Friday, October 28, 2011

Faizal & Isteri

Kalau dah JODOH tak kemana bUKAN??????? di luh mahfuz tertulis Jodoh,rezeki, ajal maut sume siap diaturkan.......tuhlaa rahsia ALLAH dengan manusia.....
hihihihi, pepetang yg dingin dengan bertemankan ayaq mata...... aiseh, dh rupa ratu ayaq mata lah plak..kekejap begenang..kekejap melimpah..kalah banjir kat siam nun...huhuhuhu..apa blew buat dh nama sorang wanita....ayaq mata sinOnim dh ngan jiwa raga..aiceh....kekekekke

ok,ok la ni bukan nak citer bab ratu qeyau ka hapa ka....arini cuma nak sharekan N3 gumbira nie......wahhhhhh sekian lama menyepi..rupa-rupanya si kawan baik saya zaman dedulu dok main myspace ni dah ada SURI bertahta di hati...weh TAHNIAHHHHHHHHHH kawan......tu dia aih, lama menyepi akhirnyaa bertemu kembali hang bawak bini nuh.......xpa, hang bawak bini...saya  bawak anak hat bederet nieh....ekekekek  TAHNIAH..TAHNIAH BUAT faizal dan istrinya yg chantik .....sama chantik sama padan aih..bak pinang di belah DUA...rugilah sebab tak dapat atend majlis kamu lah sahabat....awat tak habaq...kalO dak leh p merasa nasik minyak ampa dua..hihihihihihi...... 

sapa kata member ALAM MAYA takleh jadik isi n kuku..... saya tak nafi, faizal member baik saya dalam alam maya.. dia ni kan budak pemalu, suara diaa..sapa dengaq memang meleleh laaa...suara ala-ala jamal abdilah...tp ni versi FAIZal....ekekekekekeke tapi apa pn terjadi, alhamduLillah kami still jadik kawan baik....TERIMA KASIH ALLAH sebab merahmati ukhwah persahabatan kami. shukurrr......
insya'allah pas pada ni kalo turun belah kLang leh laa jmpak makan semeja....memasin dh ada bOdygurd kan..insya'allah kalau ada rezki nnti kita jmpak na..... tak sangka ukhwah hat terjalin kot wayar internet ni bisa kuat sampai la nie...... hihihihihi...thanks faizal sebab sudi share pic kawen ngan saya ^______*




Photobucket
~Sama Chantik SAma Padan~ bak Pinang di Belah dua,
TAHNIAH FAIZAL & ISTERI
moga di kurniakan ZURIAT soleh & solehah insya'allah




Photobucket
betoi dak saya kata dia ni PEMALoooo...tgk tuh, org jalan tgk depan..dia jalan tgk tar>...hahahhaha
faizal...faizal.... kamu sangat ensem okesssssss ....isteri pn apa kurangnya..chantik menawan...


0 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design