Saturday, November 26, 2011

Ombak RinDu

Weeeiyuhuuuuu........samat pagi dh separa pagi dh nak masuk tengahari dh..heheheh, arini gheja....makLomlaa minggu las bulan november..so, no more cutis okes.......ehehehheh 
xlama dh nak masuk december....suka..suka...sebab nak sambut beday ayahanda tercinta pada 1hb disember nie.......cuma sedey pestime celebration mama syg takdak kat sisi..sobbbbbbbbbbbbbbbb owh tuhan, berikan kami kekuatan hadap sume nie..... 

dannnnnnnnnn xsabaq jugak menantikan >>>>>>>>>>>>>

MOVIE "oMbak riNDu" ditayangkan di pawaGam....gilaaaa eksited sampai sanggup nak simpan si sofia dalam Locker...eh muatkaaa, simpan sofia dlm locker....owh daklaaa...kita simpan dia kat umah tokmama syg dia....ehehehheheheheh nilaa penangan gara-gara ibu nak p tgk movie nie......kekunun mengidam laaa nak tgk moview nie..so, lehlaa meraih simpati kan untuk tinggai cik sofia dan leh kinyit mata kat en.somi suh bawak p pawagam .......yuhuuuuuuu ;p


wehhhhhhhhhhh, sapa baca nOvel ni sapa taulaa penangan citer dia..memang besttttttttt !!!!! izzzah banyak pengorbanan dia....watak dia memang best...masa baca novel ni dl.....memang bestlaa....tp dok tggg mOvie dia keluaq..kalO depa p alter watak dlm movie xsama mcm novel tak bestttlaaa kot (: hihihih palIng tak menahan dalam Movie nie ada ABAng AorOn aziz....alalalalalalalalalla, kalo  watak seth tan pn dh blew gila bayang tambahlaaa watak dlaam ombak rindu kan...lagikkkklaaaaa menusuk kelebu...hihihihih  insya'allah akan ku usaha sampai bolew, nak jugak p tgk moview ni kat pawagam....makLomlaa dh lama pencen xmasok pawagam  dek kerana anak kecik dan beranak kecik..hihihihihih.....mana daknya, xkan nak usung cik sofia masuk wayang mahu dia melalak mcm kena kutil plak satg kan.....tera lena malam katoP lampu skit pn dh melalak suh bukak..bukak..bukak...tambahlaa dok dalam wayang, satg wat marahjaaa  penonton lain..... xpa, nanti nak slow talk ngan TOKMAMA..... kalO tokmama kata okeh, kita p laaa malam 1 disember nie...... usung kaum kerabat hat dok hangat becinta....HAHAHAHAHAHAHAHHA agak-agak penuh dak panggung org mai tgk moVie nie...???? sure penuh kot, sebab pelakOn dia hot-hot...leinlaa kalO HEROIN dia Norlia ghani...sureee pakat pikir puluh kali nak p ke dak nonton kan...HAHAHAHAHAH   tp sapa layan Novel ni....suree dia nak p tgk.... ^_^ 




RINDUKU UMPAMA OMBAK YANG TAK BERHENTI
KASIHMU BAGAI PANTAI 
YANG SETIA MENANTI !!!!!!!!!



ombak rindu NOVEL
~ NoveL gilaaaaan sapa memBacanya~ 



dan ni plak lagu "ost oMbak Rindu" pergh tgk sikit-skit seLingan filem nie..mahu dia....menggeletaq kepala lutut nak ke pawagam saksikan mOview nie...harussss terjah xdak sunat-sunat lg dah..hahahahahah 

Lirik Lagu Ombak Rindu–Hafiz/Adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


jom-jom sapa nak p...kita boOking seat sederetttttttttttt....bawaq tisu sekotak habuan nak lap cecair idOng...hahahahahahahahahh

4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

LuRVeBuG iDa_RaSyiDa said...

weh! aku pun nak pi tgk cter tu... jom! jom! p saing!

Mimy Hamid said...

akak gigih cari novel ombak rindu..dah jmpaaa tak sabar nk tgk...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Teringin nak tgk citer ni juga..tapi semuanye terpulang kat hubby..biasalah..hubby lily ni tak suka citer macam ni..

eLLy said...

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku


Perghhh sungguh mendalam maksudnye

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design