Monday, October 18, 2010

NOTHiNg

Biasalakan tiba SENIN jaa..moOd sume terjunam,tebenam kedasarnya..huwaaaa.....malasjaa arini...dok teringt kat puteri kecil yg makin hari makin bijak tuh ha......ermmmmmmmmmmmmm
arini tinggal sendirian di opis takda suara-suara LUNAK untuk memanggil nama saya...hihihi...so, memang malas abes..jalan-jalan sungguh arini..merayau-rayau ke seantero dunia memalui alam maya nieh...tapi still gak muhsan....ermmmmmmmm apa suda jadik sama saya nie....walaupun bedandan cute mute arini stiil jugak tak memberi kesan....kiranya FILL BALOQ LIAT memang beraja gila dalam diri arini nieh.....huhuhuhuhhihihii....
g pantry jap nak pekena kOPi janTan....hahahahahahahah KOPI JANTAN???? mana nak taukan pekena nie..leh besemangat waja....nak besemangt nak carik kopi jantan..napa takjaa carik kopi janda ka, kOpitiam ka kan..ni carik KOpi Jantan..arghh belasahjaa laa janji MOOD RAJIn mai....

maYb time sampai td ternampak satu lunggukan kotak yg ntah dr mana mai..penuh jaa depan meja nieh...adeih,...sapalaa nya gheja nie dh bikin selerak tak kemaskan baLik..uwaaaaaaa..... apa yg dia carikkan nie sampai penuh kotak-kotak expired belambak depan meja saya ....ermmm nak kemas, malas...sebab mood rajin takmai...saya jugak malas nak kemas nie sebab arini saya pakai bj lawa...sensitip lagik kainya..kang tak pasai-pasai dek karena dok memuNggah kekotak nie..bj saya koyak carik plak.....hihihhi..kunun mcm pakai baju BRAND FATE.....huahauhahauaua...walhal bj cap pasaq malam jaa......weih apa aku merepek meraban arini nieh...

sambei malas-malas nie dok tunggu pickup antaq mesen pottostat baru..ntah mana tak sampai-sampai g pn...dh semakin stgh hari....Mesen tk jugak nampak.....lantak kaulaaa mesen...janji saya setia kat sini haa...sampai masa lunch saYa blah...itu jam ampa mai..ha nganga laa nah tgg penjaga opis mai bukak pintu pejabat...hahahahahha...

Photobucket
ha nilah dia..sampah sarap yg melambak depan meja hadoiilaa..mencemar mOod keja...



Photobucket
HIHIHIIH.....mesen zaman Purba...sian mesen nie...dh tekOpak sana sini..gara-gara mesen ni gaKlaa.pelbagai dentuman saya kena..dush..dush...sabaujewlaaa




Photobucket
 Nie pekerja yg MALAiah...Jgn tiru saya..hukhukhuk....melengung jaa dok dalam opis dh mcm JAGA......adoiii.
"PENANTIAN SATU PENYIKSAAN"

11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

POSH76 said...

monday blues tu...biasalah mmg takde mood nak kerojer huhu

Shu Shinju said...

sabaq2.... kemas plan2..hihi... saye arini mood cam best jer..sebab dapt monitor & mesin photostat baru...hihihi..

lady XOXO said...

ahha.. kak nida nie.. lawak ar.. hamboi banyak nyer nk kena buang tue,, ehehe,, aiceh gambo kamo malo2 plak ehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak bukan setakat monday ja blues...hari2 is blues..bleh?? heheheh...
dah lama xdengar perkataan baloqliat..hahahaahha

Iman's Umi said...

Sian Nida, terkejut beruk gak tgk kotak2 selambak tu...mmg lari mood la, tmbh dh cun2 xkn nk kemas kot...tp kdg2 bila mood lari pada ms yg sama terpk gak 'halal ke x gaji aku nti'...haa, camtu la saya.

-NiD's- said...

POSH 76~ HA'AHlaaa memang monday bluesss

-NiD's- said...

shUD~ uhuhu plan-plan pun tak p dah nie..memamng sangap kemalasannya

WiNA~ hahahah gamBO malu-malU Onta...hikhikhik....kakak kamu memang paklawak tuh blom mai g gemuruh ha lagiklaa...tak ketahuan dibuatnyaaa

-NiD's- said...

PurpLeLicious~akak hari-hari memng blus...cuma leh kover tak mcm arini...hihihiihih BALOQ LIAT peow penang btoi dak..hahahahah

Iman Umi ~ huhuhuhuuh dan-dan insap...

ratusiput said...

ramai tol yg monday blues arini ek...kalau ratu biasa malas ujung2 ari keje cam jumaat tu...rase nk benti keje je se tu...malasssssssssss tahap cipan.

LIP (^_^) said...

keroje nid's...xmo memalas ah...hihi

Mimy Hamid said...

bile senin je monday bluess..adeh monday tlg la monday chill..hehe..cepat kemas..mood keje hilang no

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design