Wednesday, December 15, 2010

BeLaTed BeFdaYZ

N3 ni dh di perap beberapa minggu...sebab tuan tanah teHumban atau dihumban kedalam gauNg..hahahahah...lambat Publish n3 nie sorilah padahai CIk photog dh pas lama dh pic nie..tapi saja perap dl bg dia serasi lagik intim... ok, hari ni bekesemptan nak share-share ngan kengkawan sume...sekitar majLis hari lahir anak keciL saya yang KE SETAHUN suda dia di duNia fanaq nieh...haippp.....befdayz dia 09.09.2010 GEnapla setahun. Tapi kami Org tuanyaa delay celebration sebab mcm-mcm alasan dok ada.hahahahah we oLss decide 04.12.2010 CELEBrtE befdayz Sofia..walupn mcm-mcm rintangan halangan doK ada...alHamduLillah...maJLis bejalan lancar.....amINnn......

haPY befdayz to youuu..happy befdayz to you...
HAPPY BELATED BIRHTDAY to ZAHRA SOFIA....
hapPy befdayz to you.......

apa daaa ibu baba nie.........sambut befdayz aka HARI ULANGTAHUN kelahiran sofia LEBIh pada harinyaa,,haippppp....dh dua bulan telepas br nak celebrate kaah??? sib bek sofia tak pandai apa-apa lagi melainkan men tunjuk-tunjuk ja...kena dia boleh berkata-kata ha jenuhlaa mak pak dia menjawaB itu ini dan kenapa menapa perkara kelewatan ini terjadikk..haippppp

sori naa anakku yg comel lotei bedahi luas.....we Olss telambat sebab mcm-mcm dok ada.....BTw demi kamu yg cOmel..kami nanak jugak celebrate walaupn lambat...sebab pada org tua kamU nie TAHUN PERTAMA adalah cukup bermakna.....walau telambat still melunaskan...alhamduLillah sume bejalan lancar..cuma sedih sdikit, ada antara yg close tak dapat hadirkan diri...ini kerana masin-masin ada komItmen tesendiri....huhuhuhuh...takpa tggg secoND edition plak nuh...akan di adakan majLis besar-besaran..haisehhh bujet cam anak gabenOr...hahahahhahahah

Photobucket
Kek ni di Reka Khas dr sentuhan LINDA KAORI

Photobucket
bEfdayz gurls yang sangat Masham pada arituh....salah ibu laa nie sebab p bg dia Lena..so Tera nak refreshhh balIk makk aii makan masa WOoooo.


Photobucket
Befdayz gurls mcm peLik..pesaL muka hakU ada ataih nieh erkkk......


Photobucket
Bergaun rona Pink.....BeKepak Rama-rama BepeGang tongkat sakti..
tapi syg...little pLincess MASAM hadOiii


Photobucket
waktu nak BeLah kek telah tiba....eh...eh..befdayz sapa sebenaqnya nie...SOFIA kaa ANida???hahahahah ibu plak lebeih-lebih erkk...... ala iBu esKOOot sofia laa..satg soFia malOO plak


Photobucket
SeLamat Dh KEk BefdayZ Di KhatanKan..eh SiLap Di potoNg..hahahahhahahaa


Photobucket
NiLaa hasiLnyaa bIla Di Belah-belaH...ada sTriPe stabEri Kat daLam Tuh kan..
.

Photobucket
Befdayz GurLs menjamU selera besama CIKIDIS nyaa......
takpa ibu bg peluang makan untuk hari tuh jaa nUHh....hari len..begUlin sakan pN no more Okess!!!!!


Photobucket
SondoL baba pesaL syg....

Photobucket
Pembantu PotoNg keK.......shud kata KEk ni sOdappp.....yaa kaa Shud??


Dan antara tetamu yang datang yang sempat photograper saya amiK pic mereka adalah>>>>>>>>
thank's naa pada yang sudi mai...dh mai siap bawak OLE-OLE yg lelawa lagik kat ZAHRA SOFIA...fhewwww teharu wooo>...tatau nak kata apa melainkan nak ucap terima kasih bebanyak naaa......menyerikan maJlis anak keciL kami yg tak seberapa nieh...


Photobucket
PaLi & irah  beserta anak teronanya..QHALISH haiKaL yg makin besaq dan ensem...


Photobucket
Jan & mas turut hadir walaupn kesuntukan masa nak ke tempat keja pada hari tesebut....sian ampa dua..makan kenyang ke dak tataulaa....


Photobucket
Jan, Kini, Mahadet turut melapangkan masa meraikannya....


Photobucket
Ynag ni jaNgan katalaa HARUSS hadir..penyerik majlis merangkap photograper 
Little Plincess on that day..haippp

Photobucket
Kakshikin SefamiLi, 
Kak Monita seFamILi dan 
izham yg sedang kHusuk pebetOlkan kasut mahai dia tuh..hihihi

Photobucket
aBang ShariL suka Kostium Sofia....ehehheeheh
AbG Izwan SekelUarga turut hadir meriahkan maJLis Zahra SOFia..

