Friday, February 18, 2011

cOntes CanDid Terbaik.

To dear...chinta zety....mahaap laa na..akak selseaikan contes ni agak lewat..petang jumaat yang sunyik sepi nie baru akak siapkan kOntesNIEH.....tuh pn sib bek kamOO habaq WAJIB nama yg kamu berikan kena buat..kalO dak....kedaunglaa ceritanyaa.... bTW terima kasih banyak-banyak sebab lis kan nama akak dalam kategori WAJIb...ehehhehe teharu woOO...=D......

ok...godek pUnya Godek...ni diaa pic CANDID yg terbaik.....akak rasa.....bukan senang nak tgk puan anida nganga Luaih mcm nie..ha tuh diaa..skali dia nganga abes anak cucu cicit setan masuk perot dia..hahahahahahahhahaha


Photobucket
Gambaq candid nie diperolehi time inaacik turun penang tempohari......
ni bukan pasaipa...
gelak tak hengat sebab tengok en.somi ina pakai MASK ada hidung..

hahahahahahhahahahahahahahahhahahahah

ha kau, sekali saya gelak..rupa ada LENSA dok tojoL kat muka saya rupanya..memori betoi pic nie...kalO tgk mesti gelak sendiri..sebab saya memang puLun gelak sungguh..takleh bayang acik yang berspek mata tetiba pakai mask ada hidung kaler kunin plak tuh..hahahahahhahahahahaha

acik ampun saya naa.....bukan niat nak gelak suka-suka..tapi kamu itu time memang comeL laaaa...serius...comeL....haahahahh

saya nak tag ~
mummy qis santek
cik tasha comeL & cik tikah ngok ngek  

**ampa yang telah ditag kalo nak tau SYARAT lebih LANjoot leh klik sini okesss =D




samat behari minggu kawan-kawan sekalian......
woww..teruja tgg ahad nie sebab ada MAJLIS IKAT JANJI bakal tepatri...
ehehehheheheheh 

11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Kyra said...

wokey akan ku jalankan tugas ni yer..hehehehe...sat nak godeq2 gambaq sat..mekaceh taq mummy qis..muahahhaaha

Kyra said...

kak nida naper blog yang kak nida soh klik tu tak leh bka...
n sya dah wat dah contest tu ye...hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahah memang terbaik punya nganga....

Zaimun Yahyah said...

tudiaaaa nganga... jgn kata jin.. lalat, burung, nyamuk, kupu2 semua blh masuk tuh.. heheheh

Dee said...

good luck sis..

Eri-chan said...

nida gelak memang dasyat, ina gelak lagi super dasyat..apa pun selamat berjaya! yeay!

Lady of Leisure said...

hehe all the best.. :)

MiYOKO TACHIBANA said...

hahahaha...gelak besarr punyerr...

good luck, nida..

InaAchik said...

GELAK BESARRRRRRRRRRR punyer!!!
terngiang ngiang gelak gegak gempita kite kat Miami Beach tu!

NeenaAnuar said...

haha.. memang terbaekk picture nie.. harap2 menang gak ler.. apa pun good luck dear.. :D

mahathir said...

fuyooooo kalau gelakkk tak cover langsung

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design