Monday, April 25, 2011

WekEnd YG Best

ALhamduLillah dah petanggg baru nampak tuan rumah termuncuL..kalO dak awai pagii ntah hilang ke mana...huhuhuhu..... awal pagi dh mcm-mcm insiden dapat..so, amik lajak nak cool kan api mambara..ecewahh..hihih.... dah nak balik baru nak UPDATE.....takpa janji update gak kan..drpd takda teruih..hehehehhee.....

SABTU dan AHAD yg lepas memang best..sebab mcm-mcm ada....kira sabtu tuh pepagi dh keja, balik keja makan knuri umah titin ha pastu g alor setar..kira bejalan dr pagi sampai ke malamla....sambung plak ari ahad dr pagi sampai malam..ha amik nak jalan sangat..jalan sampai lunyai..hihih sofia sampai serendalaa..kalO dak payah betOi nak lena dalam keta Tolak..ha men ngan letih dalam tuh pun layanz..dia lena...hihih..sian anak ibukan....

yaa AHAD semalam memang sehari suntuk bepeleseran di luar..dr pagi sampai ke malam..anak beranak tak mandi..dok baju tuh suaq tuh, shawl tuh sume YANG TUH...!!!! hihih lantaklaa janji semalam memang best..
yang best semalam SEBAB ada agenda Jumpa mereka-mereka nieh :-
        1. Puan chinta zetty yang bakal jadi ibu 
        2. Makan men suap-suap ngan FAMILi jue..hihi
        3. kawan-kaWan Lama zaman Sek.men dl 
Fhewww memang best...terbaiklaa....yerlaakan kan senang nak jmpak..skali dh bepeluang ni jgn lepaskan....cecepat amik kesempatan...hihih..tp semalam memang best sebab dapatjmpak BLOGGER baru..HANIS..alalalal comeIlaa budak ni...tgk dia tingat member sek....bila tanya-tanya rupa dia kenai sebilangan kawan-kawan saya..hahahhaahhahaha..kecik comeinyaa dunia nie....btw salam pekenalan anis...


ha MEH ARINI nak citer bab MAKAN KNURI umah titin duLu...so pasni sambUng lagik episod Seterusnya...eceHHh bunyik dah mcm DRAMA jaa..siap berepisoD..hihihi.....


Photobucket
semua yang ada KAT ataih ni sanGatLah seDAP........titin nanti kekerap buat knuri na..leh makan nasik dagin selalu......kuih takOng tuh pn sedap...tp malOo arituh makan satu jaaa..hihih


Photobucket
~ Duta ABC.....sedap jugak Pak penakan titin nie buat..haa dia bOh apa dalam nie nieh..hahahahaha~

Photobucket
SebelOm makan-makan dan sembei menanti ketibaan TOH PUAN BESAR CIK SHU SHINJU 
meh kita senGeh-sengeh depan kamera dl>..
kan apa, pasni dh payah dah nak amik gamBaq sama-sama ngan ampa dua dah..
soRang nak p Obersea..sorang g semedanG Bz..hihih


Photobucket 
Pic makan-makan takdak..sebab sume dok khusyuk melantak.....cuma yg ada pic nak baLik dah..hihihi..
time nie, saya nak beransur dl....makLomlaa nak p aloq ketaq plak..
tak kira di mana saja, aksi sengaL tetap tertera di wajah memasin...hihihih



Photobucket 
Merkea Betiga nie MEMANG SANTEKKKK..... 
  1. shu Shinju berona PINk biru...fuhhh dOK menghitung ari tuh nak kena bOOkin..
  2. Wina XOXo jgn cakaplaaa...pipi sapa takleh lawan..pipi dia memang tomeilaa
  3. Titin Natural beauty..tanpa sepalit make-up STILL teserlah kegojesannya....

    To titin, pasni jauh dh kita..jarak memisahkan kita..tp pecayalah saya dr jauh sentiasa doakan kesejahteraaan TITIN di sana......moga suKsesss selalu..balIk sok terus knuri lagik..nak makan nasik dagin lagi lorh..hihihihihi





    ha pasni baru citer HARI AHAD nyaa lak keh......hihih....
    bloq penin kejap..sebab TUAN diaa kepala dah WENG....!!!!!







    6 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

    Nur Irfan Juezrie said...

    sedapnya nasi daging.. wah.. sumenya gojes2 belaka.. huhu.. i tak leh geng ni.. hihi.. cpt2 tak sbar nk bc entry hari ahad.. entry hari ahad sy lmbat sket la.. esok lusa p kursus.. tulat la kot.. tu pun klu rajin.. hahha

    -oP_ida- said...

    hihihi......tuhpun kalo sok lusa ada laa sambungan nyaa kan..hihi

    Pepel BoNda AmaNi said...

    bestnya makan nasi daging..balik hari sabtu nie nak suruh toksu buat nasi daging gak la...

    lady XOXO said...

    AHAHAHA... OWH sis kamo wat saya senyum kambing tngok pic2... ahahah

    KAK NIDA.. kamo makin lawa tau skang.. JUJUR erk...

    wehhhhhh jgn la ckp kami sebendang bz.. ahahh wina ada LIKU2 tak leh d elak la sis nida,.. uwaaaaaa.. sorry na...

    titin makasih jemput kami.. hauh dia natural beauty kan.. tomeii... kak shu lagi la sweet dok mengira hari ja tue

    ratusiput said...

    nasi daging ke?best tak?tak penah jumpa lg kat jb ni...wah rajin dah dia update blog...cmnila baru bessssstttttt :)

    Shu Shinju said...

    nasi daging titin mmg sedap...ABC jugak..hehe..

    kak nida.. kamu gojes tau aritu...:)

    hujung

    Cinta HaLaL

    Daisypath Anniversary tickers

    KakaK

    Lilypie Kids Birthday tickers

    KaknGAH

    Lilypie Kids Birthday tickers

    Adik Baby

    Lilypie First Birthday tickers

    BekhidmaT

    Daisypath Anniversary tickers

    Mama Sntiasa Di Hati

    Lilypie Angel and Memorial tickers
     

    Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design