Wednesday, May 11, 2011

Big-bIg faMiLy

Photobucket

~ Kami Semua~ MengaBdikan KenanGan sama-sama 2011 SEBELOm titin belepas ke US sabtu ni.


Photobucket

KELUARGA BESAQ kami.....memasin ngan pasangan.....sungguh best !!!!!!


Photobucket
kaPeL MANiSH like LoliiPop
Si titin & gjaL ~ sama chantik sama PAdan 


Photobucket
KapELl Hooot & spicy...br keluaq Oven boOKing
Shud & Fairuz....


Photobucket
Adik beradik yang sangat spotim...
wina dah stat nak telentok..dia menganTook..sebab makan banyak pizza..hahahah



Photobucket
keLuarga yang coMeL....
Jue & Hezri = irfan.. anak beRanak spotim..


Photobucket
ni takyah habaq dah..ni famiLi senGal..nOpe anak Kecik tocang dua tuh yea..
dia budak baik yg selalu kena BuLi ngan mak Dia..hahahahahah
tgk laa si suami saya dh rupa org dok nyanyi kugiran kaki lima dah haa....hihihi
btw suka sangat pic nie..nampak ~ HAPPY FAMILI ~




pasni nak ajak khai & razlan plak jOin kami..insya'allah.......... hat tuh kalO join rasa leh pecah apa gegendang telInga dengaq dia punya gelak...khai, kaknida admire nak jmpak kamo..insya'ALLAH ada free time kita jmpak na.......


9 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya depa..ngan cheq nak jumpa dak?? kekekkekeke

Nur Irfan Juezrie said...

hihi.. best2.. nti kita jumpa khai pulak na.. kak yus bila nk mai sini lg.. jom kita kasi gegar penang..

-oP_ida- said...

@Pepel BoNda AmaNi akak balik bila lagik....kita makan seafood plak naa..ehehhee

-oP_ida- said...

@Nur Irfan Juezrieinsya'allah jue...

Kyra said...

hahaha..insyaallah t kita jumpa..tak tahan wok dengaq pecah gegendang tinger....ehehehehehe..mna ada pecah perut jer...ngeee

MiYOKO SuKi said...

best sgt2....

kite kena selalu wat gathering2 cam gini...

nnti, bole tgk, masing2 dah ada ank...hehehe...

sy nk ank jugakkkk.... :)

mrs chenta said...

sukanya tengok gambar akak-akak saya nie!!

lady XOXO said...

Mmg kita nampak cm satu family... Tp jenuh la dlm satu pamily nie ada bnyk ayah n mak ahahahahha....

Tp mmg la tersngat2 heppyyyyyyyy walawehhhh....

Ahahahah mmg kak..wina mkn bnyk giler..makin tembun dh nie...

Ahahahahha...ika kembung

ratusiput said...

kena frame sme gambar2 tu...cantik...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design