Friday, December 2, 2011

AAR15

salam semua...selamat pagi.....
wah pagi-pagi ni Moood memang ceria walaupun pInggang sakit mcm nak putus.....


~time ni hariss nangis, bejurai ayaq mata dia nYatakan dia RINDU sama izzah~


hoyeahhh semalam dh g tengok oMbak rindu....gilaaaa kan makBuyung sorang ni punyaaa adicted ngan Ombak Rindu....... wehhhh bestttttttttttttttttttttt habaq ampa citer dia.... syahdu.... meleleh gaklaa ayaq mata semalam...):  izzah pengorbanan dia tinggi sangat..... sedey masa diaa merayuuuuu gegilaa bawak dia keluaq dr umah pelacuran tuh...melutut kat kaki HARISS....... uih hariss plak jangan cakaplaaa...ensemmmm wooo.. cuma saya sikit rasa, dia x fill sepenuhnyaa mcm "SETH TAN" dlm nOra Elena..... tapi apap-apapn Ombak rindu best....tak bekenan lah ngan ibu hariss tuh...Over lebey...hahahahahahahahahha

kalO cakap pasni nak p tgk lagi buleh dak????? semalam p, ramai....sungguh peminat ombak rindu...penuh wayang....we Olss decide tgk kat sunway jaa... sebab dekat pastu ok laaa tmpat dia...sampai pun cun-cun on time.... memang memasin teruja nak tgk movie ni...... 

besttt view dlm filem nie.... ada ladang teh, ada viLLa yg sangat chantik ngadap laut...dan sudah semestinya ada "HARIS" yang machooo dan enSem....wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,..jatOH chintas nie..... puaih smlam tgk kat layar besaq.......sesekali disulami lagu adira n hafiz....huhuhuhu taching........ keluaq gaklaa ayaq mata..tp kavEr.....hahahahhaahha 

dh tgk movie nie rasa mcm nak baca semula NoveL dia..... yang pasti saya bagi 4.5 bintaNg.....untuk mOvie Ombak Rindu.......  sapa yg Lom p tgk p laa keh....

admire ngan Plat Keta HARIS ~ AAR15 (:


~thriLler Ombak Rindu~

9 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Kyra said...

best ka kak..nak g tengok arr
baru nak tanya..dah update dalam blog..gud gud

-oP_ida- said...

khai kena p tgk...baru leh kata best @ dak......yg besttt watak HARIS n IZZAH.......sangattt taching....

PLAT gheta HARIS terujaa wooo AAR15

Shu Shinju said...

best no??

eLLy said...

jeles jeles ... nak tengok jugak!!!

munna said...

AMBOI SEMANGATNYA MAK BUYUNG NI.... KAK MUNNA TUNGGU ASTRO FIRST JE LAH

Dee said...

maya best jugak kan..hehehe..dee pun nk tgk lagi sekali..

shitah yusoff said...

dpt gak p.. seat full x k.long..ish membr ckp pon besh, nk kna p tgk gak ni

ratusiput said...

wah dh tgk ek...akak lom lg.tunggu isnin nanti org tak ramai.cam twilight aritu mmg addict.1st day kuo akak dah pecut g panggung sorang2.

Mama Gee said...

kena ngajak member temankan ni....aduss...semuap uji sedap...tp malu lak nk nangiss depan member..hehee

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design