Thursday, September 29, 2011

Beraya dengan Blogger KeloMpo

sambei hupdate sambei menguap.....sebab perot kenyang ngan buger mC'Dolah ngan aiskwem sunday..huhuhu nak p solatpun baloq....muka pun sebek jaaa...haiyaak >_<

alhamdulillah, arini tau dah gender bb.....shukurrrrrrrrrrrrrrrrr sangat, dia kat dalam sana sihat alhamdulillah dan tak sabaq tggg januari 2012 ni..nak tgk rupa kali ni mirip sapa plak kan...idung kembang ka dak...ekekekk
tO kalian sume, doakan saya ngan bb sihat alhamdulillah dan semoga sume urusan bejalan lancar.....insya'allah

oklah arini takmau cherita banyak...kali ni just nak habaq dalam n3 ni...minggu lepas dapat beraya ngan geng blogger hat dok kelompO...mcm dalam mimpi jaa dapat jmpk depa ni sume...shukur ya ALLAH...
kali ni kami pakat bekmpul di rumah si ibu muda yg chantik mantik tuh ha...si ZETTY.....kat kajang nun..
mekasih bOnda sebab guide kami, kalo dak mahu dia lepas tah kemana-mana.....hahahahahah

Photobucket
~ Sakan kali ni beraya sampai ke kaJang nun~ 


Photobucket
~Cute sangat Pica ni, Kak NIn pegang peyoT boroi saya *_^ ~


Photobucket
~Kak NIn, meh kita laga pIpi skit, lgpn kan mudah nak dpt jmpak kan~


Photobucket
~ Bakal ibu muda, si chantik zetty n saya..taksangka malam tuh kaler baju kami sama...tah-tah gender dalam pn sama apa~ ekekekekkekek


 Photobucket
~ Tgklah saya!!!! sampai pejam bijik mata penangan dapat ciuman dr kaknin.....halal ciuman kaknin ni..cer tgk sampai tepenyet idung tembang saya...ekekkekeek time ni, sofia mara...
sebab dia jeles, unti nin tak cium pipi dia..eheheh~.


Photobucket 
~ciuman dr Kaknin ni, lekat lipstik ke kat tudung saya...melekattttt....huhuhuh nak basuh tudungpn syg.....yerla jmpak KAKAK gojers gOnjengkan..dhtuh kan selalu leh jmpak..pasni tatau bila lg dapat jmpak..huhuhu paling admire haruman dr dia....malakattttttt ~


Photobucket 
~Mekasih Bonda, sudi terima kami jadik tetamu...sudia bawak kami sampai ke kaJang dan sudi bancuh ayaq hat super duper sedp..tp,saya sempat hirup sechawan ja...eloK nak balas minum..cawaN sume dh ilang...Hhahahahahahahhah~





Photobucket 
~Perot kami belaga...ekekeke.....apakah Gender dalampn sama Bonda? ~




apa-apapn mekasih zetty sebab sudi terima tetamu dr jauh nie..dan sudi bg umah sebagai pot pejumpaan....mekasih juga sebab sediakan hidangan menu yg best-best, mcm-mcm ada..sume super duper sedap...sampai mengah perot laa punya baham menu dok ada...ekekekekekek
Moga-moga pasni kita jmpak lagi, kalau izin ALLAH..insya'allah....




10 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahahahahahaha awat xhabaq...ayaq ada lagi...cuma bawak naik kat atas meja ja....wakkakakkakakaakak..sian adik akak nie..xpa2 nanti akak buat ayaq len na...

POSH76 said...

suker nengok gambo raya...welcome back my dear!!!

mrs chenta said...

seronokkknya......maaf ya kakak ku dtg rumah yg serba kekurangan..... nanti plan baikkk punya zetty masak laaagiiii sedappp ya...sayang kamu semua !!!

Shu Shinju said...

wahhh..seronoknya depa.. gambaq kak nin paling banyak..hihihihi...

NM02 said...

hi opie.. pe kabo? lama tak jenguk sini... hehehe

Ms AiReEn MoHd said...

huhu gamabq aku tak de...kesian kat aku.....nak jumpa dan tu la nak dtg segala penyakit....byk dosa tu pasai...huhuhuhu baby ape lak kali ni?boy i guess??betoi ke?

zati embong said...

hihi amboi meriahnya semua.hihi

ratusiput said...

seri org berbadan dua makin terserlah dgn kaler hijau :)

Mak Izz said...

uit x singgah rumah akak ka? raya thn dpn turun KL mesti singgah rumah akak tau! comella dia peknen ni.

-oP_ida- said...

sori akak..masa terhad...nnti nida p sana lg..nida p umah akak nah..insya'allah

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design