Monday, April 18, 2011

Belah KEk - ApriL

 pabila apriL tiba saya laah orang yang paling Gembira..hahahahahaa...kerana apa? kerana umur bakal mencecah naik satu angka..wowww..bestkan.... yang paling best bukan sendirian meningkat umur malah ada dua kawan baikk saya turut serta....hihihihii.....



Photobucket
SeLamat hari lahir Fariza & Zaihan ...
 [sori takdak KEK betoii yg ada PIC kek saja..hehehehehehehehheeh]








 kepada sahabt baik saya....maaf tahun ni takdaa sebrang sambutan mengejut untuk kamoo mcm tahun lepas...wahhhhhhhhhhh saDis....
tahun nie, saya cuma bekesmpatan ucapkan SELAMAT HARI LAHIR melalui sms sahaja.....
memang berasa tak puas laa..tp apakan daya masa dan suasana tak mengizinkan kita bersuaa makan suap-suap kek sesama kan.....yg pentin kamooo happy dan dirai oleh sanak sedar...cayalah....

Happy Belated befdayz Fariza.... Moga ALLAH permudahkan segala URUSAN kamu
moga merealisasikan segala impian kamu dan semoga betambah-tambah kasih sayang di samping abang sayang..chewahhhh....


Photobucket
PiC lama.....tahun Lepas....time ni rai fiza di pizz Hut suNway carnIvaL mall seb.jaya....



















DAN UNTUK HARI INI  SORANG LAGIKKK SAHABAT BAIK SAYA MERAIKAN
hari menInggkat usia....




















HAPPY BEFDAYZ to Touuu.
happy Befdayz To Youuuuuuuu
haPPy Befdayz To Zaihan SayanG
HappY befdayz To youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

wowwww.....UP lagi satu angkaa.....yeaaaa 
TAHNIAH beb..still SIHAT N KUAT teruskan KEHIdupan...
hakue doakan mOga segala Urusan "Big day" kamoo bejalan dengan lancar dan selamat semuanyaa....

hakuuu suka beb, sebab tgk ang sekarang betambah-tambah happy dan tak semOOdy mcm duLu...ALHAMDULILLAH......tak sabaq nak tengok kamOOo naik pelamin indah MEi nanti.....yihakkkzz...



SEKALI lagik, hakue nak ucapkan selamat Hari lahir untuk kamooo zaihan ishak....!!!!! 

Photobucket
Pic nie time zaihan BETUNANG.......
rona KUNIN + ITAM.....santekk laaa kamooo auwwww






saya SAYANG kamoo bedua...antara kamu terlalu banyak pengorbanan dan keikhlasan dalam PERSAHABATn.....hanyaa ALLAH jaa yg MAMPU jasa baik kalian...setakat dedikasi dalam bloq ni apalah sangat nak dibandingkan JASA baik kalian......tanpa kamooooo sepilaah pejalanan dunia ukhwah saya.....oh tidakkkkkkkkkkkkkkk, saya takmampo untuk semua tuh...yg pasti
"BERTEMU KAMU KERANA ALLAH, BERPISAH JUA KERANA ALLAH"
hanya pada DIA aku bermoHon semoga ukhwah kitaaa bekekalan abadi selamanyaa.............





14 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

hepi birthday tuk kak fariza & kak zihan...:)

Pepel BoNda AmaNi said...

hapie besday tuk kamoo jugak nanti...wish siap2 bleh?? :P

-oP_ida- said...

@Shu ShinjuMEKASIH shud ......

-oP_ida- said...

@Pepel BoNda AmaNinO..NO..NO......takleh kena tgg tepat jam 12 br leh..hahahahahaah

MEKASIH bONDA....love u

MiYOKO SuKi said...

happy birthday to both of them...

lusa, birthday sape lak ek???

ehem..ehem...

munna said...

hepi bestday buat kawan2 dak gemok... dak gemok bila lagi.. nak tiup lilin

-oP_ida- said...

@MiYOKO SuKiTITIN santekkk...MEKASIH naa..besok BEFDAYZZZ en.tunang kamuu kan.....lusa sapa nyek???ntah minah senget mana ntah..hehhehehehee

-oP_ida- said...

@munna hihihihihihihi gelak jaa baca komen nieh...dak gemook ntah laa bilaa ecehhhh...... jenuh kalo tiup lilin..penuh kek kot rasa ^__^

ratusiput said...

ramai geng bday bulan april kan...suke... :)

ieda said...

eppy bday jugakkk
aah cantik tuu .. tema warna yg mengena ngan tuannya .. cantik .. :)

lady XOXO said...

HAPPY BDAY TO UR FRIENDS SIS NIDA... ehehhe.. HAPPY BDAYYYYYYYYYYYY... BDAY U TAK LAMER LAGIIIIIIIIIIIIIIII oyehhhhhhh

zati embong said...

happy birthday utk mereka ber2.time study best je dpt clebrate sama2 O.o

POSH76 said...

Happy birthday dear moga2 murah rezeki & kiut selalu

Dee said...

happy birthday to ur friends ye..moga dorang happy2 selalu..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design