Friday, December 3, 2010

Tu diaa BZ meLanda

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamik ang nak GHEYAUu deraih=deraih....mana taknyaa..selalunya JUMAAT adalah hari yang paling saya suka..sebab harini akan membuatkan kerja-kerja sume slow dan fiLL nak rehat berhujOng minggu....tapi arini ni saya dihujani ngan TENDER yg melambak beserta laporan site yg pelu siap arini gak sok nak amik...............
petama skali terima kasih kat BOSS BESAQ sebab dia bantu saya siapkan tender...huhuhu ha laa mana dan dua tangan nak tulih sume..apa ingt saya ni jenih tangan hat ada nam kaa kan!!!!! shukur laa jugak BOSS besaq dh bantu saya..tinggai part ala-ala bebudak despatch nak kena buat..iaitu pototstat segala tender mender ni then masuk samPol..saLe..pastu kasik sama 
burung itam yang kaki dua (supervisor saya yg banyak songeh) .... suh p antaq kat BWSB...hahahahahahhaa...amik ang.... 


tengk tuh dalam celah-celah kalot dan g tuh bloging..haiyooooooooooooooooo...memanglaa ibu sofia nie nak kena.....saja jaa blogging then post n3 suam-suam kuku yang ala-ala memberontak nie..ha laa hari makin petang gheja dok besusun g ni.....mood befday sofia koi membara nie....tetiba memenda ala nie plak potong stimm btoila..adeish....paling tak tahan tuh...en.suPervisor saya yang garang tuhlaa..dia KEJANNN saya nanak besokk jugak....mcm-mcm alasan ada kat dia....woIIIi apa ingt saya mesen ka robOt en supervisor yg bolew saya siapkan sume sekelip mata.....huhuhuhuh sapa gheja sensorang mcm nie laa..dan taulaa azabnyaa..bila sesutu dokumen tuh nak segera...blew bepinau bijik mata.....
takpala, saya susun kederat mana dok ada...try dan usaha setel satu persatu...kata seniOr kan hahahahahahah so mesti bolew bg siap gak naa.....yg penting siap sume..then mesti rasa selesa jaa.... blew baLik satg bejImba sakan..hihihiihi

best ni malam nie, dengaq kata geng - geng intim blog saya nak dtg umah nak tOlong coP belOOOn untuk sofia...so saya upah depa makan nasik sila...nyummmm..nyummmmm....



ok daaa kawan-kawan....levo uu aLLl so much...
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...... tanpa kamu sepilah dunia opida.blogspot....hihihihiih



MoOd ~ sedang menanti CIK ZEHAN dtg opis amik gambaq-gambaq tunang dia tempohhari.....


5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Dee said...

sis..dee dah rasa last week..buat sorang2 circular, preparation for BOD Meeting, AGM, Director's training..smpi rasa nak nangis pun ada..tp lepas tu lega giler..

Muhamad Nor @ Mamat @ Putra said...

kak nid ! :p amik la award akak kt blog mamat.. kt entry, Award 3rd and 4th ! ! \(^_^)/ thanx ! :)

haidi takeAfoto said...

ala nak tup belon gak!! xdpt dtg lak nida..sorry ek..ckp epi besday kt sofia ek..sbut name uncle eddy 7 x depan sofia ek..hehe bg die igt je uncle die yg black black sweet ni ek..

demam nida dah ok ke??wahh byk masuk tender..ade keje kosong lagi x??jadi despatch pn xpe la..bile nk upload gmbr besday gurl cumil ni...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aduh bznya.....

lady XOXO said...

amboi bz toi kak sayer ni...

tioop belon.. haaaaaaa nanti peyot jadi belon ahhahah

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design