Wednesday, February 2, 2011

BuKan Di siNi

hoyeh..hoyeh.....selamat bercutis semua.......saya ????????? oh blom bcutiss, sok baru bermula...dan stat besok sampai ahad jaduaL padat....so, arini modd gheja dh kedaung.....task keja pn tak sempoi mana...rilek-rileks layan bluess jaa rini......tUan besaq pn dh seksiap chek untuk minggu depan....aittt cuti sakan kah?? takpa laa janji sume bejalan lancar....keluaq lunch awai dr biasa......terjah bank, manusia ulat taik...huhuhuhu...... jemu menunggu giliran aih....perot pn dh keroncong suda.....so, pas bank decide ke  kedai makan cik daH....tempat lepak selalu..pekena ikan keli bakaq kat situ best wOoo...dan hrga pn bepatotaN...perot dh kenyang terus membelah jalan balik umah.....tetiba sampai umah..dapat satu berita yg memang menyedihkan...mama habaq, anak asu dh takda..menInggaL dalam perot..so skrg dia stiLl di HOSPITAL BESAQ SUNGAI PETANI.........innaLillah.........=((

KENAPA saya LAMBAT DAPAT TAU HAL NI??????????????????????? sedangkan dia TERLALU baikk dengan saya?????? saya seyes sedeih....sedangkan kawan=kawan yg tau pn tak habaq....betambah laGik sedeh.....tejelepok seketika...ya..ya saya tau antara kami bukan darah daging, bukan ipaq duai...tapi apa salahnyaa rojer-rojer habaq kan berita sedey nie...... terkiLan.... makLomlaa saya dh tak aktif di pESbukkk...sO sume mcm lambat jaa tau..xpa la..even lambat tahu sttiLLL turut besedey dan kecewa....ermmmm, apa guna punya kawan beribu tapi tak menghargaikan!!!!..

Tetapi.......,dalam kesedeyhan tuh terselit satu perasaan bangga yg teramat sangat..sebab SAHABAT saya ada PEWARIS menanti di sana BEsok......setia menanti di pintu syurga UMMI & ABI dia kan..... HEBAT kamu sahabat..... di sebalik kelukaan terselit  beribu hikmah yg tak ternilai drnYA.....ALLAH bagi kepada mu INSAN tak bedosa pergi Dl menemuinya....untuk besiap sedia menanti UMMI & ABI di sana nanti.....
 ALFATIHAH buat babY comeL yang tak sempat kenaL erti Dunia.... 
to UmMI mURSHIDAH, tabah yaa hadapi dugaan hebat dr maha esa.....

PASTI HATI TERUSIk bila berpantang nanti....org leN bepantang ada baby sebelah..sahabat saya hanya sendirian..soB..soB..soB...
apa yg pasti ingt naa...dia pegi belOm sempat kenaL umMi dan aBi.beserta DUNIA yg FANA' nie........tp di sana Nanti dia menanti kaLian bedua..........

ALFATIHAH....................... 
buat ANAKANDA MURSHIDAH ISMAIL


5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

MiYOKO TACHIBANA said...

Al-Fatihah..

Ya Allah..sedihnye....

arap dia tabah laa...

munna said...

Alfatihah... sedihnya..yg kita tunggu selama 9 bulan akhirnya tiada di sisi...anak buah kak munna punya kakak ipar pun jadi macam ni gak.. yg hairannya dah 3 hari meninggal dlm perut doc tak keluarkan lagi.. nak tunggu sakit bersalin baru nak induce kata doc

Kyra said...

AL FATIHAH...moga2 rohnya dicucuri rahmat...

Shu Shinju said...

al-fatihah...

Shud tau dr FB najihah... ingt kak nida tau dah... sorry la yer x gtau...huhuhu..

NeenaAnuar said...

al-fatihah... sesungguhnya Allah menguji mereka2 yg tabah...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design