Wednesday, May 11, 2011

OutDoor

kalau semalam crita pasai majlis kejutan sambutan hari lahir kan..ha hari ni nak ke sambungannya .....
kalo semalam begedikz dalam pizza hut rooM...arini nak citer kat luaq plak...mcm-mcm ada aksi..best beb...


tetiba,buat masa la hati memang dOWn, kecamoK sangat...tp try cool terus kan untuk hari ini.... takleh bepatah semangat walaupun mcm-mcm dok ada..paling ketara pasai gheja buat kat opis ni..dh tahap nak tebeliak bijik mata sume nak kena handle..boss plz laa amik sorang g asisten...tak daya dah haa saya sorang..sume nak buat. serenda dh rasa...serius dalam otak dok set nak resign jaa..nak dok umah jaga sofia n deliver lagi...fokus keja tuh ja....huhuhuhu..sambei taip sambei begenanq ayaq mata...makLOmlaaa muka rock tp hati penuh taman bunga..huhuhuh...

op's telebeih suda bab emo..ok..ok berbalik pada cerita atas td...ha besalakan bila kami pakat jmpa, upacara begambaq memang wajib......kalo xdak rasa mesti ada sesuatu yg tak kena..huhuhu....tp alhamduLillah..sume bejalan lancar..... sume spotin cuma tunanagan shud jaa maseh malo-malo meOw...ehehehhehe..janji spotim gak nak join oklah kan....




Photobucket

sementara tgg wina setel payment meh gedikzz dl kat tepi pintu pizza nieh



Photobucket

nanak ayaq dak?? ha nah amik..besaqq punya cap herbalife...ehhehe




Photobucket

KAMI berlIma...geng hoots blogger pEnang.... 
kerna BLOG lah ukhwah kami makiN rapat......dan kemana saja pasti bekumpulan 
besaq mcm nieh....  



 Photobucket
fuhhhh untuk sume FOLOWERSS n siLent Readers..


 Photobucket
wina sedang khusyuk azan ASAQ....hahhahahahah
yang len menten ngadap lensa kamera......ramai ynag menembak arituh..sume kamera besaqq punya jenuh renyeh..hhahahahahha


to titin...selamat jalan darL....lagik tiga hari kamu bakal berangkat ke negara org..jaga diri..sok -sok kalo ada rezeki lebei..beli ole-ole kat kami keh..hehehehhehehehe

8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

zati embong said...

amboi,sakannya berposing.hihi

O.o

Pepel BoNda AmaNi said...

awat cheq xdak?????

etiey.com© said...

nok..ko maintan comel lah!1!

ratusiput said...

gambaq kelabu2 na...mood cantik gitu...ala2 cam gambaq pro...ehehe...best ar korang leh tugether2 kan...terasa mcm dah takde geng2 nk hu ha hu ha camni :(

Nur Irfan Juezrie said...

suka pics nida.. & suka nida edit.. jerawat i tak npk.. huhu.. bestttt!!!!

LIP (^_^) said...

Wahwah meriah bloggers kat sana..selalu gather ye..

lady XOXO said...

Awat tu cedeh2???? X mo x mo

chaiyokkkk come on kak nidaaaa u bolehhhh cyggg

awat la pic wina nie... Ahahah lawak dowhh

munna said...

gorjes2 nya bloggers penang ni...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design