Photobucket
Photobucket 
hari itu saya rasa PUas sangat....sebab dapat raikan mereka nI semua bebudak kamPung saya....depa hapPY gilaa..bekalI=kalI beratoq nak tambah kek...time tuh rasa begenang ayaq mata.....
YA ALLAH sUkanyaa depa.... takpa nanti kalO ada makan-makan kek lagik kakLOOng ajak ampa naa..ampa memang sPoting..ni sebahagiannyaa..yg len dh baLIk rasa...


sebenaqnyaa ramai g doK ada...tapi takdan nak amik pic..sebab cik PhotoG nak baLik awal...haripn dh senja kan...saya tak punya KAMERA mahai mcm cik photoq so tak sempat nak amik pic=pic kawan-kawan yg len mai...yg nie jaa yang dok ada....gamabq depa...huhuhuh...

btw terima kasih pada mereka juga seperti :-
ZAIMUN + BULAT mai jugak walupn pas MAGRIb tiba....
SITI HAJAR = siap NAIk BUS MAI...teharu aku weh.....
MURSHIDAH + balkish...MAai jamu selera sampai abes majLis....sekali-sekala lepak Port dULu-duLukan..apasalahnya...=D
Ibu mertua dan kakak ipaq beserta anak-anak penakan..yg banyak membantu., 
bakal adik ipaq.pn mai..ngan member-mEmber rapat beliau...
INA prospek kukuh,& kakMaiza yg br pas pantang...
afzan & salIn ~ siap bawak motor viragOO lagik tuh....heheheh
dan laIn-lain lagi......
terima kasih sume....I loVE U ALLL so Much..


** pasnie next enty....OLe-OLE yg soFia dapat...mcm-mcm ada,ada kaki,ada mata,ada bULu, 
sume santik-santik...dr tetamu yang hadir....=D

16 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

LINDA KOURI.. kek mmg cedap.. good review gak dari family wina.. puas ati beli kek dia..

OMG.. sofia amat amat comei aih.. geyam

OK JELES.. sbb tak leh mai.. kak shu n titin cantek aih.. geyam... rindooooooo ar kat kamo.. nak nanges

OWHHHHHHH saya ternampak si SHASHA.. budak tomei tu.. abang izwan ada gak.. wahhhhh besh2..

cofia cyg kamo...

POSH76 said...

wah kelass nyer birthday sofia...happy birthday dear...comei sgt hehe

Iena said...

ur princess like pari2... sssoooooo cuTE! ;)
bila la nk anjur majlis camni jugak ni...

Mamma said...

superb la sofea!!!! cam baru turun dr kayangan gitu kekekeke
sonot dpt wat party like dat..aku xpenah buat tuk kimi, sambut kat kedai je kekeke

Cikgu Fikri said...

Argh!!!!
Mcm sedap jerk kek tu...
heheeheh...
tp, rasa mcm syg nk potong sbb gmbr baby tu comel...
anyway,
Happy Besday to her... :)

Dee said...

wow..meriahnya..ramai tetamu, good food, nice cake..

Ogy said...

hepi besday to sofiaa !
lawonyaa baju tu...
knp masa aunty kecik2 udlu takde pesen mcm tu..
aunty tak merasa pakai mcm tu tau...

haidi takeAfoto said...

comelnye sofia ni...heheh geram2...nak dukung die tp die xmau lak...

emm xde pun gmabr org ipoh ni ek..sian die...hehe

dpt bg adiah je..hehe

next year uncle dtg ek sofia comey ek..heheklu g leh gak jadi photographer majlis kan..nway..hepi besday dear...

ehh gmbar kenduri wina ari tu kene post dah ke??hehe sok ek..pomis...

MiYOKO TACHIBANA said...

hehehe..no komen laaa....

tp, rasanye titin lagi comel drpd sofea bile pakai sayap rerama tuu....hahahaha..lariiiiiii

LIP (^_^) said...

happy belated birthday sofia..cantek dress sofia..kek pun look yummy

NeenaAnuar said...

memang meriah kenduri sofea.. happy belated b'day sofea.. sayang akak jauh.. kalu tak leh untie nin dtg kenduri sofea... tapi apa pun doa akak buat kalian sekeluarga.. semoga berbahagia selalu and happy always ok! muahh.. muaahhh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie belated besday sayunk...wah cantik baju sofia..suka bonda tengok...kek sofia pun menarik...sedapnya....

cik puan akish said...

epi belated bday utk sopia tayunk!!!!!

cik puan akish said...

epi belated bday utk sopia tayunk!!!!!

Mimy Hamid said...

rerama pink tomeyyyyyyy..hepi besday sofia

Ms AiReEn MoHd said...

alaahi mummy eryn terlambat tgk ni...chumel nyer sofia wehhhh..alahai gewam aku tgk

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design