Wednesday, February 9, 2011

BeFdaYz TokMa

Salam semua.....salam hari rabu...dh makin tengah ari dh baru nampak batang idoNg saya kan..hermmm semalam chutis....mama tak sihat, sofia plak demam..so amik cuti mengejut...kena jaga budak comeL sorang tuh....kebetOlan semalam BEFDAYZ mama....hoyeh...hoyeh..satu hari smalam saya masak....


ececececec koNon pandailaa masak..walhal men campak jaa....pepagi dh tawaf market pala bataih..carik mcm-mcm untuk nak buat menu petang nenti...alhamduLillah semua bejalan lancar...di samping ditemani ngan awek Gojers...yg mulut tak berenti dok pot.pet..pot pet..tah apa yg dia dok zikir pn tataulaaaa....lantaklaa kamu.....yg pentin misi kita ptg nanti bejalan lancar.....

kami dua beradik sepakat nak masak sndiri..buat kek pn sendiri untuk mama tersyg.....kelam kabut gaklaaa dapoq mama jadiknyaa..dengan kehadiran kami berdua....dh serupa dok 10 org dalam dapoq tuh....abes lencun ....hahahahah...mama kata LANtak ampa laa..yg pnting pas dh buat keja kemas nUh...jgn dok biaq mcm tuh saja....


oklah befday mum...hehehehheheheh 
saya buat mee kari ngan cucuq udang geragau.... awek gojers buat kek..... best woOOO..... rasa puaih sambut befdayz mama semalam.....kami anak beranak jaa sambut....makan sama-sama walupn tanpa bapak di sisi dan anak bujang doktepi.....kami geng ladies jaaa sambut befdayz mum....... okLaaa kan...janji happy..... 


TO MY BELOVED MAMA ~ HAPPY BEFDAYZ MAMA....
i LOVE u so much............


Photobucket
Mama teruja paBila kek buatan AWEK GOJER di keluarkan dr freEz...




Photobucket

SibOOOk jaaaa awek kecik bulan SEPTEMBER ni nak gak dia
mencelah belah
kek TOKma bulan februari NIEH....HEHEHEHEHHE



Photobucket 
cOMEl KAN Kek AWEK gojerS.....Like cam TUan dia...ehehhehe
sendiri bIkin nieh.....mostLy sedap....soFIa paling suka

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 *

JEng....JEng...........
ha NI dia Laaa MY belOved MAMA saya, TokMA Sofia.....
aLhamduLillah, allah masih memberri kesempatan kepada mama UNTUk terus di sini.... untuk terus
pejalanan idup yg penuh Onak duri.....
mama HAPpy befdayz yang ke 50 tahun........

Photobucket
DIA suMBer inspirasi saya....jIKa HILANG dia....
GELAP GELITA dunia nie...sepi pejalanan hidup saya...........


pstttttt ~ SAYA chantik mcm MAMA x? hahahaha


14 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

hepi birthday tok ma....

sedapnya kek..mai sikit....:)

kak nida mmg cantik ikot tokma...:)

-aNida OtHmaN- said...

ahahahahaha..mana shud...TOKMA santek g.......
akak besa-besajaaa...DEMOOK g ada laa..sana sini LEBAQ bak talam buatan maLaysia...ehehehehhehe

terim kasih kamooo

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat hari lahir mama..semoga ALLAH memanjangkan umur mama...mama sangat gojes mama pun gojes....ada rezaeki insya-allah pasti akan ketemu jugak dengan mama..amin

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

epy besday tokma.. =)

Yang Chomel,
Khumaera Ismail

makdara TERdiva said...

selamat ulang tahun to ur mama..

masih hot gituh! :D

ratusiput said...

slamat hari lahir utk tokma gak ye...smoga panjang umo...sihat2 slalu...

Kyra said...

EPY BEDAY TOK MA SOFIA
umur 50 pun nmpk still young lagi kan...shantek la mak kak nida ni..patot la anak comey..ibu dia comey

Dee said...

mudalah ur mom nida..happy birthday to ur mom..moga pjg umur, murah rezeki..amin..

munna said...

hepi birthday buat tokma sofia... ceria lah tokma ... patutlah awet muda... kek buat sendiri tu yg lagi best ..mesti senyum memanjang tokma dapat kek anak dia yg buat sendiri...

nadia ar-rumaisha said...

wahhhh kek tu mengiurkan laaaa

zati embong said...

ala tOkma posing maut O.o happy bitrhday jugak utk ur mum O.o

akuekah said...

ngaa~
kek aku buat apa boh lam nieh..
malu ngat aih...
haha..
paperpon..hepi befday mama..(:

mekchu said...

tak.. tokma sofia lagik cantik :).. hih hik.... muda lagik.. baru 50 tahun tuh.... semoga di panjangkan lagi umur & dimurahkan lagi rezeki.. amin...

NeenaAnuar said...

happy b'day tok maa.. wahhh.. now akak tahu dari mana kegorjesan nida dari mana.. dari mama mu lahh... your mom nampak muda lah dear...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design