Monday, April 11, 2011

so..Buzy

huwaaaaa sibook...sIbook...ghasa nak tunggin pala ke bawak kaki naik ataih dh nie.....hehehhehehe

sekali nak jalan tender makaiiii nak kena siap sampai tiga....=( 
oh tuhan berikan saya kudrat yang kuat.....sebab semua nie...nak jalan Lusa.... 

to kawan-kawan Mishhh u alLL so much.....!!!!!.
nak bW pun takdan dah nie..wowww harini berbeza ngan ari sebLom-sebElom nie..
hihihihih amik padan Ngan Muka kan..kalO dak menguap jaa mai keja ari-ari...
hahahahah arini bikin kerja penUh meja...."Best Kan"

yeaa ..yeaaa Harituh dah makin ampir......saya suNGguh teruja...hihihih.......
tp sedey, minggu ni dok pasang nawaitu nak hupadte ari-ari tapi tak dapat.....
ni pun sec....menyelit...publish gak n3......mood bekObar-kobar nak update itu ini...
tp masa tak mengizinKan....terlalu terbatas..........

ok sampai sini dL...len time kita corat-coret pepanjang bejeLa keh.....
babai kawan-kawan...ceria-ceria selalu keh....

to ~ ina kaki...sabaq naa nanti aku lunas kan tag ang keh......
mekasiH beb tag nama aku jugak ^___^



Photobucket
yengOk-tenGok..sume nak SEGERA.......best Kan.....
hihihihih
(thanks pOkcik Google Bg pic nie) 

13 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

ala...sian kak nida sorang ni... sabaq na....huhu..

-oP_ida- said...

@Shu Shinju
hihihihi.....sabaq..sabaq..sebab semalam puaih dah MeroNggeng sakan...hahahahahahhaa

Dee said...

alahai..dee pun 2,3 hari ni busy gak..busy tandanya kita masih ada kerja..oklah tu kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie xda mood nak buat reja..walaupun reja melambak...huhuhuhuh best dok melepak semalam....

etiey.com© said...

alahai tak pe not.. buat kerja dulu.. aku pun sama nok.. sekali sekalan singgah blog. tak leh ronggeng lama-lama kerja manyak ma!

Marsha said...

sama lah kite... huhu.. bz sebab geran mau tutup daaaa

munna said...

alahai siannya... kak munna isi borang tender mmg pening kepala tgk figure dia... buat kerja elok2 ye nida

Fieza79 said...

tkpe kdg bizi tu lbh baik..hilang lesu dan boring...hehee

Nur Irfan Juezrie said...

anda ditag...

ieda said...

x perlah dik .. work goes 1st .. kami2 paham .. even akak punn kdg2 tuu sebuk sampai x sempat nak BW .. mlm jer boleh tupun dah penat huhuh

Mak Izz said...

selamat melintang-pukang bekerja ye. tp kerja kena teratur takleh lintang-pukang. hehe.. rindu nak dgr celoteh nida :P

ratusiput said...

eheheh kalau keje bidang2 camni mmg lagu tu la.time tak bz mak aih...ble main telek2 jerawat kat opis.tp bila time bz...nk pi kencing pun tak sempat.pape pun...wat keje elok2 ye dear :)

azzey said...

saya pon bila time2 busy tu mmg x de masa lah nak upadte...ape lagi nk bw....:)

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design