Monday, October 25, 2010

kerna lima rat!!!!!!!!

Seharian arini takdan nak MONDAY BLUES......gileer siBook ngan gheja-gheja kat opis nie??? sibOOK...blew lah tahan..paling sibUkk ngan MESEN FAKS beserta MESin Potostat..huhuuhuuh....tapi arini sedikit kerungsingan...pepagi butak sampai dh kena fire...KEBAboooom.....hangat suda...bekecai semnagat yg bekobar nak bikin kerja secaya foKus lagik rajin....
apa nie, asyikk buat salaH jaa..asyik kena hentam saja..apakah MUSIM sume nieh...BTW sabaq jaa...tenangkan diri teruskan jaa..pekak kan telinga apa yg dengaq walhaL hati dh bekecai-kecai hancuq lulur...kikikiki.....

alamak, lupa laa nak habaq saMa TUAN BESAQ yg penyelia ghaJin gheja nak PETY CAsH....GILER lupaa...adeih nyanYok suda.....uwaaaaa.....KERANA lima rat saya dileteri...makaiiiii dahsatnya manuksia..kerana duit ilang pertimbangan....kata-kata kurang manis keluaq dr mulut betalu bak peluru melulu ke dada nieh...weihh sabaq weih....jgn sampai saya BEDIRI ataih MEJA buat pengunguman satu taman....apakah????? sori laa sngt kepada penyelia yg ghajin gheja...saya betoi-betoi lupa dengan duit kamu tuh..arini saya bsgitu sibuk dengan terima memacam dugaan beserta kerisauan yg melanda dalam hati....fenin dh saya....oklah kalu salah saya pn!!!!!!!!!! tapi takkan kerana RM5rat kamu cakap saya mcm-mcm....pedih beb hati niebukan RM5K weih....kerana RM5K dh stuck takleh nak bikin kerja..makaiiiii propa betoi KAMu erk si penyelia ghajin gheja........!!!!!

help..help..tolong-tolOng perlukan bantuan motivasi....huhuhuuh...nilakan LUMRAH keja jadik KULI...org ataih ikt sedap nak cakap apa...kULi bawah nie terima jaaa..telan sajaaa....walaupn pedih telan jugak...hihihii...apayg mampu SENYUM jaa bak kerang bUsuk beserta MOHON maaf yg tak tehingaaa.....

sorii erk kawan-kawan n3 nie just untuk keluarkan apa yg di rasa...!!!!!!!!!! patotlaa arini resah gelisah jaa..rupa ada per.yg Lupa di kabarkan...owh tidak...arini saya dh jadik nenek-nenek sebab pelupa...huhuhuuh

8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

SIS NIDA... sampai ati dia tu marah kak.. nak kena dah ni.. berani dia marah kak.. SEBAB DUIT dah ilang tata susila erk.. cian kak. .sabo na.. ENDAHkan dia kak. .wat tak tau.. tak pown amik pemadam tuju kat dia.. ahaha.. booooooooooo geram nie.. dia marah kak wina... boooooooooooo. bg sat PLATE keta atau moto dia.. wina nak wat laporan.. suruh SOFIA cumei babab dia... eheheh cenyum cikit kak nidaaaaaa.. :)

-NiD's- said...

takpalaa wina...saya terimangan rela hati..nielaa namanya LUMRAH kdhipan bila BEKERJA...best kan!!! biaqp laa dia NAK PERIOD sama kot...tuh yang semPoinyaa dia cakap..hahaaah

takyah plate no>..biaq ALLAH saja atur URUSAN buat dia....ingt erk, ORG yg kena kata dia ingt sampai mati..tp org yg kata sering terlupa & terleka....

apa-apapn wina, akak haruss cooL jaa....demi sesuap nasik.walLLAhhh

Iman's Umi said...

pttla dok bersedih...xpela, org2 atasan sllu gitu ngan org2 bwhn (sy)...sllu kena cam2...tu yg kwn sy kata, siapalah kita ni? tahap pencacai ja...time ok, xde nk hargai, time x kena, dihambur2 je.

Eri-chan said...

sila bersabar...
tu je gua boleh ckp sama lu..

✖sLp mE pLz✖ said...

rezeki ad dmana2,, huhu mungkin dy sj wt cm2 sbb kurg kasih syg kot,,

POSH76 said...

sabo jer leeee

IBU WAFIQ said...

Salam kenal..kumpa blog ni kat contest 4 anas..hehhe..sy pun keje bab2 jg duit ni..kita ni keje dah sampai tahap tulus iklhas jujur segala boleh cakap mcm tu...

Shu Shinju said...

sabaq yer kak... manusia ni x sama... rambut sama hitam hati lain2..pedulikan jer penyelia qajin qheja tu....

masalahnye rajin ka dia tu?????

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design