Saturday, November 13, 2010

"PeKan LaMa"

11.11.2010 malam kami secara bejemaah pakat-pakat berimpun di "PEKAN LAMA" bak kata befdayz gurls... hehehehe..sapa lagi kalo bukan SI CIK SHUD...dia sugest lepak malam tuh kat "PEKAN LAMA" kami ekoot saja.....tapi jemaah kami malam tuh tak ckop korum jugak....cik wina yg comel tak turut serta. dia Dok membuai mimpi ataih singahsana di mahligai dia..yg kami-kami saja berimpun malam tuh......sama-sama share kisah DUKA yg dh jadik kat kaknEena & the ganG....sob....sob..sob.....sambil meraikan BEFDAYZ GURLS cik shud...hihihihii...malam tuh walaupn HUJAN kesejukakan..tp memasin jadik panas membara..mcm dh dok kat padang pasiaq..hihihih....ayat tak hengat kan!!!! kami dok bara kat PENYAMUN TARBUS yg telah merompak abesss barang-barang kakNEena & the gang...GERAMMMMMMMMM!!!!! hangIn!!!!!!!! tapi apa blew buat hanya mampu BERDOA..moga PENYAMUN TARBUS tuh lekaih-lekiah aLLAH bayaq cash atas perbuatan depa......

yang best malam tuh...PETAMA kali saya besua muka dengan EN.TUNANG cik titin....alallalaa memula malOoooo..ececececec..apa kes nak malO kan.....dia pn orG mcm ang gak nida wieh..heheheheh.....tapi bila sebut jaa pasai KAIN SARI...habis ilang malOOO....merah padam muka gelak...teirngat en.tunang titin pakai kain sari..doLu-dOlu..hahahahah...yang pasti..malam tuh best..walaupn diiringan ngan HUJAN yg selebat-lebatnya.....

Photobucket
Befdayz GUrls....Yang Murah ReJeKi selalu nieh


Photobucket
Titin PEnaja kami malam Tuh ~ SYUKRAN TITIN...


Photobucket
Pria BerbuLu..haahahahha EN.TUNANG TITIN & BABA SOFIA


Photobucket
-amOng Us - nida,Sofia , Shud & titiN



Photobucket
Licin Suda Hidangan kami....yummmmy sume sedap..


Photobucket
SenYom..SenYOm....perot kita kenyang dh kan Shud....hihihhi



Photobucket
Mereka Dua SEPADANNNNNN sngt.....dua-dua COMEL lagik manish..muka pn ada iras...
Jodoh Kuat nieh



tak puas laa begambaq, begedikz dalam PEKAN lama..sambUng plak depan AMBANK..hahahah gilOOO btoii bebudak nie..haish......
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Photobucket
Ok ampa...POSE kasik Vouge okess.walupn depan banK...hahahahahah...




Photobucket
TenGok pinggang sapa lagik ramPing...


tetiba MuncuL plak si ibu + anak nie meganGU....hihihi  MUNCUNGG plzzz


Photobucket
Shud tak aci...sembunyik blakang saya yg demOOk nie....huhuhuhuhuhu.......




smileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
terukan perjuangan BEDISIPLIN  NAK SIHAT Luaq dalam ..


Photobucket
CooL kapeL.....i Likeeee it...




ok tamat di PEKAN LAMA.....pastu sambung plak di umah wina..walaupn dia tak dtg join...sebab asyik diulit mimpi..tapi kami tetap terjah dia....heehhehee..syok gak terjah wina memalam butas nie.....sori wina lambt dh kami p..sebenanqnyaa nak p collect cookies kat umah dia..sedap woOO cookies dia....pandai wina buat...op'sss..ha sesapa nak oder blew oder ngan wina.....sila..silaa...murah saja...

Photobucket
Wina & befdayz gurLs.....


Photobucket
Me & wina.....
"BUAH MASAM" WINA jelas kelIhatan tuh pasal budak ni comeL sngt-sngt



untuk ampa sume....best walaupn kita skrg nie takleh nak bejemaah sesama....apa yg pasti moga UKHWAH nie terbina ataiah landasan yg benar-benar IKHLAS KERANA ALLAH TA'ALA......ini kerana tercipta sebuah ukhwah KERANA DIA..pasti ukhwah kita mekar hingga akhir nanti isnya'ALLAH....yang pasti opida blogspot..love u alll so much......



time dok menaip n3 nie tetiba teringat kat FAMILI KECIL nie..kalO dl selalu jmpak mereka..anak mereka laa peneman saya sewaktu preggy dl.....saya rindu mereka....wlupn kami dekat tapi skrg seolah-olah semakin jauh ....ukhwah kami..apakah SAYA dan SUAMI ada buat kesilapan keatas mereka...kalO ada...maafkan kami...kami RINDU kamu....paling rindu kat ANNA QAISARA....=(

15 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Dee said...

wah..syoknya lepak ngan kwn2..dpt pulak sekepala..mmg best..

