Friday, July 15, 2011

Hanya kenaNgan

salam alaik semua......salam HARI JUMAAT...PenghuLu segala HARi.....
wah harini hati sangatlah kembang mekar.....mana daknya...sejuk ja...HUJAN rahmat.... 
awai pagi di simbahi hujan yg lebat sekali...... sukak kami anak beranak....yahooooooo
kalo dak panas melegak otak..huhuhuhu.....

Hampa sume apa habaQ??? aku alhamdulillah mcm nielaaa..pas ari-ari amik aNmum MAterna.....
badan ni taklah layu mcm sayoq sawi hat kena matahari tuh..ekekekekke.....alhamdulillah kuat sikit....
baby pn koi membesaq bak juara.....termasuklah ibu nya....hehehehhehehe....
makan pn mcm ok skit...selera ada sikit....drp sblm nie...lembiks sangat-sangat..huhuhuhuhuh
mayb kena angin pahang kot sama....angin Pokok kayu kayan.....
balik refresh kepala otakkat kampung halaman mama...wowww sangatlah syokkkk...
xperlu PENGHAWA DINGIN, xpelu kipaih hangin pusin sampai nak tecabut siling...
udara dia sangat freshhh....sangat coooL....dan sangat-sangat sejoOK..... 
dan dapat menikmati hidangan istimewa dr nenda tersayang yg sumenya bertemakan CILI API...
fheeww tebekaq anak tekak...tp memang best.....sangat menyelerakan..bila kono lauk podaih brlaa tak lembik kan....hihihihihihihih 
cuma snagat sedey ......kami laki bini lupa nak bawak balik charger kamera...
so, non hado pic gedikz santai di kampung halaman..
cuma sekadar teselit kuat di benak memori nie jaa ...
hisssssssssshhhhhhhh.....

kalO dak leh amik pica orang asli peoww ni kat lereng cameron highland...siap becawat tuh tak tahan..hahahahahahha....memang sangat jakonn bila nampak mereka-mereka yg unik tuh...hiihihih
time kat cameron mahaplaa takleh nak beranagan nak jd dora elena mahupun seth tan...sebab penin....
meloya sakan..dek penangan jalan kona-kona...tapi  sofia rileks jaa......good gurlz anak ibu nie..
ngan mulut becok dia.sib bek tak berapa teror berbecok lg........kalo dak jenuh menjawab..
ha laa, dia pn tgk  gak org asli bepakaian seksiz tuh..sib bek dia tak tanya sokalan bebukan kalo dak...
jenuh suh dia pejam mata......
Zahra' sofia budak bijak...sangat bedikari..tak mcm MAK dia..
yg sangat manjas kedek..kot??hihihihihi...
dia balik kampungg...palin kuat..org mandi ayaq telaga dia pn mandi jugak...
alhamduLillah takdak selsema atau demam ka hapa....shukur sangat... 
ya laa PENANG nya cuaca ngan PAHANG nya cuaca mn sama kan... 
sini panaih..sana sejook....pokok kelilin.......

pejam celik-pejam celik...seminggu dh kenangan di pahang berlalu......sangat lah tak sukak... dok hitung bulan cepatlaa masa belalu...sebab tak lama lagi mak-mak menakan dr SANA nak mai sini.... bekampong di sini..nak siapkan Gheja kawen....anak bujang teruna mama...... 
moga ALLAH permudahkan urusan kami nnti insya'allah.....  



note:hati betambah girang sebab nak cash out tabung NUFF.......leh pesan bet tangan ngan
titin aka mIyOKO SUkiyg dok nun jauh di sana..
TIN, nida nak beg tangan coach sEbijik....kikikikiki...^_____________^




23 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Kyra said...

WAHHHH BEST g jumpak sana sedara kan..rasa tingin nak p maken hangin la pulak..

-oP_ida- said...

Khai...jom kita p sesama....lagi best rasa.....jom..jom

Mimy Hamid said...

hari ni sejuk...aircond pun tak pasang takpe..dingin je...betul la nida..minum susu anmum materna tu badan serasi dan cergas buat keje..Alhamdulillah kkita tak mabuk...muntah...senang wat keje

zati embong said...

eh2,bercuti kat pahang kat mana 2?hihi

MiYOKO SuKi said...

huhu...ada pesanan utk hamba ye...nasib baik hamba dtg menyerang entry nii...hehehe...

duit nuffnang sure byk tuu....belanja la hamba gakk...hehehe

-oP_ida- said...

To kakmImi Hamid : ha'ah akak.....nida sekrang ni....dua kali minum dalam sehari.....bila minum susu ANMUM...diri rasa betenaga....even nasik takleh masuk tekak..soB..soB..sob.....

-oP_ida- said...

To Zati : nida balik BENTONG....ehehehheeh

-oP_ida- said...

To MiYOko Suki: Yaa ada pesanan untuk TUAN HAMBA....... ekekekekek.... banyak kaa?? takdaklaa...tp lepaslaa nak belanja TIN makan kek beday bula OGOS nnti..

aTy _faRed~ said...

dah lame tak naik cameron.. teringin gak nak merase naik ngan asben.. baru ar lomantik sikit...huhu... yer ar..dolu2 pon same..meamng jakun biler tengok orng asli bercawat selamber dok tepi jalan...heheh

ratusiput said...

ha'ah kan takde gambaq cam lama tak tgk muke nida yg sejuk tu..nanti update gambar terkini ye buat ilang windu :)

Shu Shinju said...

bestnya balik kampung..pi cameron plak tu....

lately teringin sgt nak naik cameron..huhu...

xde gambo ke?

POSH76 said...

salam sis misss u...lama tak mai sini

Eri-chan said...

yelah gambar takde..pahang panas? oh yeah dah lama tak balik kg..tapi kg kita sejuk jek....

makdara TERdiva said...

MDT penah masuk kpg orang asli kat cameron tu siang2 hari..tapi yg ada cuma anak2 dorang jer ..yg tua mgkin kuar bekerja kot..tp memang bestlah!

kawasan kg dorang bersih gilerrr

Marsha~ said...

wowwww........ nuffnang saya dah kering sebab baru korek aritu.. huhuhu

NM02 said...

hi.. pe kabo?

mrs puex said...

WOWW...bestnye dpt bonus dr mr nuff..ajarin skit..:D

ieda said...

sini panas gak dik ..tidur mlm sokmo pasang aircond .. lama2 bdn punn dah lemau nie ! :)

Pepel BoNda AmaNi said...

eyeyeyeyeye bestnya jalan2...klu akak kat kl time tue...mesti kita jumpa kan...tapi nasib baik kita dapat gak jumpa hari isnin hari tue walaupun dalam keadaan agak kelam kabut...

Fieza79 said...

dtg menjengah...
baru balik jalan2 makan angin...

kfieza tiap kali dpt naik cameron terus rasa heavenn..!

NM02 said...

wowowowo....

nak cash out duit nanang???

ehem...

ai kawan yu kan

yu kawan ai kan

mmm

bleh blanja makan ek

@__@

eLLy said...

oitt sudah tujar ka ;p

cash out duit nuff syokkk nyeee

Lady of Leisure said...

Salam nida, miss u hehe..
Ni mesti dah cash out duit nuff kan bestnya.. Boleh la cuti2 gitu.. :)

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design