Friday, October 21, 2011

n3 JumaaT

salam alaik semua...Moga kalian suma dirahmati ALLAH s.w.T.  
arini ari jumaatkan, moOd pun sangat semangat...sebab malam ni nak gerak ke MELAKA....atas urusan KELUARGA, bukan saja-saja p makan angin...kiranya perjalanan 150% ditaja baik oLeh aYahanda TErsayang Othman Din....mekasih bapak...mcm xcaya lak, la ni banyak jalan ngan bapak..kalO dl, jangan mimipi di siang ari keh..tak hingin dia aih...hihihihi....tuhlaa, setiap yang ALLAH beri ujian, dugaan ada HIKMAH dia sebaliknya..... kalO dl, bapak seorang yg taksuka jalan..la ni ajak p mana pn nak jaa dia....walaupun tanpa MAMA di sisi......."ALFATIHAH"
shukur pada ya RABB  di atas suma perubahan nie.. mOga -moga ALLAH terus merahmati kami sekeluarga. insya'allah..... 

bestnya nak g melaka ni, walaupun pejalanan yg agak singkat...arap-arap sumenya bejalan lancar..doakan perjalanan kami ya kawan-kawan...hihihih..... 
walaupun perjalanan yg agak singkat, dalam kepala otak ni..dok plan mcm-mcm dah..nak g cari cencalOK, nak makan ice room...nak makan asam pedaih...nak naik beca, nak naik keta lembu, nak naik boat redah sungai melaka, nak p A FA mo sA wak lawatan tgk kengkawan Sofia...ekekekekekekke  dan kaaa, kak Oiii..?
sume nak buat dalam masa satu hari..^__________________*  
jangan dok mereka, kot satg tebesalin kat situ..dek kerana bekejaran nak ke sana sini.... pas abes urusan di MELAKA, terus ke SHAHalam....beradu di sana...ahad sesudah suBUh gerak balik peNang.......moga segala urusan untuk besok ari dipermudahkan...insya'allah :))




TETIBA masuk PICA dua insan becinta ni apa kes???? citer atas nak g melaka..tetiba muka budak bedua ni tepacull..hahahaha..tuh menandakan ada hari bahagia bakal di rai..yahooo..yahoOOO....yahoooo...
"menghitung hari" nak lalui hari manis tuh...^_^

Photobucket 

Ya Allah, andai itu layak bagi kami, maka cukuplah doa kami dengan ridho-Mu untuk jadikan kami sebagai suami isteri yang ............. 
  • saling mencintai d'kala dekat
  • saling menjaga kehormatan d'kala jauh
  • saling mengingatkan d'kala senang 
  • saling menyempurnakan dalam ibadah kpd-Mu 
  • saling mendoakan dalam kebaikan dan ketaqwaan..

9 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

MiYOKO SuKi said...

peewwiittt...

so romantikla hampa dua niii.. :)

semoga sumenye selamat ye... :)

NeenaAnuar said...

suker sangat ngan picture kamo itu dear! akak sentiasa mendoakan kebahagiaan & kesejahteraan kamoo berdua hingga akhir hayat dan diberkati oleh yang Maha Esa... aminnnn...

moga perjalanan kamo juga dilindungi dan diberkati olehNYA... enjoy your trip yea! :)

-oP_ida- said...

to MiyokO gadis UK..>>
shukur..shukur eh sblm ni tak romantik erk..ekekekekekek

-oP_ida- said...

To Kaknin Gojers GonJEng>>>
aMin..amin...shukur ya ALLAH...
terima kasih akak..."PELOK BESAQ"
UNTUK AKAK syg....

Mama Gee said...

nak sambut Anniversarry kah?

-oP_ida- said...

to MamaGee>>>
insya'allah...taklama dh tuh..eheheh

Shu Shinju said...

semoga selamat perjalanan anda nanti..bestnya jalan jauh..

abah nak pi KL gak malam ni..abah sorang jer..ehehehe..

pi melaka jgn lupa makan coconut shake...makan tuk shu sekali k..:)

ratusiput said...

ha??gi melaka je?jb tak gi???ehehe...sedondon ijau...hrp bahagia nida sampai ke akhir hayat...lap u la my sister :)

epoitdya said...

sweet nyer .... :^_^"V

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design