Monday, April 4, 2011

zEroO...

Haii semua..... 

dh tengah ari kan....serius arini memang mood gheja tebenam dalam Lumpoq....
Tuan besaq pun cam tau-tau jaa...huhuhu dia dah PooLang...
saya jaa masih ngadap dindin dalam opis nie....
rasa nak qeyau gulin-gulin, nak lena, dan nak mcm-mcm laa...
ini mungkin sebab tak sihat sama kot...
tuh Mood tebenam dalam Lumpoq.... tekak peritt, kepala mIgrain, idung suMbat...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak larat nak langgah ayaq masak dah...setengah botoi dah cheq bedai nie....
ulang p jMpak EN>TAN toksah habaq laa ka....huhuhuhu.... 
arini memang "SENAYAN BLUES" kalO ikut ati takdak moOD nie nak lekaih jaaa wekend plak....leh rehat-rehat Gulin gantang depan Tibi....=) hehehehehhe  gilOOo kentang nak masa pUtaq lajooo..
hadoiiii laaa ibu sofia nie..merenG ke hapa...!!!! 

Thank's tuan besaq sebab beredar awai....mcm tau-tau jaa mood saya memang zEro..... 
pakai lawa camna pun  memang tak leh selamat dah........huhuhu...nak balik ghumah nak tidok...ZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz pastu makan, pastuh lena balik...
serius keletihan yang memuncak...
kepala memsuin mcm naik helIkoptar.....
tak sabaq nak tgggg jam 5 nak POolang..nak rehat...
makLOmlaa di bulan apriL segala aktiviti berpeleseran diBekUkan.....huhuhuhhu....



tetiba,,,tekak teringin nak makan Pizzz Hutt......hoyehhhhh mana nak carik area pala bataih nieh...haa punggah....tUnggu laa sat wahai napsu.,petang sat-g laa p makan..takkan gedik-gedik nak makan laaa juGak... hadeiiii......lagi plak, perot kamoO tuh kan ada Tiny doTt pun......=(

12 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

ahha.. tuan besar balik umah awai nampak.. ulat kot.. ahahaha..

PIZZA HUT.. ohoiiiii baru jer saya dah mkn.. ehehhe...

jom2 balik ar sis...

etiey.com© said...

olos la... zero? ayuh bw banyak2... joinn banyak2 ga.. ataupun buat satu ga bagi kasi gempak!

ratusiput said...

jom balik...amik mc ke..akak pun dh lama tak amik mc ni...tunggu masa dan ketika je.ehehe..

MiYOKO SuKi said...

tak yah wat keja...mari kite blk...hehehe....

ada tiny dot??

Dee said...

adeh..mmg hari ni dee pun rasa letih sgt..kalo ikut hati mmg mau balik titon..ngeeee...

Mama Gee said...

jomm cabuttt nak...
heeh jgnn jgnn buat..
nnti boss mengamuk lak...

Marsha~ said...

akak pun mood ke laut ni... nak balikkkkkkkkkkkkkkk

ieda said...

hahahah akak nak cabut punn dah dekat nak balik ... ekekke layan BW lahh dikk :))

eLLy said...

ooittt .. kata tak sihat.. tapi nak pizza hutt teqak oh teqak ;p

zati embong said...

haha,kita sama la.time bos ade kat ofis rasa x selamat je takut kena pnggil.

kalau dia xde xpun dia g oversea,waa seronok gile!hihi

So Shy Lady said...

salam knal,


monday bluzz, kan
pizza hut mmng tbaeekkkk ;D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xda mood jugak..mood dah kat kampung dah nie...

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design