Tuesday, July 5, 2011

Hari SeLaSa

SALAM SEMUA....apa habaq??? saya alhamdulillah...walupun takleh nak mencekik selalu..
wak masa laa selera makan sangatlaaa tebenam kedalam dasar sana ..huhuhuhuh
xpalah adat resam petnen camnieeelah kan..sabaq laa satnuh.....^__^

ok awai pagi ni takmo beletiaq panjang....saja publish n3.sekurg-kurgnyaa opida.beloqspot tak sepi kan.ehehhe..
ok la nie nak share apa yg saya sedang rasa dalam opis nie......hampa jangan takott atau andai mcm-mcm..even tuan yg dok dalam ni dh rasa mcm ada yg tak kena...huhuhuh...=(

la ni taudah......kena minum susu jaa....sebab hatlen takleh telan kan....semalam sampai tereyak depan rezeki..dek penangan tekak takleh terima sebrg makanan....sian baba n sofia..makan sik lemak jaaa...ibu tak bedaya nak masak...dh tuh plak depa dok rancak makan.....ibu hentam melalak....huhuhuhuh halaa, tgk depa makan sangat beselera tp saya...............huhuhuh masuk jaa nak uweek balik..ayoyoyoyooy...=(
oklaa la ni tau dah kena minum susu.....so susu pn susulah..janji kuat dan betenaga......

awai pagi dah semangat nak mai opis......pekena susu segelaih.....fuh lega...^__^ tp yg pelik tuh eloK sampai opis..badan MENGIGILLLL..mcm sejuk dok dalam icebox...aitt paseipa???? walhal bekpest dah, sume dah...ni apa lak tak kena kan ???? ok find,,,rileks lagi makin terasa...stat dr kaki..koi sejuk.....
ini kalO kaki stat sejuk takdak menda len laa......menatang ni dok ada laa nie..huhuh leh rasa woooooo =(
sori kawan-kawan bukan nak menakutkan apa.....tp saya penah lalui dan rasai sume ni..time studi kena histeria....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanagtlaa hazab!!!!! tak mau kalau bolew berulang lagik...cukuplaaa penaglaman tuh... xbedaya saya nak lalui lagik tatkala ngan mcm ni..dok sensorang..fhewww mahu diaa.... satg !!!!
YA ALLAH jauhlaa segalanyaaa..... "aku tak kacau hang, hang jangan dok kacau aku" huhuhu....
pastuh terus calll supervisor sorang ni..dia mcm pandai skit laa bab hembuih-hembuih nie........encik..encik..saya dok sejuk kaki pastu ketaq nie...rasa tak sedap ati...huhuhu..pasepa tatau???? elok tak phone sat..dia call balik..dia suh saya amik ayaq segelas then letak ataih meja..dia baca doa true phone...elok siap sume dia suh cerok ayaq depan pintu opis..saya ikut jaaa....sebab memang rasa lainnnnnnnnnnnnnnnnnn...........pastu apa g saya sekarang sedang bukak surah "LEMBU BETINA" sekuat-kuat....... lantaklaa kalo jiran sekeliling kata satg....HAT TUH OPIZ kaa...
TEMPAT TAHFIZ QURA'AN......ekekekkeke.....mana daknya...kalo keraih kejong satg sapa nak mai toLOng....huwaaaaaaaaaaaa =( ya ALLAH moga segalanya dijauhkan...jangan apa-apa saya.....=(


Dikesempatan ni nak UCAPKAN TAKZIAH pada KELUARGA HAMZI kerana kehilangan ayah terchinta...yang selamat disemadikan AHAD br ni di PAJAK SONG..... sadis dengaq penghkabaran nie...ayah dia terliibat dalam kemalangan di HIGHWAY MARAN lepas hantaq adik dia p belajaq kat sana..huhuhuhuh.... apa yang pasti JANJI ALLAH..sampai masa ketika tak bedaya kita nak
halangnya=( 

8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

kak nida..take care tau...

al-fatihah tuk arwah..moga rohnya dicucuri rahmat.. amin...

Pepel BoNda AmaNi said...

jaga diri dear.....

eLLy said...

tak care dear...

Al fatihah.. dah tiba masa nye untuk dia pulang mengadap Ilahi.

Kyra said...

jaga diri yer kak nida...

NM02 said...

hi... lama tak jenguk yu...

Dee said...

takutnya..nida jaga diri no..senyap je nida dari FB..x lalu nak tgk FB eh? sabar..lps 1st trimister oklah tu insyaallah..

mekchu said...

nida pregnen ehh.. alhamdulillah, dia ambil satu nyawa, dia gantikan dengan satu nyawa.. mcm mekchu kehilangan arwah abah masa pegnen 5 minggu mcm tu..

pls take care dear..

LIP (^_^) said...

jaga diri nida..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design