Zaki N Ilyia said...

nida..we miss u too..theres nothing wrong between us ,hanya ms n situasi xsama cam dulu..nk jd cite,hr ni mmg plan nk surprise pi umh nida pas blk dr sungai bakap,lama sgt xtgk sofea,duk tgk dlm blog ja...sekali abg zaki terperasan status nida kat fb..rs mesti xdak kat umh ni,xdak rezekila nak jumpa..

Zaki N Ilyia said...

nida..we miss u too..theres nothing wrong between us ,hanya ms n situasi xsama cam dulu..nk jd cite,hr ni mmg plan nk surprise pi umh nida pas blk dr sungai bakap,lama sgt xtgk sofea,duk tgk dlm blog ja...sekali abg zaki terperasan status nida kat fb..rs mesti xdak kat umh ni,xdak rezekila nak jumpa..

haidi takeAfoto said...

salam..kak nida ek..hehe bru kenal..dah la follow xbgtau hehe sib baik jumpe mlm ni..kami dah smpi hotel ni..nak mandi2 jap pastu kuar balik g gurney..

nti nak pnjm sofia..sofia kan namenye..heh sok insyaAllah otw balik ipoh kami singgah area2 umh kak nida ek..kite lunch same2 ke..insyaAllah..

-aNida OtHmaN- said...

KDEE~ MEMANG beshh kaLo sekePala...hahhahaha

Abg>Zaki & KakILIa~ alahhh sedeynyaa kaLo dak blew jmpak...huhuhuhuu...tp 04hb 12 ni KOSONG kan kelender naa..nida nak buat BEFDAY sOFia...insya'ALLAH

Eddy~ wieh,,, takmOlaa KAKAK!!! nampak tua laa..hahahahhaha
aLrite...dh lama gak Folow...nampak sngt laah tak chek nih FOLOWERs hahaahahha

haidi takeAfoto said...

laa dah lame ke follow..mmg jrg check sapa yg follow..juest check sapa yg commit bg comment ja..heheh focus kt org2 cmtu je..hehe

xmo akak ek..ni bkn pngkat akak tua la, ni pangkat akak bg pompuan yg dah kwin..heheh kay la pnggil nida ek..awat td xmsg pg2 bgtau nk p hard rock tu??mlm ni bru bace komen bru tau...klu tau awai leh join sekali...hmmm sapa lg join td??

Lady of Leisure said...

hi nida, bestnya jumpa2 kawan2 kan.. :) lama tak singgah sini.. nida sihat?

Marsha~ said...

mak aoiihhh.. meriahnyeeee.... lama tak buat mcm ni dgn kawan2..

Mimy Hamid said...

celebrate birthday shu yer...hehehe nanti nak mai penang nak roger korang la

lady XOXO said...

ahahh ada pic wina baru mangun tito.. wehhhhhhhh menci pic wina tu..serabai kot.. dah ler titooooo dah d TERJAH oleh sis2.. ehehe

wah besh erk p PEKAN LAMA lepak2 mkn2 minum2 sorry tak dapat joins.. menci tau tak leh join korang.. ehehhhe

MiYOKO TACHIBANA said...

nida....sy mmg comeeelll di situuu...hahahaha (angkat bkul sendiri)

thanks for the friendship...best sgt2...enjoy sgt2 weekend ngan korang....

POSH76 said...

korang mmg semua kapla pun giler2 hehe & gambar pun menarik gitu...buah masam???hehe

haidi takeAfoto said...

saje komen lagi..nida xde entry baru..tp tgn ni gatai nak komen lagi..hehe jgn nyampah2 ek..

ni komen ke 3 kt entry ni..so fhm2 la k..nak entry baru!!!heheh

sorry xdpt singgah mkn ari tu..yg kt hard rock tu ade misunderstanding sket..klu tau awi leh gak join..hehe lain kali kita lunch lagi ek..

jom p jalan kt bandung lak ujung bulan ni jom...nak dukung sofia....hehe geram!!!

haidi takeAfoto said...

komen yg ke empat ni kt entry ni..heheh

selamat hari raya kak nida..ehh kak lak..selamata hari raya aidul adha nida...heheh xwat open house ke raya taun ni??

ratusiput said...

wah minum herbalife ye...???gud2 n gud luck 4 all 0f u k...ratu tak lalu dh nk telan2 ubat...memacam dh telan...jalan je belum...syukur...ehehe...tp HL tu mahal kan...ratu skang menjinak jinakkan diri ngan gym lak...rase tu yg terbaik tuk ratu kot...ubat2 tak jalan dah sbb susah nk disiplinkan diri sendiri...ehehe...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design