Thursday, November 11, 2010

Suka BecamPOr Duka

ALLLAH HU AKBAR........hanya kata-kata ni jaa mampu untuk dilafazkan.....

tapi sblom tuh,pagi nie rasa guMbira sangat sebab nak ucapkan HAPPY BEFDAYzzzz TO my close blogger.... CIK SHUD kita yang ke 17THN KAN..hehehehehheh eh silap yang ke berapa shud.......kalO nak tahu umur kena tanya shUD lah ek..

Ermmm tataklaa mood tgh happy...tetiba digemparkan dengan satu kabar yang memang MENYEDIHKANnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakak neEna dikabarkan kena ROMPAk...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siannya kakneena....dh tu dengaq kata plak, abg Rudi & kakawein cedera......lagik betambah panas hati nie
setann punya pencurikkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

takleh nak cakap apa-apa melainkan begenang air mata...sebab pikirkan keadaan kakneena yg kabarnya dia masih TRAUMA....
sian akak.....kakawein & abg rudi plak still kat hospital
sib bek dia tak bikin gila kat abGrudi..kalO dak kakawein menangiH tak belagu laaa.......
sHUkur pd mu ya rabbb......walaupn kena gak skit tapi memang MAKAN DALAM laaa.....memOri duka nieh..pada mereka...

kalO nak tahu lebih lanjut lagi cerita nie..kakMimi ada n3nyew...sila rujuk 
sini keyh......
thank's kakmimi share ngan kami infonyaa...lebiu u sis....muahhh

To kakneena syg, kakAwein, & abg.Rudy....beharap SABAR yaa dalam DUGAAN nie.....

saya percaya teselit BERIBU HIKMAH diatas apa yg telah terjadi.......





~Meh kita Doakan sama-sama Moga  SI PENCURI tuh biar tesungkuQ ataih jalan kena LINDIH ngan LORi treler yg betayara-tayar tuh.....
sian mak bapak pencurik tuh kan punya anak mcm tuh......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Iena said...

hope they 'll get well soon... :(

lady XOXO said...

YA ALLAH.. semoga mereka kembali ok n semoga yg d tetak kemabali sihat.. mmg agak cedeh..

KAK SHUD HAPPY BDAY SYANG

Iman's Umi said...

Siannya, moga2 mereka cpt sembuh...Nida jgn sedih2 k!

Lizzie Yasmin said...

jahat nya orang skang... mintak - mintak lar perompak tue.. kne tangkap...

Mimy Hamid said...

no prob nida...sharing is caring...kita doakan semua nya baik baik saja...td akak call awien...4 orang tau yang kepung kete diorang..setann nya budak



untuk shu yang comel itu..hepi besday dear..

Muhamad Nor aka Mamat aka putra said...

amin~ semoga pencuri 2 diberi hidayah, semoga ea sempat bertaubat sebelum nyawa menafikan nadi.. mamat simpati kat tragedi yang menimpa kak neena 2..

MiYOKO TACHIBANA said...

happy birthday utk shu....berkali2 wish birthday kt shu..hehe...

arap2 kak neena da ok skang nii...bolela dia dtg png kann...nape ramai org jht skang niii...geraaammm sgt ngan pencuri2 yg jth...tak reti bahasa n tak pk pasal org lain...

tp, org wat jht dibalas jht kann...Allah takkan lepaskan org2 cmtu kannn...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design