Tuesday, October 4, 2011

Ukhwah PEsbOok

Mekasih kakak Haslina Hasan yang berasal dr kepala batas jugak...sebab sudi bertemu dengan saya...heheheheh, bermula dengan pengenalan melalui pesbukkk, akhirnya dapat jgak besua muka ahad yang lepas nih.....wowwww sangat teruja nak jmpak kakina nie.....dup dap..dup dap..mcm nak jmpak sang pacar..hahahahahah..... mana dak kan, pes time mesti gabra gak..apa-apapn hat pestime mesti gabra abehlaa..tapi.............., alhamduLillah..allah tuh permudahkan segala urusan..akhirnya dapat jugak bersua muka ngan kakina...bejabat tangan besalam kenalkan diri memasin ngan lebey dekat lg....auwww.... 

hampa, nak habaq kat sini..kakina ni sangatlaa pandai MASAK!!! serius, memang pandai..sebab tekak ibu mengandung selalunya kan leh makan tak ketahuan kan....hihihih tekak memilih...hihi tp, masa jmpak kakina, sume menu yg dia hidang saya baham..saya telan..glurppp...paling tak maluu punya pulun makan..hat menu bihun putih a.k.a bihun singapore....hihihi telan takmo-takmo..... mcm ngan org bukak posa..hahahah, sedap..sedap..sedap..memang kena ngan tekak saya hat banyak songeh nih.hihihihih..

masa sampai umah kakina, ada MiL dia....cute jaa MiL kakina...comei lote....masa kami dok menjamu selera tuh, MiL dia bgtau..kakina ni memang teror bab "CLAIM" karipap..... sume sama..saiz pn xbrubah..wow teror hang kakina....bukan senang wooo nak dpt pujian dr MIL...ekekekekek..bertuah kamu..ada MiL yg sangat spotim-motim..mcm saya takdak dh nak dpt puji-pujian lagu tuh....MIL dh 8 bulan pergi juah tinggai saya..ALFATIHAH......
yang pasti jmpak kakina baru ni sangat lah best...sampai ke magrib baru ingat nak balik....ekekkekek 


Photobucket
~Memasin Ngan Anak-anak memasin~ kakina ada dua HERO-HERO...
saya plak ada satu setengah HEROIN...ehehehehhehe ~


Photobucket
 ~Menu yang di hidangkan....sume ni membuka selera tekak
mak BUyUng untuk hari itu~
bihunnnn tuh sedappp weh........sumpah tak tipoooo ^__@


Photobucket
~Sofia time ni br bangUn tidok...dalam dok mamai dan g bikin "PEACE" anak teruna kakina malO-malo....hihihihi~



Photobucket
~Meh kita begambaq ngan Tuan Rumah...comeL tau kakina ni..GEBUU--GEBU.... sembang nya sembang rupanya kakina ada kenai kalangan kawan-kawan tedekat saya...hihihi keciLnya doNia ~


note: tak sabaq tggg kakina balik ghaya haji ni..nak makan menu hat sedap=sedap dr ayaq tangan kakina...ku cayam..ehehhe


7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

InaAchik said...

eh, nampak something... ;)

-oP_ida- said...

dEAR iNAACHIK...~kamu nampak apa yunk???????suspen....

Pepel BoNda AmaNi said...

kakina..jemput saya skali bleh???

ratusiput said...

presentation mihun pun seksi mmg kompem rase menggoda.best kan jumpa kengkawan blog.bila lak kite nak jumpa :)

eLLy said...

yg jauh kita dekat2 kan.. yg dekat kita rapat2 kan

| SUE | said...

wow mihun tu nampak mengoda betul

ina khairina said...

ni 1st time masa kita jumpak kan...time ni kak xdak blog pun lg...

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design