Monday, June 27, 2011

Tolong jgn duduk situ!


Mekasih FERIDE pas aku emel nie.....hadoilaa sib bek takdak lemah jantOng..kalo dah leh GolLLL..haiyakk...meremang buLu mata aku baca emel ang nie..huhuhuhuh......... mekasih share n sudi memperingat......besalaa hotel....takdak menda camni, muhunglah kan ehehehehhehehe




SEDUTAN DR.EMEL yg saya terima........

Manalah tahu kot-kot nak pergi holiday, pilih tempat


Rabu, 15/6/11 – saya dpt voucher free 3h/2mlm @ Palm Spring Resort PD – Tolong jgn duduk situ!

Ø 1.30pm-Check in. Receptionist dia ok, 5 star. Tp apartment? Ya Allah, seram, mcm kedai tinggal, usang, suram, beberapa blok pecah2, berlalang, parking lubang sana sini, kolam renang kering & xde org lain check in langsung! Masuk bilik, langsir lusuh & koyak2. Tuala pun sama. Sgt2 lain suasana bilik tu. Remang tengkuk, tp cuba wat xtau. Rasa panas sgt (pdhal dh on aircond paling sejuk & kipas paling laju!) kami g mandi laut kt Blue Lagoon. Ok la, laut bersih & cantik.

Ø 6.30pm-Balik bilik. Husband nmpak 'benda' di sebalik tangga & 'benda' itu hilang dlm dinding! Tp dia diam je, xnk bg tau.

Ø 7.00pm-Lps mandi husband xsedap ati, nk balik time tu juga! Masa kemas beg, anak saya duk renung toilet. Husband marah, jgn pndang toilet! (mereka bdua nmpak 'bnda' tu ada dlm toilet!)

Ø 7.20pm-Masa nk keluar bilik, tiba2 anak saya ckp “baby xnk balik, nk main kt sini, ada kawan. ‘Dia’ nk kawan ngan baby” ohh tidak! Kami paksa dia kuar bilik. Gila la!

Ø 7.25pm-Masa sibuk masukkn beg dlm kete, anak saya lg skali duk tenung tangga apartment, tp kali ni muka dia takut sgt2!

Ø 7.40pm-Odway balik rumah mertua kt seremban, dlm kete husband citer ape yg dia nmpak. Tiba2 anak saya mncelah, katanya “mama, td ada hantu kt situ. Hantu tu ada depan baby, tkejut baby. dia nk main ngan baby” Ya Allah, aduhai!

Mlm tu tdo rumah mertua. Nasib baik anak x meragam. Tp saya xleh tdo smpai jam 4 pagi, baru terlena.

Khamis, 16/6/11 - Anak saya demam muntah2, terkejut agaknye. Dia banyak senyap & baring je. Pakcik husband saya bg tau, kolam renang hotel tu ramai budak mati lemas & bilik hotel kami duduk tu ada budak hilang dlm bilik. Hilang begitu sje depan keluarga mereka! Xde org duduk hotel tu pun sejak 3 tahun yg lepas.

Jumaat, 17/6/11 - Anak saya cakap “mama, hantu tu takut air. Hantu tu nk main ngan baby, hantu tu ckp kt baby 'haahaaa...haahaaa' baby nmpak kt kt toilet, kt dlm katil..”

Ya Allah..nasib baik kami cepat kluar dr hotel tu, tanpa tdo 1 mlm pun!



Betoi kah nie...kaaa rekaaan semata......apa-apapn bek la p mana pn kena sentiasa beringat......kat mana pn makhluk tuh ada....huhuhuh,,makLomlaah diapn MAKHLOK ALLAH 
juga cuma beza tak nampak ngan dunia len jaa....


8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Marsha~ said...

eiiiiiiiiiii.. seramnyeeeeeeee... tu sebab sy kalau tido hotel dgn anak2, kalau kat PD ke kat mana2 mmg taktu nak amik aparment... takut hantu.. kakekekek

mrs chenta said...

takutnya!!!!

-oP_ida- said...

Kak Sha~ haiyoooo kalo nida nie..mampuh demam seminggu.....kuruih teruih apa..hahahaha

adik CHANTIK zeti ~ tuhlaaa takooot,seram sume ada....menegak bulu mata..ehehehhe

Pepel BoNda AmaNi said...

akak pun dapat email nie...scary kan...

mrs puex said...

dapat jugak emel nih..

gerun jek..bile blik kg kt pasir panjang tuh, lalu pon dh seram n suram..huhuhu..

NM02 said...

tempat ni mmg seram nok! kawan ai dah pi...

MiYOKO SuKi said...

seramnyeee....

mekchu said...

mmg mata tgh terbeliak pun bila baca nih.. takoottt... baru je cerita pasal palm spring ni.. selaku anak jati n9, ahkak maluuuu...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design