Thursday, January 13, 2011

Hari Itu...

ok..ok dah lah nuh mEN TEKA-teki,TEKA tekOk 
bab beLi keta koyak plaktik nieh...hahahahahhah
weh ampa, mana da nak BELI KETA BARU....sen pn lom ada..... lom mampu maa...yg mampo naik keta kecik tuhlaaaa...vroommmmmmmmmm sana...vroOOOOOmmmmmmmmm sini...janji sampai..janji belindung hujan panas kan..... hehehehehhe...dhlaa stOp jaa verangan ala-ala mat jenIn nak ada erk...

ok skrang nak citer kejadian sabtu lepas.....08.01.2011 ...AWAL pembukaan tahun baru, dapat lagik berjmpak dengan Blogger yg comei Lotei nieh..... mcm tak pecaya nie...rasa masa bedepan ngan dia nak sepak-sepak pipi gebU dia..eh silap pipi demOOk saya nie..eh betoikaa aku jmpak "INAACIK & JUe" ....mashaALLAH....btoilaa..bukan mimpi okesss....ALHAMDUlillah, allah makbulkan doa, dapat gak betengtang mata, bepelok erat ngan Dua orang lagik blogger dr KELOMPO & Penang.....syOOK abess.....penuh meja...dan gamatlah suasana..kedai nasik kandaq tuh dh serupa "KAMI YG PUNYOOO" hahahahah....
best snGt.....tapi masa dalam kedai nasik kandaq tuh hati tak syOOk sebab kek teperangkap dalam keta..comel..adeihhh camna nie..resah geLisah nie..takot kek tuh lembik dan cayaq...huwaaaa jahanam laaa pogram kan....memasin dok menjeling nie....dok buat syarat kek...
oklah siap makan macam KAWAQ...pastu smbg-smbg skit pastuh terus blah....menuju destinasi seterusnya....... MIAMI BEACH...hoyeh...hoyeh.... memasin gerak ke masjid terapong...berimpun kat sana n gerak seKali.....kami lak sampai lambat...en.driver laa memandai nak shootcut..las-las tah hapa-hapa.sesat barat..amik kan dh lambat....
tapi pendek kata memang best....mcm-mcm ada..!!!!!!!!!!!!!!

sampai pantai kami selaku ada kek dalam kereta bertindak lambat untuk begerak menuju destinasi...bg depa blah dl....kbtolan sofia lena..ha elOklaaa kan...alasan lg mcm kuatjaa takleh nak cepat-cepat join ampa sume..... alhamdulillah berjaya jugak suprised kami waLaupn haru biru jadiknya....hahahaahahhahah
tapi sepanjang dok kat tepi pantai tuh, memang syoOk skali..paling takleh lupa time acik EN.SOMI puan ina mengenakan MASK yg ada idung tuh....gila vavun saya bantai gelak...memang GELAK sesungguh-sungguhnyaa..sampai gelak tak keluaq bunyik dh nie..... hadoyaiiiii..kenyang mcm tuh jaa....yg pnting sume SPOTING.....tuh yg best..... kami takdak peduLik kiri kanan atas bawah...bedaL gelak. bedal begedik begambaq selamba saja..janji KAMi haPPy....hahahhahahahahahah
kepada INAACIK, thanks weh sudi tgg kami berjam lama di kedai mamak tuh,...sabaq btoi ampa......sori naa, kami dr seb.mcm-mcm dok ada..huhuhuhuhuhu 
terima kasih jugak sebab sudi jumpak aku dan sume..... memang happylaa sampai ada kenangan di muka sofia...abadi tuh.....pasni tatau bila lagik nak begedik sakan mcm tuh....
insya'allah kalo izin ALLAH, nanti kami pakat turun kelOmpo plak erk...hang ina, 
bawak kami p pantai lagik naa..PANTAI di KelOmpo pantai apa best.....
wakakakakakakakakakkaka....

kalo on that day ada kakneena & abgnuar lagik best..... saheh bestlaa.......tapi takpa, kami akan cuba satu hr nanti kita bekmpl sama-sama keyh......yeahhhhhhhhh

joom layan pic....THANK'S JUE bg nida sdikit pic arituh....kalO nak tgk suMe pic kena p bloq mereka yg sempoi nieh... TITIN, JUE,WINA ,INA.....


Photobucket 
Thanks KAKLINDA KOURI....buatkan untuk mereka.... 
kek senGet suda....lari kedudukan...=D



Photobucket
eh...eh..eh anakanda bedua buat apa tepi batu nie.....
bercengkerama nyek........hahahahahah

11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

HAaaaaa sekarng baru wina tau...

patut ar kak nida suruh wina pakai PURPLE .. then masuk keta tngok aik awat wina sorang purple.. then tak pasan lagi.. p kedai mkn tngok kak ina purple.. so tak pasan agi .. awat kami dua jer..

then baru tau.. masa kat kedai makan.. kak nida muka lain mcam gelisah tapi lupa nk tanya...

then sampai kat sana baru tau awat la kak nida suruh pakai purple.. sbb kami dua yang D RAI aahahhha

Mimy Hamid said...

huwaaaaa bestnya sekali lagi perjumpaan.....iena achik tu mmg best sempoi gilakkkkkk....diorg kepala otak kelakar....nantikita jumpa gak one day..nak gegar penang...nida..mai koloumpo habaq key.....


pic last itu terbaek...amboi sofia dah ada marka noooo

POSH76 said...

bessnyer jumpa blogger penang...bilala kita nak berjumpa yer

Dee said...

hahaha..kemain happy ye..nti dee gi penang lg skali leh jumpa nida lak..aritu pi x ramai blogger penang yg dee kenal..kek itu cantik..

mY soUL said...

tima caceh k.nida...leb u

mY soUL said...

tima caceh k.nida...
sya dah berhempas pulas dah nak wat benda alah ni tak sukses...
maceh manyak2 yer..leb uuuuuuu:-)

NeenaAnuar said...

tu laaa.. tak dak rezeki kite semua nak berjumpaan sekali hari tu kann.. takpa2.. masih ade waktu ketika di hari akan datang.. insyallah... akak memang leh bayangkan keseronokkan korang di miami beach hari tu... hehhee..

pic yg last tu.. amboi2... ehemm.. ehemmmm... :D

Nur Irfan Juezrie said...

hehehe.. akak.. bakal daughter in law ju ke?? ha'a.. tunggu.. titin pun dh chop irfan ni.. hahah..

Ms AiReEn MoHd said...

weh tu dia gambaq last tu....heheheee jaip dtg sat g bru tau..keke..cute

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amoih sofia dating celah batu na....bonda jeles nie tengok....huhuhuhu

Iena said...

kalo ucap terima kasih lagi... rasa cam ulang ayat sama jer... tapi sumpah, mmg sgt2 berterima kasih di atas layanan korang semua... terharu seh...

beb, aku prasan muka hang kat kapitan tu cam gusarkan sumthing... aku hengat hang x cukup happy jmp aku... mcm2 aku pk... cuba gak gamatkan suasana... upanya, riso kek cayaq upanya... hehehhee...

tu la, aku pon pelik naper tanya aku pakai pepel. tp mmg x syak aper pon... igt mmg sejiwa ngan wina... br hr ni tau... kakakakkaaaaa

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design