Tuesday, January 4, 2011

hasRat

salaM sume......
SELAMAT TAHUN BARU.......

n3 petama di tahUn baru......takda n3 gempak mana pn, cumanya nak nyatakan hasrat di hati nie....
wahhhhhh pesal nie nak tulis jaa tesentot-sentot dh srupa mcm kena karan saja...huwaaaa......sebenaqnyaa nak taip ni pn amik masa berejam...tak mcm sebelomnie..lanacar jaaa penaipan.. apakaah TANDA sume nieh...

sebenaqnyaa kawan-kawan bloger, saya nak besara dr dunia bLOGGING..... tatau kenapa masuk jaaa tahun 2011 kalO blew sume per.yg meLibatkan duniamaya nak stOOp... tah kena badi  apa pn tataulaa...semnagat koi hilang dh...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

btw, seandainyaa saya saheh stOOp dalam dunia maya nie...UKHWAH antara kita sume tak penah pudaqq... korang sentiasa di hati...
UKhwah kembang mekar hingga akhir nanti... insya'allah...

saya saYang ampa sume baik foLowers, silent reader, pemerhati jarak jauh, blooger tegar yg rajin singgah blog saya yg sederhana nie dan rajin tinggalkan Komen..sume saya hargai.....
kerana amPalah saya masih mengagahi untuk mencoret 
walaupun tehegeh-hegeh bak siput vavi's.....
soB....soB...

Photobucket


lastly~ 
selamat tahun baru semoga Tahun nie memberi 1001 pengharapan, kebahagian, kerahmatan dr.iLahi  untuk kaLian sEmua....yawww....


16 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Lady of Leisure said...

kenapa nak bersara nida? :(

NeenaAnuar said...

adikkk!!! napa mau berhenti?? sedihhnyaaa!! sobb.. sobb... akak kenal kamo dari dunia bloggin... kalau kamo berhenti.. rasa macam sedeyy sgt tauu! :(

POSH76 said...

alahai naper nak berenti....mungkin sis ada alasan tersendiri...tp kalau dah Ok boleh ON balikkan....Happy New Year to u

Ilhamny.com said...

lorrrr knp lak nih..nak bersara plak...sedih jek...

err muka nid dlm gmbr tu mcm muka heliza AF lak..hehehe

lady XOXO said...

KAK NIDAAAAAAAAAAAA ....

awat nie.. .sampai wina pown tak tau apa pasal nie.. kak awat.. ada saper2 marah ker.. awat nie.. saya tak setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

KAk nida yang bawak wina ke alam BLOG tapi kak nk tingal wina.. wina tak setujuuuuuuuuuuuuu

sayang.. naper... jgn la stopppppppp PLZZZZZZZZZZ.. dah ler bkn senang kita nk jumper... ayooooooo tulunggggggggg

ratusiput said...

la ni nape lak nida nk benti2...iskk..jgnla...tak bestla camni...

Shu Shinju said...

kak...nape nak berenti... xyah la... kalau kamu stop bloggin..kurang sorang geng kuat makan penang..huhuhuhu... jgn erk... sayang..intan..payung....plsssssss..... huhuhu...sedeynye....

tin, wina..meh kita wat sesuatu tuk kak nida..supaya mood kak nida kembali best....

Marsha~ said...

macam pipi ikan emas.. heuheuheuheu

Mimy Hamid said...

mengapakah apakah?? nida u need rest..rehat dulu key..kita kenal dr blogging...apapun cool dulu ek

MiYOKO TACHIBANA said...

Nida nape niii....

ada ape2 prob kaaa...
kalo bole, jgn berenti ye...

Mamma said...

nida!!!! adehhh jgn la camtu...ko ada masalah ke weh??? blogging xsalah kalau pandai kawal entry...sedih aku tay ;(

Nur Irfan Juezrie said...

anda telah ditag.

mahathir said...

apa keheeeee muuuu niii

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

napa nie adikku sayang...take ur time k...

Eri-chan said...

majuk dgn sape weh...

LIP (^_^) said...

all the best to u nida..please stay the same babe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design