Monday, October 31, 2011

BeLunggok

huhuhuuhhu.......sambei bukak blog shud ada lagu stacy memang kena laa ngan moood tengelam dalam gua ni......sobbbbb....


apa dh jadik ni ngan diri sndiri...nak makan pn tak bemaya rasa..nak tekan padel minyak lagik malas....setannn malas telampau banyak dlm diri...tp update bloq tak malas...laju jaa taip.....ha taip..taip keluaq kan apa ada dlm isik hati tuh....paparkan disini...........................mayb blew ilangkan sikit beban yg di rasa...
wak masa laaa kepala otakk jadik tepu... even dh keja 4tahun lebey..tp otak blur, tepuu tatap hadir!!! mana daknya....gila banyak gambaq site, dan ni laa punca saya jadik meroyan kejap nieh haa..sampai sanggup amik kputsan xmau p makan, xmau becakap..dok dendiam dalam opis...ngadap pic berulang kali....tgk mana satu nak jalan dl nie..... ikut hati nak jaaa terus kat bozz besaq..habaq laaa per.sebenaq...mana leh buat mcm neh.. huhuhuhuhuhu tp, malas satg kata sesikit nak adu bos... ngamok plak en.supebisor...tp yg terok saya laa.. uhhhh. owh kerajinan mailaa kamu......huhuhu.... kalo dok semerot bawah meja pn, still gak pic tuh tak beganjak.... nak kena susun, nak kena plot seksyen, nak kena print nak kena compile...fhewwwww..... hukhukhukhukhuk....


sori sume, n3 ni takda apa yg best....sekadar keluh kesah tika masa neh... camnilaa nasib keja sensorang...akulah runner, akulah kera-nie...akulah cleaner, akulah PA..dan akulah aku!!!huh..... apa pun yg pasti MOga ALLAH bagi aku kekuatan untuk hadap sume niee.......seruuuuuu semangat gheja mai....masa bejalan pantas..ckop jam nak balik amik anak, balik umah..gheja ni pn nak submit arini jugak...ADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.......arini leh di declare kan sebagai "MoNDAY BLusss"




Dua jiwa yg takleh Pisah ngan diri ini.....apa pn terjadik mereka=mereka ni terlalu bemakna buat saya.... Motip pic nie???? ngan n3 kat ataih...xdak kena mengena...
cuma rindu dak zahRa Sofia....sebab arini dia dh stat kembali Dok umah pengasuh .....
Photobucket
tgk pic sofia lelama ilang skittt...kerungsingan nak setel keja ni.......sofia budak comellll...adik bakal nak keluaq jan ni pn ada mirip dia...IDUNG sebijikkkkkkkkkkkkkk mcm kakak sofia...Hhahahahahahhahaha



5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

jgn la sedih2 yer kak nida..selalu sgt sedih ni... xmo..xmo.. nanti baby kat dalam tu masam jer...

take care yer kakak sayang...:)

-oP_ida- said...

hahahahahah masham dak kot.....br ni intai diaa.....sweeet oktober jaa tgk...ekekekekekkekeke

pergh shud, mencabar ni....keja keja..keja..... keja...bisa meruntun jiwa raga..ahaks

Nur Irfan Juezrie said...

nida.. sabar byk.. wlu apa pun dugaan yg datang.. Allah sygkan kita sbb tu dia uji kita.. apa2 pun think +ve ye..

ratusiput said...

kalau keje bidang2 cmni mmg ade masa tu rase tension sgt kan.time takde keje relax sehabis2.time ade keje mak oi...saing2 dia bertepek sampai taktau mane satu nk buat sme nk urgent.takpe...slow2 k...u can do it :) pinjam mata bolat sofia buleh...?

Pepel BoNda AmaNi said...

take care dear...xmo la sedey2 selalu k...ibu mengandong kena hapie selalu....nanti kenan anak pun dok sedey jerk...xmo2...kak pia comey lote.....meh untie bonda sayang skit....

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design