Monday, October 10, 2011

DoaKan DIa....

salam di keheningan pagi senayan........harap sume sihat alhamduLillah...
pagi-pagi senin nak hupdate secara lajuuu....lajulaa kOnon..... hihihi

untuk sume meh laa sama-sama doakan anak kepada pengasuh my Lil Princess zAhra' Sofia sihat seperti sediakala dan semakin pulih....
untuk pengetahuan sume.... HAFIZI atau lebey selesa di panggei alOng telah terlibat dalam kemalangan di R&R Bagan Ajam sec.sendirian.....cuma batu sebijikkk Limpa dia kena buang terus...Doktor bagi tahu Limpa dia tak leh di selamatkan lagi..huhuhuhu..... alOng tak langgaq sapa-sapa..dan dia hanya telanggaq batu lalu terhumban jauh...terok kata mama nya dia terhempas.....dalaman dia banyak gak probLem...luaran luka-luka ringan ja...huhuhuhu....

masa dapat tau kisah sedey ni pada hari sabtu malam....sebakkkk rasa.. saya pikiaq yang bukan-bukan takott jugak sebarang kemungkinan terjadi...tapi masih beharap insya'allah takda apa-apa..alOng kuat hadapi sume nie.... tapi semalam pas solat isyak, Mama alONg sms.... bagi tahu, alONg di pindahkan dr HKB ke HPP... kena lakukan pembedahan secepat mungkin...sebab Doktor nampak alOng makin Layu...darah makin menurun..huhuhuhuhuhu... 
terus tak cakap banyak, call Mama alOng...mama alOng jawab call ngan nada syahdu...saya SEBAKKKKK... tp TABIK SPRING ngan mama alONg..sebab dia seorang yang sangattt kuat, tabah... mama alOng dapat citer skit sebanyak pekembangan aLOng.... huhuhuhuh 

Dan arini pepagi buta lagi saya dh sms mama alOng tanya pekembangan dia..mama alOng cakap, aloNg masih dalam ICU dan tak sedarkan diri......
ya ALLAH kau jauhkan laaa segala per.yang tak elOk untuk alOng..dia budak yang baik..sangat baik...taat ngan mak ayah...bebudi bahasa...ringan tulang..... tapi, hanya engkau yang tahu segalanya.....

apa yang pasti, kakLong doakan aloNg moga alOng lekas sembuh dan KUATTTTTT hadapi ujian nie......rindu senyuman manish kamu....insya'allah kalO xdak aral...petang ni kakLOng p HPP na ziarah alOng....tp mamPukah saya???? allah hu akbar :'(

Photobucket 
~Along Hafizi StudeNt Kolej ACMS~ 


7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

ratusiput said...

yela sama2 kite doa ye nida...

Shu Shinju said...

semoga along cepat sembuh..insyaAllah...kak nida sabaq k...

MiYOKO SuKi said...

semoga semunye baik2 je....kite sama2 doakan utk dia ye..

POSH76 said...

Insyallah cepat sembuh yer...amin

InaAchik said...

Allahuakbar...
Kunfayakun... bila Allah itu kata jadi, maka jadilah even kita tgk cam xder sebab yg besar pun utk dia...
sama2 kita doa yg terbaik utk along...

Pepel BoNda AmaNi said...

along....semoga along kuat...kita doankan yang terbaik tuk along k..amin...

Mak Izz said...

akak doakan Along kembali sedar dan cepat2 sembuh. amin ya rabbal alamin...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design