Tuesday, November 1, 2011

KamaL & NuruL

salam sume...di hari selasa....dh petang baru nampak muka kan....hari ni sekadar nak bern3 kisah kawen-kawen jaa..knuri kenara..makLomlaa mood sibuk masih beraja di hati. so, xmaulaaa bloq sunyi..update gak skit...baru-baru ni p majLis kawen sahabat baik saya....suku sakat keluarga dia memang saya kenaL...sebab kakak ipar N abaNg si pengantin lelaki ni adik angkat mama...ukhwah kami dh terjaLin hampir 20tahun.... kalO dak si pengantin lelaki ni jadik suami saya laa..hahahahaha tapi xda jOdoh, arwah ayah dia gegila bekenan...tgg mama ON jaa...bg masuk minang...tp maaflaa jodoh tak bepihak...even kita xdak ikatan apa-apa tapi stilll bekawan baik.... n mesra famili.... so, teruja p rai hari baHagia si pengantinnie.......



masa sampai agak malu-malu, sebab mama angkat saya dok heboh cakap ni laa "menantu tak jadi" kat sume kaum kerabat famili pengantin nie...aiyoyoyoyoyoyo...tuh citer lama laaaa... tp depa best..paling best depa kecek kelate...alalalal, lembut jaa dengaq, ralit dengaq depa sembang...kira ari knuri baru ni bejumpa laa balik hat yg dah lama xjmpak...bestt..best sebab di rai mcm anak pinak sndiiri..


Photobucket
~PENGANTIN dengan BUSANA persaLinan Indian~
mana daknya bapak mentua si kamal ni tokei CAPATI,TOSEI segala...
dahsat hang kamaL, dapat anak MAMi tuh......




Photobucket
~Muka ampa dua ada iras, JODOH kuat nieh~




Photobucket
~Suka PIc nieh, PENGANTIN nampak gumbira sangat...... ~
bertuah NURUL dapat KAMAL ni, dia nie memang baik gilaaaa,
payah nak tgk dia mengamoK ka hapa.
jaga di elOK-elOk nuh...pasni KELATE Vs PENANG...ehehehe
sok anak-anak ampa sure comeLLLL....


4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

munna said...

tahniah buat pengantin...cantik anak mami

-oP_ida- said...

tuhlaa akak chantik pengantin nie.... spoting jaa...
pengantin pempuan ni MUDA trang tang..tang..... rezeki si KAMAL nie... peOw anak MAMI

Kyra said...

LA ingatkan pengantin yenni..mami rupanya..santeeekkkkkkkkkkk....

-oP_ida- said...

Hahahahhha sekali imbas memang nampk weeding Yenni hat makan atas duan pisang..tp kaLo baca br tau makan ataih daun pisang atau makan ataih pinggan kaca..eekekekkekeke

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design