Monday, November 21, 2011

Dinner Piiza HomeMAde

Salam semua...dh balik erk???? owh saya loM g, masih betapa dalam pejabat cumiL nieh...dok siap-siap keja mana tak siap lg...heheheheheh....makLOmlaa xlama dah nak cutis panjang...so kena laa perabih segala mala kerja dok ada...hihih

br nie sambut anivesari yang ke tiga..memandangkan tahun ni perot sangat berat..so lepak umah jaa sambutnyaa..x kemana-mana....makan ramai-ramai ngan mak-mak sedara,sepupu sepapat ja....sib bek depa tak buli suh acara suap-suap..kalO dak suree sofia buat teriakan mengaum kalah anak singa..HAHAHAHAHAHHA....dia kan buleh tgk mak pak dia beromantis...HihIHIHI.... TaPi ALHAMDULILLAH..happy ja malam tuh... 

simple n kenyang tema malam tuh..HAHAHAHAH...gila save bujet...kan... lantaklaa janji ada gak makan-makan di atas tajaan free...dr takdak lansung...shukur......
malam tuh saya oder pizza hOMemade jaa kat kakak suhaina... owh memang terbaikkkkk pizza dia....sorii bukan nak bodek ka apa, tp memang realiti....sebab mlm tuh saya dan makan 1 slice jaa..hok lein sume depa bedal........ even tekak memang ngidam nak makan pizza...tp dh tgk sume tetamu makan dengan lajunyaa saya jadik sukaaaaaaaaaaa tebantot nak pulun makan pizza..... heheheheheheh
kira malam tuh ada PIZZA HOMEMADE dua perisa..... n spagheti sentuhan dr adik ipaq saya...dua=dua menu licinnnnnn sampai tahap jilat pinggan..ehehehehhe.....alhamduLillah, ALLAH masih beri kesempatan meraikan nya....walaupun bukan di hotel-hotel, restron yg besaq....cukuplaa hok ni ja yg termampu..janji gumbira.......yihakkkkk..



Photobucket
yang mana duk AREA kepala batas, BERTAM indah, dan sewaktu BERTAM dengannya..lehlaa cuba nak tempah PIZZA best ni...kat kak sue....leh oder n amik sendiri @ suh antaq.... tak cuba tataukan sedap ka dak...tp tak tipooooooooo memang sedap... !!!!!! 
cer klik LINK nieh untuk sebarang pertanyaaan =)






Photobucket
Terbukti sedappppppppppppp, tgk SOFIA makan.....
sampai kembang idung-idung...
HAHAHAHAHAHAHAHAH 



4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Kyra said...

sedap ooooooo piza...mak member khai pon buat pizza homemade gak..terbaikkkkkkkk...rajin oder kat mmber..sayoq mayoq kat atas pizza walawee punya banyk di tambah plak dengan cish yg tebai..terlioq..nway...epi anibesari kak..tak kisah buat kat mana2 pon..janji hepi..tak semestinya nak rmentik2 kalu anibesari ni..reramai lagi best kan kan kan kan kan

ratusiput said...

hepi aniberseri tau nida..moga kekal bahagia hgga ke akhirnya.kalau akak lg ske camni.plg pntg ade gambar buat kenangan.sambut kat mane tu sme tak penting.ini pun dh lebih dr memadai.home made piza lg puas makan kan.byk topping.eh tp mane gambar pengantin lamanye ye...ehehe..

Pepel BoNda AmaNi said...

kak pia nak skit.....amoih makan xajak acik bonda pun na...

Mimy Hamid said...

tak tanya dia ke cara nak buat...best la pandai buat sendiri

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design