Tuesday, October 26, 2010

PaQiss & Hadiah

Wahh teruja lah nie saya terim tag dr GADIS MANIS.....member baik Blogging iaitu  
CIK SHUD...hihihii..shud thanks naa..kamU selalu tak lUpa saya....oooo sungguh bertuah rasa punya kawan seperti kamu......tapi dik sorilah erk..lambat lak g kutip TAG nieh....

wooooo HADIAH FRREE SAPA NAK  P PARISS.....hamboii sakan EHH...of koz la maukan...hihihiih


1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog
- Ok Sudah dah !


'Eiffel Tower Giveaway'

2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye. 
- Ok Sudah Dah !

3. mnjadi follower blog ni. 
- Siap Sudah!

4. tag 3 org blogger
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag! 
- Siap Dah Habaq

5. Dan last sekali,
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye. 
- hehehe Ok Tak Lupa nya

Hadiah?
5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah.
mkin ramai, makin banyak hadiah.
up to us bebes. =)

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM


4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

POSH76 said...

good luck

✖sLp mE pLz✖ said...

nak jugak!

Shu Shinju said...

gud luck dear...:)

Ilhamny.com said...

ha, nnti buat yg akk nye lak...(xabish2 promote)..hehehe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design