Saturday, October 23, 2010

Kisah Sedih MALAM itu


Salam besiaran SABTU BLUESS....ahhahahahaha agak-agaklaa nida sabtu pn nak bLuess kan.....adoila....ok..ok sebLom nak panaskan enJin nak bikin kerja-kerja memfaiLing doKumen yg dh betimbun bak bukit tinggi nieh...ha saya nak strori skit kisah sedih rabU maLam..yg telah meNimpa BAKAL MY SIS IN LAW.......

ok, MY SIS nie dia selalu tolong abang dia di pasar maLam....kira pas keja dia akan begegas ke pasa malam lak bantu abang dia beniaga...nak dijadikan cerita....malam rabu br nie, dia baLik sorang dalam kepekatan malam...sendirian bawak moto..pakai pn pakaian yg besa-besa bukan ketat mana pn.....alah nak g pasar malam ja kan...buKan nak p TAWAF MALLL..so, kekdahnya pakai harus ala-ala selebeh,...hihihii....EVEN dia bukan lagik adik ipaq saya..tp saya sayang dia...dh anggap mcm adik betoi dah..dia budak bukan jenih getik sana, getik sini...budak jenih cooL, sengeh-sengeh...tp mai angin tak betoi...ha kau...tengoKlaa ataih pala naik RED DEVILL...hihihihiih....BTW dia memang coOL, sabaq org dia.... ok, Ok berbalik pada cerita sedih mlm tuh...

HERMMMMMMMMMMMMMMMM

memang tak jangka dek akaL, ada setan betopeng manusia sanggup dan gamak buat mcm tuh...nasib laaa "mamat KuLUp" kalO dak memang pecah Muka ang kena ngan kami..kami yg lagik gila dr ang........!!! kena plak time nak jadik...ataih jalan raya nie LENgang jaaa...memang sunyik...walhal jalan tuh jalan besaq..bukan laaa jalan kamPung pn......ishhh, sambei menaip nie dok vengang jaa ngan "MAMAT KULUP" nieh....hisshhhhhhhhh
ampa nak tau dak dia wat pa kat mY SIS.....dia bantai P RUVVER-RUVVER my Sis ataih Moto....tekejut laa my SIS...dhlaa kawan tuh dok bawak moto fokus jalan raya nie..tetiba mai "MAMAT KULUp" nieh..dia bantai RUVVER my sis....my SIs PANIC........terus jerittt....TOLONG..TOLONG...TOLONG...tp takda sapa dapat bantu dia.....YA allah time jadik tuh MY SIS cerita dia memang KECEWA tahap gaban....mcm-mcm perasaan ada nie...MARAH, SEDIH, BENGANG....ish mcm-mcm laaa....pas dia dh RUVVER then my sis JERIT.."MamT kulup" NIE teruih panic...gabra bewak...kalot-kalot dia blah...then my sis nampak dia buat apa tatau..mcm seolah-olah dok kelebek menatang apa ntah......time jadik tuh, my sis takdan dah nak amed PLAT MOTO dia...cam muka dia bagai..kalO dak mahu dia p REPOT POLIS.....cuma yg dia cam TSHIRT "mamat kULup" tuh hijau belang campoq itam.....dia kata tgk umur mcm lebih kurang 20an la......
tuhla kan nasib ang baik "MAMAT KULUP" kalO dak,dapat kat kami..kamI nak bawak hang p jumpak tok mudim nak sunat ang bepuluh kali biaq sampai perasaan nak meruvver org ilang napsu....gilaaa gerammmm.....MY sis nanes..nanes balik umah...huhuhuuhuh nanes..nanes cerita kat ADIK LELAKI saya yg la dok bekhidmat kat LANGKAWI.....adeih,........sian laa kamu syg...BTW. alhamdULillah, dia tak apa-apa kan mY sis...just RUVVER yg tak datang apa-apa fiLl pn....giLOoo punya "MAMAT KULUP"  nasiblaa dia tak tendang moto kaa sepak jatuh parit ka..kalO dak..lagikla...huwaaaaaaaaaaa

