Tuesday, April 26, 2011

KeTam Juru

Owhhh dah basik dah STORI ni..arini baru nak mengedikz hUpadte......saja peram dl pic=pic makan ketam nie....hihihi  Bloq aku, punya pasai akulaa nak buat mana dl hihihihi...
kan aku dah cakap arini aku besemangat....so arini nak PUBLISH n3 sejam sekali.bejayakah???kikikikikikiki

Tiga mInggu yang lepaih...jmpak kak PepeL aka Bonda Amani....best sangat jumpa dia..dr mula jumpak sampai nak ke balikk..gelakkk jaa...wowww sunguh happylaa citernyaa...hihihi kali ni kami berjumpaaN di PAKSU ketam Juru....sungguh best...xsalah lagik dr jauh p situ..hihi  sebab SEDAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BONDA & DEDI memang superblaa.....tak banyak soNgeh..mana pUn blew...asal sedap....hihihi.... bonda mInggu ni Bonda baLik sini..cheq takdak nak p belah umah bOnda...huhuhuhuh aLaaa xleh dah nak gelak sesama g dah..hihihi.......


Photobucket
~ ANAK bonda DAH TAK TAHAN nak show aksi MERANGKAK nya kat unti=unti penang..~ hehehhehe

Photobucket
~ Dua Beradik yang SANGATTTTTTTTTTTTT SPOTING.......~
yang kakaK...GELAK jaa...happy ja nampak, yang adikk layanzzz...
hehehehehhee 



 Photobucket
~ Ni saja snaP gambaq TOKEI kedai..nilah kot PAKSU tuh....sila peratikan betoi-betOi..dia memILi MISAI yang tebai...so, senang nak cam DIA...EVEN TUA STill nampak keheNsemanya...
hahahahahahahahha ~ 


Photobucket
~ BoNda Amani wif Acu Shu~


 Photobucket
~ En.suamI saya yang dah boriN tggg santapan sampai~ 
sabaq..sabaq naa abang sayang..satg sampai makan tau..tp malam tuh dia dah tesilap pilih menu..sebab menu yg dia makan KURENGGGB HITzzz ..hahahahaha



 Photobucket
PilIhan Utama pada malam tuh...ketam..ketam.....banyak nya kau ketam..jenuh tokak sambei bunyik 
PRAP-PRAP...hihi


Photobucket
Sapa PenGGemar KEtam ElOklaaah mai warung PAksu nie...



Photobucket
-Hahhahahaha ni laa Menu en>suami sayanG saya- kureng sedap pn stILlhabiH sepInggan-



Photobucket
-ha pUlun-PulUn kopek isik ketam........Bonda sengeh tak hengat nuh...
daDdy amani baguih sungguh bg si isteri change santapan suka ria..
dia tak ober nYusu amani......sib bek susu BotOi..kalO cap dade camna tuh???? 
MUAHAHAHAHAHHAHA 



 Photobucket
~Huwarghhh menganTok dah aih..tenGok-tenGon Bonda LELAP MATA sebelOm waktunya...sabaqlaa Bondaa satg lelap keh..hahahahahahha~
aCu Jelen sapa Tuh???dah mcm alOng farish dah qhupanya..hahahahhahaa



Photobucket
~ hadoii makan abeh dah mesej Plak......haippp men sms  ngan sapa tuh BOnda~ hihihihi



Photobucket
~ anak darew saya laa nie.....susah nak tgk dia bermata mcm nie..selalunya mata dia BOOlat mcm GOLI..hahahahahah........dahlaa buat mata QUDUI...buatlak BIBir cebeh..alalalalla...cuMiL laa anak ibu nieh...weLLLLLLLLLLLLLL anak sapa kan..hihihih

6 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Ilhamny.com said...

aloooorrr..cheq terliuq nya tgk ketam nun...sayang cheq kena pantang bab2 seafood nih wat masa skrg...kalu x mau cheq terejun kat dlm gmbar kat ataih nun join skali..

MiYOKO SuKi said...

hihihihi...mmg sedap nasi ketam...

gonna miss all of u...huhu

Pepel BoNda AmaNi said...

xpa xleh jumpa weekend nie..kita jumpa esok na..gelak kuat2 jugak..xpa...hahahahahah

ratusiput said...

amboi si tudung pink tu dpt ketam duduk pun boleh tidoq na...

Shu Shinju said...

hehe..lamanya entry ni nak keluaq...haha... apa2 pon best lepak ngan u olss...:)

Mama Gee said...

sedapnyaa makan ketam...
sonoknyaa pdt jumpa geng2..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design