Tuesday, February 22, 2011

1st GiVEawAy by DEEKUNTUM

1st GiVEawAy  by DEEKUNTUM ....
yuhuuuuuuuuuuuuuuu...teruja nie pepagi dh nampak ada BLOGGER pamess buat giveaway...ehehehehehe...cayalah kakak.... saya dengan laJooonyaa nak buatkan GIVEAWAY nieh...
bulehkan......ehehehe...comelnyaa FM yang bakal diterimaa
.saya amed bus dua tinGkat.....sebab saya teringin nak naik bus dua tingkat tp takotttt...hahahaha so, kalO ada FM dua tingkat pn oklaaa...sambei tengok..sambei berangan naik bus dua tingkat...ehehehe
yg psti bus tuh kaler MERAH.......i Loikeeeeeeeeeee....



Ok jom tengok syarat-syaratNya....=D

  1. Mesti menjadi follower blog saya.  Siapa bukan follower, x layak menang okey..kejamnya. "Ok memanG dh FoLOw BlOg Best nieh" 
  2. Mestilah warga Malaysia..patriotik sungguh dan mempunyai alamat tetap di Malaysia."ok koz WARGA MALAYSIA" ic BIRU nieh
  3. Buat 1 entry mengenai GA ini ye...simple pun takpe, nak buat susah2 pun okey juga. "OK DAH, xsusah PN nak create satu n3"
  4. Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni. "OK siap"
  5. TAG 2 rakan anda. "OK Baik"
  6. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini. "Ok"
  7. Tarikh tutup 28hb Februari 2011 tepat jam 12 malam. "wah tak lama dh tuh lagik 6Hari"
  8. Undian akan dibuat melalui random.org, cabutan pertama dpt hadiah no 1 dan seterusnya sehingga 3 pemenang dipilih. "Ok"
  9. Keputusan adalah muktamad.  Segala bantahan tidak akan dilayan."Ok tak banTah,terima ngan hati terbuka riang."   
  10.  
    dua  NAMA YANG saya NAK DI TAG : 
     

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Dee said...

thx nieda..doa2lah dpt bas merah tu..hehehe...good luck ye!

MiYOKO SuKi said...

good luck, nida...

nk join, bole??

mekchu said...

ohhhh FM..........

good luck :)

Kyra said...

hokey...sat nak karang cita
thanks tag sya

Shu Shinju said...

gud luck kak nida...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lalallala bestnya nak join jugak...

NeenaAnuar said...

good luck darlingg!! :)

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design