Saturday, May 14, 2011

Rezeki BuLan Mei

salam besiaran setelah dua hari di beri cuti oleh pihak blogger....mekasih Pihak Blogger sebab bg cutis...sebab tak leh BW..takleh nak mengomen..mandang jaaaaa artikel tanpa sbrg komen ..hahahahahhahah

sebenaqnyaa n3 ni keluaq kamis rituh dahlagi....tengah rancak hupdate tetiba leh plak pihak admin p katop suis....tebantot jadiknya..huhuhuh

ok untuk itu saya nak habaq  
dah tau keputusannya..alhamduLillah peMenang itu adalah saya......fhewwwwwwwwwwwww nak runtuh jantOng dah rasa..pabila saya dapat tau saya menang..eh ..eh..... 
SHUKUR PADA ALLAH..dan-dan mcm nak baca artikel ala-ala artis malam ABP..
hahahahahahah gilasss laaa mak sofia neh.... 

Photobucket
Ni nak tunjuk bukti, saya lah ORANG yg MENANg tuh..nampak dak muka sengai 
di situh..hahahaha 








Pihak jH mintak gambaq sebelom amal JH dan selapas amik JH.. ha ni dia keputusan... 
nak habaq amik JH wajah memang beseri...
tp jgn KOMpare tang badan..badan saya mempunyai lemak yg sangat degil..
so dia payah skit nak nyah....!!! 
even telan akaq seruntun pun still debab mcm nie....tp kalo bab seri wajah....JH TERBAIK. 
sapa amal sapa tau lah hasiL dia...kena cuba sndiri baru leh kOndem @ thumb Up eheheh 
dan tak payah laaa tiap bulan nak p mandi bunga  wak naik seri wajah..ehehehehehhe....

tak sangka REZEKI saya dapat nieh..aLhamduLillah sangat....shukur pada ALLAH. 


terima kasih kat PIHak JH sebab mempercayai saya dan memberi kemenangan ni kat saya walaupun ada lagik yang len-len chantik... 
mekasih jugak kat sume PENGUNDI "LIKE" di pic saya sebab support hOOT punya...wallah..
tak temampu nak balasnyaa....... 
kemenangan di share dengan sume..kalO sapa beminat nak tau pasai JH meh PM saya...
takpa tanpa segan silu saya peturun iLmu..ecececeeh mcm banyak sngt pengalamannya.......
even br amik 3 bulan..ngeh..ngeh..ngeh....

wanita mana tak mau CHANTIK ??? habaq mai sat............................ 
KALO dh nama wanita nie, sume nak chantik..sume nak begaya..
temasuk lah saya......hahahahaha...!!!!!




 JH ~ JUS HAYAT = TERBAIKKKKKKKKKKKKK....... 







Photobucket 
 kot kalo ada kata saya men tepooo...oh no..no...dua-dua pic ni tanpa di edit!!!! 
cuma pas dh memang tuh br laah saya edit bubh siput vavi ngan rerama kat pic tesebut..ngeh..ngeh........^____^ 
sebelOm dan selepas
pipi mOnteL bak pow..takyah nak pertikaikan lagik..yg tuh memang dh asLi....huhuhuhu.... 

15 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Kyra said...

cun la kamoo sis
memang patot menaNG
TAHNIAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Zaimun Yahyah said...

oh.. congratz... congratz... kan men lagi mak si sopiah nih.. heheh...

btw Jh ni pekebende nyer? kasi explain sikit. mcm rasa nk try jer.. hehehe...

MiYOKO SuKi said...

congrats, nida..... :)

apa rahsia nye....nk try mkn JH gakkk

zati embong said...

wahh nida!congrats.hihi

kalau jat yg tembam ni bleh la kan?hihi

Ilhamny.com said...

xnak ckp byk..just nak ckp.... feeweettttttt...

mekchu said...

nida... mekchu baru dpt tau dari shu pasal pemergian arwah emak.. al-fatihah.. semoga tabah...

LIP (^_^) said...

Tahniah anida..guwe bangga sama kamoo..heheh

eLLy said...

Tahniah dik!!

etiey.com© said...

tahniah nyah... heh memanglah nampak kelainannya

Dee said...

wah..berubah betul..

POSH76 said...

tahniah beb....makin santeklaaa

ratusiput said...

tahniah nida.......mmg patut menang...cantik..comei...kebabom... :) best ni dpt photoshoot...

Pepel BoNda AmaNi said...

nida memang layak...tahniah...

NeenaAnuar said...

BIG CONGRATSS DEAR!!

kamoo memang layakkk selayak layakknyer utk menang... kamoo chomell dan sweeet!!! :)

Mak Izz said...

tahniah!!! mmg layak menang!

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design