Tuesday, July 5, 2011

Kawen_kawEn

jOm kawen..kawen nak???????????
uwekkkkkkkk......haahahahhahaha...dh nak beranak dua dah wehh..MEN KAWEN-KAWEN apa nya g..ekekekekke..dak aih, sebenaqnyaa nak share kat sini..minggu lepaih..dua hari turut-turut dok p makan nasik minyakkk...eheheheh...tp sygnya saya tak makan pn.....mcm biasa pandang dan berlalu saja...cuma amik kesempatan begedik sakan begambar..eheehhehe....

sabtu lepas p majlis kawen ANIS & SYED....sangat COMEL, SANGAT cute pengantin niehhhhhhhh...
dan sangat frendly..walhal br jmpak sekali jaa.....tuh pun si chantik manis ZETTY PEKEnalkan.kalo dak tak kenai jugak saya ngan budak MANIS, AYU nie......anis, kaknida admireeeeee sangat ngan LESUNG PIPI kamu tuh haih...ehehehehhehe BTW, SELAMAT PENGANTIN BARU ANIS & SYED......sama chantik sama padan..bak Pinang di belah DUA.......


Photobucket
~ Kami amik KesemPatan BegamBar aBadi Besama MEmPeLai~


Photobucket
~ Sweeet sangat pic NI, mcm PENGANTIN itu~


Photobucket
Anis & sYEd...dirai 


Photobucket
~Cik Vs Puan~ 
COMEiii kan Depa NIEh...
sila abaikan muka si tudung pink....muka melebaq bak juara.....^_^


Photobucket 
Suka BAJU ANis.....sangat chantikkk dan sweet sekaLi....
memang kena laa ngan si pemakai....


Photobucket
~ Depa dua ni saya kata cam kembaq...sebab cam ada iras~
Afzan & Anis.
pstt anis...kaknida sukak MATA kamuuuuuuuu sangat seksizzz woooo


Photobucket
Shud & aniS...
Alalalalalallaa...time ni anis senyummm,....terus nampak jelas LESUNG PIPI hat tenggelam dalam tuh.
 Lesung pipi ni mahai nie..pinjam blew???


14 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Kyra said...

kak nida rerajin la tengok lesung pipit si anis ni kot2 leh jangkit kat baby dalam pewot

tqahmisdar said...

cantik warna baju pengantin tu..suke2.. =)

zati embong said...

a ah..cantik.hihi

zino said...

pengantin naik skuter ke?

ratusiput said...

skali pandang cam shafinaz pun ada :)

makdara TERdiva said...

orang yg ada lesung pipit ni memang manis :)

i ada lesung batu jerrr..tsk!

Shu Shinju said...

kan.... anies mmg cun giler aritu... suka...

lagi 1.. pengantin xde cover2... rileks jer... tu yg best tu...:)

eLLy said...

Selamat pengantin baru :D

Pocket said...

hoohh la,
baju tu antik kalernyer..
tu kira peach ker pink?

anies muy hermosa said...

tq kak nida datang jgk kenduri anies yg serba kekurangan.....
nak pinjam kew lesung pipit anies..??
amik tros ler...
lurve u all....

mrsharis said...

salam ziarah kembali..

Thanks singgah belog ahkak yer..

mekchu said...

a ahhh.. baju pengantin tu lawooo.. lain dari lain.. itu yg mekchu suka tuuuu...

Mimy Hamid said...

salam anida...lama tak say hi hi kan..Alhamdulillah akak takde morning sickness yang berlarutan dan teruk...sesekali je macam mual , loya...tapi tak selalu...cuma akak nya badan tak baper larat..penat dan letih je..nida camna lak

Pepel BoNda AmaNi said...

suka sangat ngan baju pengantin tue kan..sweeeeeeeeetttttt

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design