Wednesday, May 11, 2011

abes Suda

hampa jangan muntah ijau kunin nah....ok ni las n3 stori pasai beday party tempohari...sebab apa las..ha nampak dak sume dok dalam gheta dah stat melambai...so bila melambai tanda perpisahan kan..soB..soB...rasa tak puaih laaa gedikzz arituh....takpalaa lagik pn pas pasrty tuh suume ada agenda memasinkan..xpa, saya cuba dalam masa 2@3 ari seblm titin berangkat terbang..las jmpak dok semeja..dak pun dok besila...ramai-ramai baca doa makan besama keh...insya'ALLAH....^_________^


Photobucket
Ratu Peace @ keAmanan dialah WINA pipi apLE...adik dia enSemlah.....






Photobucket

KapEL Tonang-tOnangan hat Hoot, dh lambai-lambai..en.tunangpn dh fokus bukak pintu gheta sebab nak p ke tempat len plak..ehehhehehe


Photobucket

babai sume...
."ANDAI ADA SUMUR DI LADANG, BoLEH saya MENUmpang MANDI, anda aDa uMUQ yang panjang pasni kita jmpak lagi na"










kami dua famili terus gerak ke JUSKO perda, sebab en>suami saya nak habiskan Voucher yg banyak tuh..woww sopin sunguhlaa saya yihakk.. famiLi jue folow skalii...katanya lama tak p situk..ayuh yunk kita p sana.....
wina pn mai join gak, sebab dia nak p lepas gian main game....hahahahah wina..wiNa...






Photobucket
Papa & irfan....
sorilaa sume, irfan dah tak pandang kamera sebab nampak playpain kat sana nun dah haa papa weh..



Photobucket
yang si ibu asyik belekkamera Godang nie..sebab dalam tuh dok ada sweet mOment kat pizza hut...
andai dapat unoDoq masa nak jaa putaq balik..dok reramai cam tD


Photobucket
lah tak abeh-abeh belek..daH laa tuh ..... khusyuk belek setiap pic...ehheheheheh
sib bek wina tak kena kan caj apa-apa ..kalo dak jenuh..sebab lama gak membeleknyya...=)



dan lass skali perot mintak di isisk....alang-alang jue famili ada seberang.kami ajak p makan nasik ketam..kat juru..yuhuuuuuu..... sedap woooooo...
tp kali ni p kedai nombot dua...kedai aritu dah katop sebab abes suda..huhuhu


Photobucket

9 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Nur Irfan Juezrie said...

nasi ketam mmg best... nk lg!!

Pepel BoNda AmaNi said...

sakan depa pusing

InaAchik said...

kemain berjimba yer...
tang ketam xleh tahan mak nok...
awat x ajak aku gi situ dulu ye?

MiYOKO SuKi said...

babai..jmpa lagi thn depan... :(
sedihhh

zati embong said...

best betul dpt spent msa dgn mmber n family sekali O.o

etiey.com© said...

wah nok... memanglah cantik gambar yang candid tu...

lady XOXO said...

Wahhhh rasa macam nk turn back time n freeze there... Sonok rasanya.. Masalah pown ilang sementara ahad tu...

Tq utk suma...wina harap kak nida havee fun ahad lepas na...

Gambo cntek2 aaihhh.... Tlglah kak jgn puji lebeh2 adik den tue.. Kembang dia nanti... Dh la p kolej ada org ngorat dia ahahahah

nanak ketammmmm.... Tp malas kopek ahahahah... Bak sikittt...

ieda said...

ahhahahha scrolllllll bawah lagi .. bolat bijik matoo akak tgk masak ketam tuuu .. nampak ketam tuu segarrr layie .. huhuuhuh dah lama x makan ketam nie dikk :(

ratusiput said...

berjimba sakan korang ye...ehehe...em titin tu nak koje apa sampai jauh nun disana...tinggal abg syg dia ke... :)

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design