Wednesday, April 27, 2011

TAHNIAH ....

Selamat PETANg.........arini lass upate untuk di bulan apriLLL...babai apriLLL..tgg apriL tahun depan plak tuh pun kalO ALLAH beri panjang umur murah rezkei...berjumpaan lagik kita APRILL..^__^
kalo dua tiga harini BLOQ ni sepi tanpa kunjungan sesapa...di atas sebab tertentu saya LOCK sat...sedey..tp sampai bila nak besedey....huhuhu sampaikan ada dah yg SENTAP ngan saya sebab locK..maaf sahabat...tp takpa, arini saya dah bukak kembaLi untuk tatapan umuM..beharap sangat pasni,...dah takdak kepOchis....huhuhuhu...tp sapa saya nak halang kan...igNore jaaa....lantak dia laah..!!!

hermm, arini las day keja, stat besok sampai senin cuti..yahOOOOOOOOOOOOOO
lOmpat bintang sepLo kali..hoyeh..hoyeh..hhihi
so, masa amat singkat...kena cepat-cepat menaip satg nak blah daH..nak balik umah sambung pack bajo>>..tudia takkdan sempai SELEMARI bawak baju kan..hahahahahha...gIloww laa hang nida..=)

harini NAK kasik N3 dedikasi UNTUK insan- insan nie......tudiaaa pejam celik=pejam celikk masa bahagia yg dok nanti bakaL tiba.... yangdua orang tuh jadik tUnangan Orang bakaL begelar isteri dan yang Sorang lagik bakal nak Kena BOOking.....wowww bestnie..sweet Moment....
nanak lagik mcm nie blewww tak abang????hihihihih




Photobucket

TO. NANI SYARINA & FAIZOL = nani adalah kawan baik saya masa zaman sekOlah rendah duLu ...anatara kami adalah juga kenangan melucukan .....
UNTUK NANI & FAIZOL seLAMAT Pengantin baru , Selamat MenemPuhi gerbanG perkahwinan Yang Besst sangat nie dan mOga BERBAHAGIA hingga akhir nanti..insya'ALLAH.....







Photobucket

TO MIEZA & WAN = alang TAHNIAH.....akhirnyaaa dua jiwa bakal disatukan......jangan dok pikir bukan-bukan yaa....LALUI sweet Moment ni dengan HATI yang tenang dan bersedia segalanyaa...
SELAMAT PEGANTIN BARU ALANG.... angah dari  penang doakan KEBAHAGIAAN kalian bedua..mudah=mudahan dapat anak yang ramai.....yahOOOOO....






Dan yang Terakhir....untuk KAMo






 Photobucket
ADIK maNis lIKE guLa-GuLa loliPop....
TO SHUHADAH & FAIRUZ = selamat BERTUNANG.....shud, akak doakan moga kebahagiaan abadi untuk kamooo kali ini hingga akhir nanti..pas dh kena bOOking, jaga diri, dan BANYAK-BANYAK BESABAQ naa...I lOVe uu bebeh...maafkan saya tak dapat hadir AHAD nanti...=( tp dari jauh mendoakan mOga majLis bejalan LANCAR..AMInnn.....





note- DOAKAN moga pejalanan kami sekeluarga 
pegi dan balik ke PD..
selamat dan dilindunGi ALLAH TA'ALA..insya'allah....

8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Pepel BoNda AmaNi said...

jangan lupa esok kita ketemu taw....

lady XOXO said...

huaaaaaa so sweet entry nie..

paling suker yg last skali... hehheh semoga kak shu n abg fz kekal bahagia aminnn

kak nida semoga selamat pergi dan selamat pulang yer bebeh,.. love u

LIP (^_^) said...

Hey..new header!!cute!! :)

ratusiput said...

bestnye kan cuti panjang...tp akak takde g mane...cik kitol takde...sgt sedey...taktau nk bwk anak pi mana...jln bebaik k...jgn lupa update blog slalu :)

munna said...

ha..macam ni lah..takmo sedih ye nida...peace sokmo...

Shu Shinju said...

hahahaha.... i suka la yg last tu... to shuhadah & fairuz.. selamat bertunang...ahaksss...:p

thanks kak nida bagi coklat tu.. cantik sgt... untuk jue jugakk thanks dear... korang berdua x dapat dtg kan... sedey...:(

apa2 pon..enjoy yr holiday.. & have a safe journey..:)

Kyra said...

jalan baek2 okey

haidi takeAfoto said...

alaa..nak ketemu kalian sume gak..rindu korg sume..sorry sgt xdpt attend..ni pun kt bilik hotel ni....

bez tgk gmbar last tu..rindu....

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design