mulai pada kisah sedih rabu malam baru nie....MY SIS dh tak berani nak keluaq malam g bantu abang dia..kalO nak keluaq pn mesti ada ESKOT....simpati sangat ngan dia...BUDUH laa "MAMAT KULOP" tuh...nuh ha, melambak lagik kat sana-sana yg dh get ready nak kena RUVVER pehal tak p...ni yang hang p RUVVER budak tak besalah nie pehal...hadoIlaaa..len laa kalO BUDAK nie naik moto tak pakai apa kan.....tak kewsah gaklaa ang nak buat aKsi RUVVER hang tak mendatangkan berahi pn..malah rasa mcma NAK SUNAT HANG BEKALI=KALI....nasiblaa ang "MAMAT KULUP" kalO dak.....kami hantaq hang baLik ghumah pakai ken pelekat sambei menjenjeng ikat kot depan dan jalan tekengkang-kengkang......nasib ang Lepas kali nie....dan pas nie saheh ang dapat BALASANnya!!!!!takotlaaa zaman la nie....dunia makin maju tapi KEROHANIAN dalam jiwa manusia zaman maju nie makin KosoNG makin takda apa-apa....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Photobucket
[gaMbar ehsan Encik GooGle] 
To FUTURE MY SIS IN LAW ~ terus bedoa na.. biaq si "MAMAT KULOP" tuh dapat balasan Dr.ALLAH....pasnie hati-hati kalO naik moto sendirian....takMo dh erkk sedeyh-sedEyh....nanti ilang keserian keComelan kamu tuh...


note~ kepada si gadis yg naik moto tuh..hati-hati sama ataih jalan....lantaklaa kalO org nak cakap minah rempit kaa, minah sempit kaa..janji time BAWAK moto bikin nampak cam ganaih-ganiah skit...
jgn nampak lembut sanagt nanti ha camnielaa tak pasal-pasal buat aksi berahi ataih mOto ....
MANUKSIA zaman laa dh rakus...dia tak kira, 
ANAK DARA KA, BINI ORANG KA, JANDA KA, BALU KA, tUA KA MUda ka..
sume nak sebat....
dan selalu peka ataih moto...in case dia nak buat apa-apa dan nak get ready..
dak pn berenti mana=mana tmpt yg ramai org... dh tak selamat zaman la nie..
naik apa pn sume mencurigakan...takyahkata MOTO, keta , lori, bus..sume kena hati-hati....


SelaMat berhuJUng MInggu ............
to memember bloGger suma...

11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

lol... camtu pon ade..kuang ajo tol...sib baik yr future sis in law xde pape kan..alhamdulillah....

lady XOXO said...

YA ALLAH .. takot wina baca sis.. the dia ok ker sis.. cian dier.. sampai hati laki tu.. camtu ka nak jadi suami org.. camtu ka nak jadi ayah org.. ish2 taubat la wahai laku KULUP tue... takper ALLAH MAHA ADIL.. aper ko wat ada balasan.. takot2.. ok sis wina ingat pesanan sis.. tak kuar malam sorang2 atau siang sorang sgt.. sis pown take care ok.. saba na sis

Eri-chan said...

ngeri....

-NiD's- said...

shud~ tuhlaa nasib baik dia ok...alhamduLillah....sian dia

-NiD's- said...

wina~ kita sama-sama beringat..... wina alert sama naik moto tuh...bikin rowk skit ataih moto...jgn slOw snagt..kalO leh celah..mencelah jaa..ala-ala minah rempit...hihiih

-NiD's- said...

Eri~ ha'ah memang NGERI....my SIS fobia suda

Lady of Leisure said...

ya ampun mujur yr sis tu selamat kan.. kalau lady pun sure fobia punya

Ilhamny.com said...

mcm2 org nih..jahat sungguh..
penah de pengalaman mcmni gak..
jln kaki ramai2 nk ke kelas..
suma pompuan2..tetiba dtg sorang mat moto bertentangan arah bwk moto,
tup tgn dia pegang breast kwn yg dok tepi skali.. kami terkejut + jerit je la, dia trus pecut moto dia laju2..
kesian kwn...menangis je, bengkak dia nye tut sbb mat moto tu tepuk + ramas ngan kuat..

Iman's Umi said...

seronoknya dia, lom jd adik ipar dh disayangi ramai...ats moto pn sempat...kami pggl org cam2 as GSTK.

Iman's Umi said...

Bestnya dia, x jd adik ipar lg dh disayangi ramai...ats moto pn sempat lg ek?, kalau kami org cam2 kami panggil GSTK....

POSH76 said...

fuuh nasib takde apa2...tp elok gak report jer kat polisi supaya gadia lain tak jadi mangsa..kuang ajaq betoi geram ni...sebaiknyer jgn ler sorang2 bahaya beb

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design