Monday, January 10, 2011

Go...Go Power RanJer

SALAM SUME kawan-kawan blogger saya...baik yang dekat, yg jauh, yang sembUnyik dan yg selalu singgah sini......beharap ampa sume sihat alhamdulillah di bawah lembayOng kesejahteraan dr yg maha esa.......insya'ALLAH...=D
 
alhamduLillah, berkat rehat buang seminggu....saya kutip semangat untuk gagahi terus berbLoging......terima kasih sume....ok, saya decide
"sTay the same" kalo ampa nak tau....time saya taip ayat-ayat nieh..saya sedang asyik di buai lagU JOEY MCINTYRE.....saya terus besemangat....dan besemangat lagik.....NAK-NAK TANG KORUS DIA.....blew membuatkan saya naik ataih meja kat opis nie bemimIng ala-ala org gilak...hahahahahah.....

sayang sebenaqnyaa nak tinggai bLOQ nie....di sini saya belajaq mcm-mcm, saya kenai mcm-mcm org, mcm-mcm ragam......belajaq sec.dendiam...BEST saNgat...tapi tuhlaa diawal tahun baru saya dirasuk....besiap sedia untuk tamatkan temPoh berbLoging.... saya sepikan diri.... amik masa..rawat luka-luka yg tercalit di hati keciL nieh....
at last, berkat soKongan dan semangat dr kALian sume..saya nekad untuk kembaLi berbLoging...... 
mana mungkin semudah tuh saya nak close bloq sederhana saya nieh, kerana bLoq laa saya berjmpak kawan-kawan yg selama nie tak penah terlintas untuk bekenalan mahupn eratkan silaturrahim....dengan berbeza negeri, berbeze umur dan berbeze segala...saya boleh jaaa duDuk semeja.,...makan sama-sama...gelak gulIn-gulin tak hengat dunia...dan bejImba-jimbun sama-sama...ya ALLAH hebat sebenaqnyaa dalam blogging nie....yg pasti kena IKHLAS, JUJUR dan sedia terima seadanya...... 

Kerna bLoqIng saya juga :- 
  • saya kenai kakNEENANUAR Gojers gonjeng..nieh dengan sec. real saya dapat pelukan erat dr dia...ya ALLAH teahrunyaa.... 
  • saya kenaL INAACIK....yang comel dan gebus tuh....peramah org dia......  
  • saya kenal ERYNNN.......mummy yang selalu kirimkan brg ke anak saya....baik dr dalam perut sampai ke dah besaq ne.... 
  • saya berJompa sepupu sepapat arawah nenek saya....  kakPEPEL yg cute mute tuh....akak, u are the best..... 
  • saya Close semula dengan SHUD junior sek.men saya.........dl said hye-hye mcm tuhjaa..kini siap men pelOk ketat-ketat.... 
  • saya kenal cik TITIN ngan lebih dekat lagik.....ini kerana dl zaman sek.nama dia selalu pamous di telinga saya. tp skrg saya leh men potong-potong kek sesama... 
  • saya jumpa JUE...mummy irfan yg coooL dan malO-malo tapi mahu.... 
  • Dunia blogging blew eratkan silaturrahim.... antara saya dan  WINA XOXO...adik manis yg berpipi geBu like donat nieh.... 
  • EN.HAIDI, yang saya tak penah bayangkan leh jmpak...leh dok semeja..gelak gulin-gulIn sama-sama. pertam kali berjmpak..hati makin rasa erat ukhwah antara kami.......
  • even YANG LAIN saya tak penah jmpak...tapi KOMEN-KOMEN dr kalian sume selalu bg saya taouching.......selalu bagi saya rinduuuuuuuuuuu...selalu bagi sy semangat dan selalu bagi saya peluang untuk meneruskan berbloging...saya impikan satu hari nanti saya nak ketemu kalian...dapat pelOk erat dan sambil berbisik TERIMA KASIH ALLAH, kerana BLOG saya dikasihi oleh mereka......

i   L.........O............V..............E........... U OLSSS sO mcuh...


aiseh, saat taip nie saya agak begenanq ayaq mata sebab dunia bloq memberi kemanisan buat saya dalam erti kata "SEBUAH PERSAHABATAN".....

oleh yang demikian saya akan teruskan berbLoging.....pedulik apa kata mereka yang pasti saya enJoy dengan apa yg saya lakukan....hanya di sini, kekadang hati yang rawan bisa digembirkan....dan duit tabUng saya semakin penuh....hoyeh...hoyeh......

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
.
pic nie diambik time bepicnic sakan di Miami Beach....
nantikan kemunculan n3 nya ya...

14 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

yezza...camtu la.. luv u too dear..so much!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah this my babe....i lap u too dear...thanks sebab teradd nama akak kat dalam list tue...terharu rasa...uwaaaaaaaaaaaaaaaaa.....touching

lady XOXO said...

wahhhhhhh U MAKE A COMEBACK.. this is the REAL sis NIDA.. kompang plsssssssss ahhahahhaa... suka camnie.. kak kembali ceria.. i loike.. kak nida.. u tetap STAY THE SAME ok.. we all tetap support u.. muach

MiYOKO TACHIBANA said...

u made right decision, my dear nida...

keep in blogging ya...n keep in touch...

best sgt dpt kawn2 tru blog niii...seyesly, menambahkan ramai kawan dan eratkan lg silaturahimmm... :)

ratusiput said...

uiks..kak ratu takde...??eheheheh (gurau je..) camtu la...blog ttp blog.kalau rase tensen ke sedey ke...just amik leave je cam keje...bila dh ok...boleh kembali semula spt sediakala k... :)

POSH76 said...

kalau ikut hati mmg nak berenti tp bila tengok tabungan up sikit terus terencat...keep blogging taw

POSH76 said...

kalau ikut hati mmg nak berenti tp bila tengok tabungan up sikit terus terencat...keep blogging taw

POSH76 said...

kalau ikut hati mmg nak berenti tp bila tengok tabungan up sikit terus terencat...keep blogging taw

Nur Irfan Juezrie said...

wah.. best2.. ada nama jue.. hehehe.. erm.. jgn la stop bloggin ya.. chaiyok!!

NeenaAnuar said...

Owhh.. terharu biru nampak nama kakak gorjes gonjeng kat situl.. huhu... I love you too sweetie!! harap ukhwah antara kite akan sentiasa terjalin selama-lamanyer dgn penuh kejujuran & keikhlasan... Muaaahhsss!!! keep on bloggin babeh!

Iena said...

yer2... mood blogging tu ade up n down... bila kusut, rase cam nk stop berblog. tapi... berblog adlah sgt best. its like our life diary...
n, mmg btol... dgn berblog bleh tambah kawan. aku x pernah budget akan make a friend dgn berblog. tp itulah hakikat yg sgt menceriakan hari2 kite...

keep in touch dear...
wish u da best... ;)

Mimy Hamid said...

biasala tu dik..dunia blog ni mmg mcm tu..ada time kita rasa boring menyampah tapi dalam tak sedar blog ini mengeratkan hubungan...perasan tak....so sila masukkan list nama akak skrng...hahaha..

Ms AiReEn MoHd said...

uhhh terharu name ade disitu...love u babeh

mahathir said...

dia merajuk laaaa tuuuuuu

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design