Thursday, December 2, 2010

ZaHra' Sofia

saLam u olsss....arini saya memiLiki moddd yang ceriaa skaLi...sebab musabab nyaa puteri keciL saya yg bemata Boolat bak bOla golp nuh haa dh kembaLi sihat dan ceria... pot pet..pot pet mulut dia...suBuh sepiee dh stat azan..haiyooolaa anak ibu nie..mcm-mcm ada....serius dengan KESIHATAN dia yg semakin baik..hati seorang ibu nie memang SUKA skali sequpa ngan dapat award apa ntah.... walaupn dalam hati ni mcm-mcm dok ada...tapi bila tgk keadaan sofia semaKin baik...saya SYUKUR sangat...saya memang shukur pada ALLAH....

dalam celah=celah tuh jugak saya tak sabaq nak celebrate befday dia sabtu nie..... wahhh memang tak sabaq nak saOngkan kain kembang dia beserta bLink-blink dkt SOFIA..mesti sofia comell skaLi..ceh perasan betoi ibu nie....apa-apapn nantikan sabtu nieh erh.....dok bayang dh nie..ngan jalan kedek-kedek dia..mestisapa tgk dia sabtu akan jadik gewamm nya..tp sayang sofia SEDIKIT seroh ..setelah demam hinggap dia selama 4hari nie...ilang dh pp montek dia..ngan perot buncit dia..huhuhu..takpalaa asalkan SOFIA sihat keyh...leh senyom-senyOm....wahhhhhhhh befdayz sapa sebenaaqnya nie....ibu telebeih suka nampak..hahahahhahahah......



Photobucket 
sofia renUng apa sayang???? sofia windu ibu erk...nantilaa pas ibu baLik keja..kita dok dakap sesama naa....ibu tau soFia windu ibu kan....huhuhuhuuh


Photobucket 
sok besaq nak jadik PLUMBER kew sayang.....hihihihi......


Photobucket
 eh..eh..eh takleh bangunlaa...Lutut tak berapa nak kuat..hahahahahah




nota kuku rini~ tender sedang melambak ataih meja, saya masih dan blogging dan berfB....huheehuehheeheuh ...satnuh, satg siapkan sume..sebab TASK yg len saya dh setel..tinggal tender ngan nak memfaiLing jaa blomm..ini kerana dua per.yg saya sOnggoh malas skaLi..cemuih ngadap menda hat sama..hahahahahah..kalO dengaq kat bos alasan nie mamPos saya di kerjakan....hihihi

8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

alhamdulillah...sofia makin sihat... :)

mesti comel giler sofia sabtu ni kan....:)

maCy said...

moga sihat2 selalu sebab dia comel ;D

Iman's Umi said...

Syukurlah sofia dh sihat...ceria hati ibu...xpe, keje x siap akn siap jugak sbb skrg hati dh senang kn?

maCy said...

boleh kak :)

um, dekat laman twitter tu, kat bawah sekali ada resources. then dekat widget akak boleh pilih mana akak nak..

tapi kena unprivate dulu account. kalau kita privatekan nanti update tak keluar :)

Mak Su said...

time anak2 kecik2 camni mmg sedap didakap selalu, anak pun cool and selesa :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alhamdullilah...akhirnya...anak bonda dah kembali pulih..syukur2....

ratusiput said...

alalala..comeinye anak dara sape ni... :)

lady XOXO said...

Syukur Alhamdulillah.. cofia dah cihat ... cian dia.. kecik2 sakit jer dia... tak per ada HIKMAH tue..

ala la la cute la anak kamo nie kak.. geyam.. bak kat wina ar

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design