Wednesday, April 20, 2011

selamat ULANGTAHUn sayunk ^________^



SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN UNTUK 
puan anida othman.....yeaaaaaaa........naik satu anak tangga...menuju puncak...^__^


Photobucket 
[pic ehsan pokcik gOOgle]

Selamat hari lahir untuk Anida sayunk...hihihi...
dh naik satu anak tangga umurnyaa......lagi dua tahun melangkah ke era 30-an...
dan bertambah semakin dewasa....

YA ALLAH, AKU BERSHUKUR kehadratmu YA ALLAH.....,alhamduLillah sampai arini kau berikan tubuh badan yg sihat dan makin demOOk's.... dan berikan kesihhatan yg sempurna..untuk teruskan kehidupan di bumi pinjaman mu ni yang hanya semnetara ya ALLAH....amin...
aku berhukur pada mu ya rabbb......

terima kasih semua sahabat handai baik jauh dekat, yg tak lopaa my befdayz arini.... AWWWW teharuuu.....
20 APRILL  adalah ari bunga-bunga bagi saya....kalo blew arini memaNg nak HAPPy sokmo..hihihi
tp di sebalik kegumbiraan saya meraikan hari ulang tahun kelahiran, saya dapat perkabaran yang nenda sedara dh kembali kerahmatuLLah....owhhh TUHAN..... sungguh tersentap jiwa raga..... dan apa yg pasti kini, yg pergi tetap pergi yg hidup teruskan perjuangan dan sentiasa perbaiki kelemahan diri untuk bertemu denganmu YA RABBI......
AL-FATIHAH buat maktEH NAH...=(





Photobucket
BEFDAYZ mum...berkonsepkan ala-ala s.JIbeng.....






15 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

ratusiput said...

happy birthday my dear...dah becarrrrrr panjang pun dia.comei lagi.smakin hari smakin gojes.akak doakan semoga hidup nida sentiasa dipenuhi bunga2...bahagia hingga ke akhir hayat.dipanjang usia utk trus berbakti padaNYA.dijauhkah segala malapetaka.dimurahkan rezki utk sentiasa memperbaik diri bukan lupa diri.dan yg pntg...kena maintain gojes ok :)

NeenaAnuar said...

HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAR SISTER ANIDA! semoga panjang umur.. di murahkan rezeki.. dan dipermudahkan segala-galanyer... semoga Allah merahmati & memberkati kamu dan seluruh keluarga... aminnnnn....

Al-fatihah buat nenda kamu.. semoga roh arwah dicucuri rahmat..

POSH76 said...

happy birthday to u sis moga happy selalu taw...utk arwah al fatihah...

lady XOXO said...

HAPPY BDAY MY LOVELY SIS..

WINA DOAKAN AKAK SEMOGA PANJANG UMUR,MURAH REZEKI, SIHAT DAN BERBAHAGIA SELAMANYER BERSAMA SUAMI, ANAK DAN KELUARGA YA AKAK

WINA CAYANG AKAK NIDA CANGAT2 TAU..

AKAK TAKZIAH DAN AL-FATIHAH BUAT ARWAH NENDA... JANGAN SEDEH3 NA AKAK

AKAK KAMO TAK DEEMOKKKK.. DEMOK KER TAK ITU SEMUA KITA LEH UBAH TAU.. KAMO JGN TERLALU RENDAH DIRI.. WINA TAK SUKA AKAK RENDAH KAN DIRI AKAK.. BAGI WINA AKAK LAH CANTEK DARI LUAR DAN DALAM.. IKHLAS AKAK DARI WINA.. JGN RENDAH DIRI DAH NA AKAK

TAKE CARE ALWAYS AKAK.. U KNOW I ALWAYS BE THERE FOR U SIS NIDA..

NANTI WINA AKAN JUMPA AKAK NA... SUPRISEEEEEEEEEEEEE

LOVE U MY DARLING... XOXO TO UUUUUUUUUUUUUUUUU

HEPPY HEPPY HEPPY HEPPY SWEET SEET BDAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

-oP_ida- said...

@ratusiput terima kasih akak....BIG HUGG untuk akak....AMIN..mudah-mudahan HENDAKNYAA.........akak nida gojers ayam-ayam jew.....hehehehe..x konsistern pun..ehehehehe

-oP_ida- said...

@ratusiput AKAK SAYUNG...mekasihhh sangattt teharu rasa....NEXT WEEK turn akak plak.......HAPPY BEFDAYZ IN aDVANCE...ehehehe

-oP_ida- said...

@POSH76 my dearies SISTER ISMA...thank yaaa.... insya'ALLAH pasni happy=happy selalu...^___^

Pepel BoNda AmaNi said...

Hapie besday to my lovely sista...semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milik kamoo buat selamanya...di hari kelahiranmu ini...semoga segala hajat tercapai hendaknya...sayang kamoo jugak...

-oP_ida- said...

@Pepel BoNda AmaNi MEKASIH bonda sayang..insya'ALLAH.....haa'ah arini HAPPY YG luar BIASA dr selalu...kalO kebalakangn ni MURUNG jew...tp arini takkk lagik...HAPPY...HAPPPY yeaaaa

Dee said...

happy birthday nida..moga pjg umur, murah rezeki dan happy selalu..

-oP_ida- said...

@Dee mekasih kakDee.....insya'ALLAH mudah-mudahan

InaAchik said...

happy bufday my dearie nok...
even dah wish kat fesbuk, tetap gak nak wish lg skali kat blog... heheheee...

ucapan stereotype: semoga panjang umur murah rezeki... juga semoga sentiasa dilindungi dan diberkatiNYA...

ucapan sampingan: makin meningkat tua, makin gojes! cayyyaaaa la nok!

MiYOKO SuKi said...

happy birthday to u...
u are born in da zoo
with a monkey n kanggaroo
happy birthday to u...

smile always...

life is short, so make it sweet...

maintain GOJES always!!!

munna said...

happy birthday nida...tadi kan kak munna dgr sofiaa kata dia nak adik baru...

Ms AiReEn MoHd said...

adoi lagu mane aku lupa ni...hishhh lambat da ni..tak pe aku denda diri akungan adiah tuk ang ehh....sila tuntut adiah tu bile aku terlupa yer...

sahabat selamat hari jadi, masuk la da dekat 2 thn lebeh kot kite berkawan kat blog ni memalui fida marlisa...aku ngan fida tak la rapat mane..tetibe ngan ang plak jd rapat...

semoga perkenalan ini berkekalan, skang ang sgt glam kat blog kalah da mak!!! bagus bagus..nuffnang mesti meletop...hehehe kaya sesame!!

semoga dihari kelahiran ini segaal yg dihajati insya allah dimakbul allah swt, doakan ang bahagia ngan dpt baby boy plak pas ni...

date kite ni jd ka dak?memintak aku salin da time tu..leh jumpak ibu sofea ni...punya la lame duk wish ade kat donia ni wahai babyku...

ok sahabat happy belated birthday..mwaks always mizz u like dedulu...huhhu...la mcm makin jauh jer kan..sebab da tak selalu online...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design