Monday, April 25, 2011

PeDai AyaM

MONing.......wah semenjak bloq pakai pEDAI AYAM besaq nie..mcm selesa jaa begelek sana sini..nak tulih apa punya suka kan...!!! kalO dak, jenuh belapik-lapik gak ayat..
kot takot satg ada yg terasa..hihihi..... 
bukan niat nak BELAGAK GLAM ka hapa, sebab buh paDLOCK besak kat bloq kecik nie....


Photobucket  di sebab kan ada alasan tesendiri..so tepaksa PAD LOCK sat..buh PEDAI ayam besaq-besaq..supaya kalo ada yang dok bagi salam tau dah UMAH ni takda orang......sunyi jaaa....payah kalo ada silent reader yg suka kEPoci pastu dok p canang sana sini apa 
KITA ADA, APA KITA DAPAT, APA KITA P MANA?  ehhhhh KEPOo ngan aih.... mcm-mcm laaa..meluat aih.....
dah-dah pepagi selasa takMo emo. keh..arini dah pakai comel-comel pink kaler.
sO, hati pun mesti PINK-PinK keh..hahahahhaha...
alhamduLillah arini mcm mood nak BLOGGING gila vavun membara..eh apakah nie???? 
hupdate laaa kekerap pun trafik menjunam dah pasni..sebab UMAH kena pad Lock kan...
huhuh takpalaa lantaklaa trafik menjUnam pun, janji xdak org dok kepOchis...hihihi......
pagi ni sampai opis...senyuman kuntum berbunga...bos pun takda masuk mahkamah GAMAKnyaa....!!!!! 
so, lega laa skit..leh buat keja mcm-mcm ngan sednirinyaa..kalO dak jenuh dok jawab interkOom.....
naik berbulus telInga..dok tanya itu ini.....dahtuh dengaq PINTU bilik dia dikuak...hakue kat sini begegaq JANtong..mcm nak putuih rasa..hahahahahahahha... yea.yea saya tau pasni dah tak ramai singgah sini..dah tak ramai leh mai singgah tinggai jejak....dah tak ramai nak peroMEn sana sini...huhuhuhuh kecuali yg di invite jaa buleh view bLoq kecik nieh....huhuh..xpalaa saya redha...janji hati saya tenang dan berbunga selalukan........

insya'ALLAH arini kalO bekesemptan...kalO blew sejam sekali nak update...giLoow kentang budak iduNg kembang nie...giat bLOggin..hahahahahhahaha....... makLOmlaa LUSA dah takdak...nak cutis-cutis 4hari..hihihihi  


5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

Ahaaaaaaaaaaaa patut ar.. d PAD LOCK bsar rupanyer.. tu kemarin wina p terjah blog akak.. sbb heran asal sunyi.. tngok2 akak ada update entry baru erk.. ehehe

takper PADLOCK pown ok akak... supaya dapat ANASIR2 jahat tak tau ttg akak... JAHAT ar lepa tu kacau akak...

Hamboiiiiiiii comei aih gambar.. LAWA mata.. ehehhhe

HIDUP STAY THE SAME!!!!

-oP_ida- said...

niat tuh nak benam teruih takMo pad Lock..tp pikiq balIk..bodohlak kalO mcm tuh..kerna nyamOK sekoq dua...nak p benam hasil coretan ari-ari saya..huhuhu....

tuh yg amik langkah pakai PEDAI AYAM..biaq laah dl>>>.tepaksa redha...huhu

mata santIk sebab pakai LENSE kaler CHESNUTT BROWn..hihih

ratusiput said...

ehehe...suka akak ni sbb dpt jemputan.kalau idak....nak tarik muncung panjang2.susah kan kalau life kite sik org ikut masuk campur.kalau mende baik takpelah jugak..ni sik nk mengata menyebar cerita tu yg hangin pale lutut ketaqq sme tubuh badan ni.pasni leh buat entry 18sx...golek2 sume...takde sape pun nk sibuk2...lap u la... :) pssst....cun na pakai pink :)

Kyra said...

tengok tajok pedai ayam,ingat ka suka makn pedai,tp rupenye pad lock,bguih wat cmni,kekadng skt hti dgn anasir2 luaq ni,enjoy ur cutis ye

Shu Shinju said...

INGAT PEDAI AYAM MAKANAN TU.. YG TU MMG PEBERET SAYA...HEHEHE...

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design