Tuesday, August 2, 2011

SALES TERAPI HAYAT

ENTRY ni MELEKAT SAMPAI HABISH PUASA.. ^________^


Photobucket

nak bikin promosi kejap....kalO ada sesapa nak cuba TERAPI HAYAT ni..leh rojer saya keh....kot nak chantik n gebus di pagi raya..dan betambah-tambah beseri..mehlaa cuba TERAPI HAYAT...insya'allah hasil dia terbaikkkkkkkkkkk....

tak cuba takkan tau bukan!!!!!

murah jaa harga dia....RM 16.00 sekotak....
tp dah di kala bUlan Puasa ni....nak bg kureng skit harga dia...RM 14.00 sahaja sekotak...(buat amal)
JOm cuba.......kalo nak rojer saya keh di sini > anidaothman@gmail.com


kalo dalam bulan puasa ni amal terapi hayat dengan sec.konsistern..insya'allah mana lemak yg dok besisa tuh dia blew nyah dr diri anda...pERCAYALAH...
PERHATIAN : iBU menyusu pun blew amik.... don wori takda efek apa-apa...!
kalo bg yang lepas BESALIN amal TERAPI HAYAT lagik terbaik....
cekang BEB..cekang balik mana hat kendoq..ekkekke 


note:
kalo yg darah rendah elok laa amal dia leh naikkan balik HB....
KALO Pretnen pn leh cuba...tp tak digalakan, takot sok-sokni blew besalin normal kena besalin operate laa..sebab baby besaq dalam..ekekekekekkekekek

2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

ratusiput said...

tu dia...si cantik manis JH sudah bersuara... :) takde gambar terbaru lagi ke windu dah nk tgk org tu.... :)

-oP_ida- said...

akak.....pic tebarooo xdaklaa sayg..nnti kalo org tgk muka nida laa ni..pakat takcaya lak kualiti TERAPI HAYAT kan...ekekekekekek....
nnti tggg erk, pas besalin ni ada come back..ecehhhhhh.....

akak, xnak cuba keee even sekotak..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design