Tuesday, January 25, 2011

Mama Cyda 1st GiveAway

GRACIAS najmah......ummi Aesya...sebab sudi tag nama saya dalam MAMA CYDA 1st GA nie...ehhehehehe...so, dh ada yg memberi saya meNerima dengan senang hati skali untuk jOin GA nieh..
palIng simple GA.... dan mudah nak laksanakan...
GA mama yang simple mimple ni sebenaqnyaa bersempena aniBeseri mereka yang ke emPat..so dh ni 1st GA kan....wahh mesti memasin teruja nak jOin....sebab ada 4 hadiah misteri sedang menanti para peserta GA nieh...sekaLigus pengikut bloq mama....cayalah....ehehehhe


syarat penyertaan seperti berikut :


  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti.
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.

sy nk tag kwn2 sy yg bertuah ni... 

GOOD LUCK untuk sume...
moGa-moga 4 hadiah tuh teselit nama kita kan..
hehehehhee





6 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

ieda said...

thanx dikk .. suke

nanti akak buat .. mlm koot baru publish :)

NeenaAnuar said...

good luck dearr... :)

Iman's Umi said...

TQVM Nida tag sy...insyaAllah nti sy buat.

Mimy Hamid said...

oh itu nama ku..hehe tengs nida

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy doakan awak muncul sbg salah seorang pemenangnya ya

Cyda Acme said...

salam dear,
thanx sudi join n gud luck yek

by da way, tajuk entry tuh salah lah dear. Tolong betulkan yek ikut tajuk entry yg dalam syarat mama tuh. TQ

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design