Friday, May 6, 2011

Undi Saya ^____^

.SALAM ALAIK kawan-kawan...
harini, hari jumaat...penghulu segala hari..... so moOd mesti besemangat ala-ala mUjahid...hehehhehehe
ok kawan-kawan nak tingai sat bab pecutian ke PD..arini nak mintak tolOng ampa sume....VOTE saya....
Dalam pencarian si cantik JH nie.....KLIK like jaa..ampa leh p kat page SINI
pastu dah taknak joIn Group JH tuh leh removed jaa...yg penting KLIK..hahahahhahaa...
weh, tak sangka..saya di undang Oleh PIHAK JH join pencarian nieh...
ecececececec pasan cuN lah tuh walhal bebesa jaa.. saya belasah jaa jOin...
menang KALAH belakang crita janji jOin kan..sebab pIhak jH bebesaq hati invite saya jOin....
alrite kalO menang jommm open table pekena ROTIII BOOOM....ehehehhehehe
kalo rajin KLIK peserta yang len sama pun OK GAK.......btw mekasih YAA pada yang dah KLIK..teharoo lah plak..siap ada yg dah kOnfiDen saya leh menang..MUAHAHAHAH.....


nak habaq pasai JH nie kan..
sebab dia lain dr lain.....memang terbaik..kalO sapa yang sakit LUTUt makan nie ha lagik terbaik...
koyak plastik tuh picit-picit masuk mOolot..dah siap..muDah kan...mana-mana saja blew buat..tp kena pastikan perot kOsong....awalan amik sapa banyak toksin, ha memang banyak laa tindak balas dia..mana-mana supliment pun kalO amik mesti ada tindak balas kan..heheh..
kalo takdak tuh kira dalaman memang BAGUIH laaa...

yg best JH nie, kulit makin haluih..kalO sapa yg stat ada jeragat kan makan ni..
ha memang ketara la hasil dia...sumpahhh tak tipoooo!!!!!!!!
membuang memang NOmbot 1...AWAI PAGi dah bg  jumpaK en.Tandaih..
kaLo yang gheja seharian padat..amik ni baguih, sebab mai sok pagik bdn rasa refresh...
dan mcm-mcm lagik khasiat JH...sapa nak tau kena cuba.... 

alhamduLillah stakat dok makan nie,...TERBAIK...picit masuk mulut sambei driVe nak p gheja ....pastu telannn..GLURPPPP....besttt...xyah telan ayaq......hahahahhahaa

THANKS JUS HAYAT.... 



Photobucket 
 hihihi nampak dak tuh MUKAA lebaq SAYA.....HA NANti Kilk kat pic tuh keh....
mekasih AMPA sume...sayang ampa.......





Photobucket
Ni lah JUE TERAPHY HAYAT..nama singkat JH.....hehehehe
alhamduLillah laa sepanjang doK amik nie....so FAR so good....
pabiLa mai malam jemahatt renyeh sampai ke TELINGA...muahahahahhahahahahaha





14 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

saye dah vote.... boley menang ni...nak makan roti boomm...:)

munna said...

kak munna dah vote..jgn lupa 25% ye...

NM02 said...

hi, ai datang tinggal jejak. dah follow sekali nih. kalu sudi jom serang balas kat umh ai..

salam perkenalan dari ai *___*

Pepel BoNda AmaNi said...

cheq vote dah....nak mintak tolong vote cheq ngan amani lak kat cutecloset tue please..please...:P

Dee said...

wah..nti sy vote eh..skrg busy giler..huhu...

khani said...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

POSH76 said...

harus Afundi ni

LIP (^_^) said...

Good luck!!pasti vote..tp now bz..jap lagi k

zati embong said...

hahaha.jap2.mata jat terpaku dkat ayat bawah 2 je.harus ke x jat baca eh?

ratusiput said...

amboiiiiiiiiiiiiiii...leh jd duta jh ni...hihihi...

Iman's Umi said...

Nida, dh klik dh, smga berjaya k!

ieda said...

wahhh gud luck dikk
dah kilk2 dah :))

NM02 said...

kalu travel, ai pakai kamera nikon biasa D60, cuma lens tu kekadang yg tukar. kalu hari2 biasa ai pakai kamera sony DSC-T99, kamera henpon lak, sony satio. ai edit gambar pakai photoscape jek. kalu rajin baru pakai photoshop. tu pun tak le terer maner. hehehe

Lady of Leisure said...

yeayyy good luck ok... :)

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design