER...hihih

AshAnas said...

ok, dah jumpe... (",)

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design