Monday, March 21, 2011

mELuaT

adeihhhhhhhhhhhhhhhhhh....panaihnyaa hati....geramm rasa..sib bek tua ganyut dah..
kalO dak mahu aku stan ataih dia tadik buat cam org resling....
gerammmmm tuhan jaa yang tau.....
cakap pandai buat gheja ngokkkkkkk
mUduh..muduh.....sume nak makan freee..sume nak opis cover....
memang padan laa gaji beribu .....pastu takdan hujg bulan dh advance.....
konon duit takdak.

dah tau sengkek gatai p kawen dua......
ereeeeeeeeeeeeeiiii mencikk..mencik...... sabaq jaa laa..... 
serius, kalo ikut hati geram nie rasa nak tuju jaaa kepala dia ngan stapler...
mudusss sangat... 
dia hengat aku duduk sini betapa dalam nie tatau apa aktiviti depa kat luaq nu eh....
helOOoooooooooooooo......
sori seket erh.....
ngOk betoilaaaa......dasar meminta-minta....cehhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
silap orang nampak sangat..diri sendiri katoppp sembunyik dalam seluaq....menyampah.....
depan tuan besaq..pijak GAJAH pn tak mampoih...tapi belakang....
alalalallalalalalalallalalalalalaa jijik tengok aih... 

meluattt membara nieh....gerammmmmmmm
rasa mcm nak pecah jantong tahan sabaq ngan kerenah org budus cam ginik...
uweeeekkkk 
GgrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRrrrrrrrr
dr mOOd malas terusss segar...jantong begegaq lajooo.....
dari lapaq teruiH kenyang!!!!! 
dok denggki apa aku dok dalam opis leH betenet..dok p jaja crita pasaipa...
awat rasa teringin sangat ha maih dok kat sini..la mai aku plak turun site...
helOOO jangan pandang PEREMPUAN takleh buat gheja mcm ang dok buat tuh nuh...
stakat jmpak CLIENT dok hu he hu he hu he...gedik sana, gedik sini..
aku pOnk blew laaa......
eleh kalO stakat nak p makan minum kedai RR tuh aku pn blew buatlaaa....buduuuuusssssss
badigoOOl, gubluk ni orang...sian laaaa aku tgk weh.
weh aku keja sini dr aku single,sampailaa dh beranak pinak...perangai ampa takpenah brubah..abeh camna aku nak resPecto.....?????????????? 
ampa pun jalan senget,,,nak suh aku jalan betoI..pirahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

Sesungguhnyaaa...geram..geram..geram....
kalo cakap ngan org cakap pandai mcm si budus nieh...
cakap pandai gheja nGOkkkkkkkk....
hishhhhhhhhhhhhhhh 

weh aku pun tak perfek laaa dalam bikin kerja...tapi hagak-hagaklaaaa kan nak koNa cakap ang tuh....kalO tuan besaq nie RAJA SEGALA RM..no hal laa kan,,,,mampos laa ang nak guna sampai melecet pn kan...ni rM pn suam-suam napaih ayam..so save laa sama jagn sume nak men taram jaaa...ishhhhhhh awatlaaaaa manusia makin rakus nie.....asal boleh..sume bedaL.... asak Bolew sume nak KONA........
camni hari-hari leh dapat DARAH TINGGI....uwekkkkkkkkkkkkk
dahlaa dok sensorang dalam nie...dh ghupa mcm dok dalam  sangkaQ....sume by phone bg arahan gheja..bil minyak claim.....mailaa opis..mailaa setel sndiri ni dak...
ishhhhhhhhhhhhhhhhhh meluat..meluat..meluat...!!!!!!!!



18 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

ratusiput said...

ha tu dia...antu kak limah dah menyeringai...jaga2...sabaq na...ragam manusia mmg cmtu.tp takble diamkan je nanti dia naik lemak...

-oP_ida- said...

tuh pasaL.....gerammm kakak oiiii...rasa mcm nak p penendang jaa td..siB bek pakai ken senyum belakang kalO dak td mampos cheq kerjakan...geramm!!!!! bil minyak amik...bubuh luaq lagik.
sok nie mai soal selidik....alalalalalal kita gak kena ...dia renyeh-renyeh...MENCIKKKKK

Shu Shinju said...

tudia....ambik.... xpa kak...luahkan apa yg x puas ati....bagoih...

-oP_ida- said...

shud....BENGANG TAHAP BABON dh nie....sedih...bila jantong yg bedegup lajoo tp jadik slow....dan-dan rasa nak nanes plak.......huhuhuh

ieda said...

adoii dikkk sabar dikkk .. kenapa kerana org ngok ngek nie ko nak nambah dosa dan sakit dada .. silap hb ko kena sawan ekekek ( ngosekkk )
biaq pi lah org mcm tuu .. nanti kita lak jadi mcm dia .. :))

ok skrg ikut akak

tarik nafas .. hembussss .. tarikk .. hembusssssssss

jgn sampai terkentut sudah !! ekekekke

lady XOXO said...

OPOCOT...

takot nya.. wina lariiiiiii le camnie..

sabar ya sis.. love u

-oP_ida- said...

kakIeda~ hahahaha kenTot kaver...hehehhe
akak nida sabaq...sepenuh jiwa....hahahahahah

-oP_ida- said...

Wina~huhuhuhuhuhuhu melatah plak dia...

mekchu said...

marahnya diaaaa.... sabaq sabaq... hilang manis bila nida marah2 cam ni.. senyum la skittttt....

YATZAKIE said...

assalam..salam perkenalan..nape marah2 ni wak...geram ngan sape nih...

Kyra said...

Jangan la panaih2 ngat,
kat luaq ujan ni..pi jemoq kat ujn sat sejuk cket..heheheheh..
jangan la mare2 kang hilang keayuan kamoo tu!!

zati embong said...

kak limah bukan keje kntraktor ke?

kalau keje kntraktor, lg nampak orang2 yg jenis nk makan duit je nih!

Dee said...

sabaq...tp mmg sakit hati kan org2 mcm ni..dia ingat kita dok opis sorang2 dok melahu..dok bertenet..change place ar baru tau..ngehngehngeh..

POSH76 said...

sabar2 bawak bertenang...orang camni mmg ada kat mana2...

eLLy said...

dah tau sengket pi kawen 2 tu wat pe!!! betoi2 aku setuju ape hang ckp

MiYOKO SuKi said...

uisshhhh..mmg bengang sgt niii...

sabar no sabaq....
bw bertendang....

fuewwww...tendang sama org mudusss tuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak pun marah jugak...tapi now malas dah nak marah2 lantak p kat hang la...lagi aku pikiaq pasal hang lagi tension pala otak aku...bek aku enjoy..yeah dear mari kita enjoy

Mimy Hamid said...

marah betul adik nida kita ni..marah sgt yer.istifar..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design